pnoise Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2012 bana yollayabilecek birisi var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 öm den battle.net mailini atarsan yollarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 benden isteyen varmi bi scroll of res? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trigger Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 mailinizi öm atın anında gelsin scrollunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pnoise Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 dün olan 80 karakter bugün accountta yok? bilgisi olan var mı? ayrıca 80 karakterim dışında başka karaterim yok ama death knight açalabiliyorum. bug falan mı oldu acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Benden de bi scroll çalışır isteyen varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Bende yollayabilirem artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxitor Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Frostmane de alliance olup SoR atmak isteyen haber etsin .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Invite isteyen varsa twisting nether, maelstrom ve frostmane'de karakterlerim var, atabilirim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Ya bu arada benim 2-3 sene öncesinden kalma bir acc.ım vardı, kullanıcı adı şifreyi unuttum, var mı onu bulma yolu? (Battle.net'e de mergelememiştim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Frostmane Ally, scroll isteyen varsa atabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxitor Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Maxitor said: Frostmane de alliance olup SoR atmak isteyen haber etsin .... attılar atmayın daha yeter :P ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 deadwoll said: Ya bu arada benim 2-3 sene öncesinden kalma bir acc.ım vardı, kullanıcı adı şifreyi unuttum, var mı onu bulma yolu? (Battle.net'e de mergelememiştim) email? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Hallettim gece, yedek mailim vardı bir tane onu vermişim. O zaman açık olduğunu bile bilmiyordum ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2012 grim batol - alliance isteyen varsa öm atsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Argent Dawn ally varmı hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 var. öm at mailini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Buldum ama teşekkür ederim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 icphedia said: Frostmane Ally, scroll isteyen varsa atabilirim. Gold hediye ediyorum. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 outland ally stormscale ally ve horde silvermoon ally isteyenler msj atsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 SOR atabilecek var mı? Oynayan tüm arkadaşlarım bırakmış, ben de biraz oynamak istiyorum. Haftada 2-3 şehir değişteren bir insanım, otelde anca wow'la zaman geçer askfjg bir yıllık sub. yapınca Diablo da geliyor mu yoksa sor muhabbetiyle gelenler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 oyuna iki gun once yeniden basladim bu muhabbetide simdi gordum faydalanabilme ihtimalim var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Özel mesajla char adı ve mailinizi yollayın atayım davetiye. 2 tane hesap var zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trigger Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 davetiye isteyenler öm atsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 SOR ile ikincil accountumu yeniden aktif hale getirdim. 80 levele boost reward'ını kullanmak istiyorum fakat açtığım karakter Reward Claim sayfasında gözükmüyor. Daha önceden olan mevcut karakterlerim ise gözüküyor. Bu tip bir sorunla karşılaşan oldu mu hiç ? Edit: Tamamdır, halloldu. güncellenmesini beklemek gerekiyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar