Argoel Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 yok mu yahu yollayan... açacağım hesabı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
makromanyak Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 ben de rica ediyorum halen oynayan varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Tarren Mill sunucusuna isteyenler bana ulaşsın arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Ben alabilirim, ne yapmamız gerekiyor tam olarak. micha said: Tarren Mill sunucusuna isteyenler bana ulaşsın arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 yok mu scrull vermek isteyen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 selam sana ulasmaya calistim geldi mi özel mesajm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 geldi geldi sağolasın da sizden tepki geç gelince hearthstone oynarken birisinden istedim sağolsun o attı, bu arada bilmeyenlere duyurulur 18 şubattan sonra kalkacakmış sanırım bu sistem, bedava 80 karakter + 7 gün gametime kaçırmayın derim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 varmi invite atabilecek acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Acil atabilecek var mı? Nöbetçi SOR cu ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 ben yollayayım özel mesaj yolla mail i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 banada sor lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Bedava 80 char vermezler artık tabi 90 ı satacaklar ya =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 SOR isteyen bana öm atabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 bedava catac upgrade oluyor onu da atlamayalım, isteyenler bana da öm atabilir yardımcı olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UtkuOzilice Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 İsteyen banada ÖM atabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 subs açıp oyuna döncem de, SoR hala size mount filan veriyorsa isteyen bana invite atsın, bi faydası varsa edinsin. halihazırda subs devam ettirirken bi faydamız olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2015 SOR kalktı :/ sırf RAF var artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2015 ivit farkettik onu farkettiğimiz zaman da buraya yazmıştım daha da silemedim öyle kaldı :( çok üzgün, biktin, bedbaht ve mutsuzum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar