LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 O zaman prestij ürünü olmaktan çıkar, başkası baktığında "aha ipad bu" demez. Böyle devam etsin Apple kazanmaya devam edecek. Hater'larda ağlayacak forum köşelerinde. NİHAHAHOO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 "apple urunleri pahali" argumani da dogru degil. fiyatlar kaliteyle dogru orantili. macbook air kalitesinde ultrabooklarin fiyatlari ortada, hepsi airden daha pahali. kaliteli uretilmis tabletlerin hepsi de ipadden pahali. android telefonlarda bile isletim sistemine para verilmedigi halde ornegin galaxy nexus ilk ciktiginda 4s'ten daha pahaliydi. yani "apple cok reroro" demeden once gercek bir fiyat/performans analizi yapmak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Mum_Chamber said: BabacumMostors said: ipad şu durumda hâlâ ederinden fazla, hedef kitlesi şuursuzca para harcayan, ince eleyip sık dokumayan bu yüzden de uzun vadede genel hayatında da sıkıntılara düşecek olan bir tüketici grubu. lol ahahahahaahaah şu nasıl bir yorumdur ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Mum_Chamber said: BabacumMostors said: benim tamamen fiyat/performans olar değerlendiriyorum ipad muadillerine göre pahalı bir ürün bitti boyle birsey yok babacum. muadili dedigin urunlere bak, fiyatlarini gor, sonra bu mesajini guncelle. suna da ek yapayim, "apple cok pahaliya satiyor, premium pricing" diyorsun ama daha kucuk ekranli, herseyiyle daha az maliyetli galaxy note ipad'den daha pahali. ipad2'den degil, yeni ipad'den de daha pahlai. oradan pay bic babacumcum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 note da pahalı o yüzden fiyatının düşmesini bekliyorum 500 dolar vereceğim aletin içinde kusur bakmasınlar da bi usb girişi olsun artık muadillerinin neredeyse hepsinde var, mini sd kart girişi de var ayrıca yorumumun arkasındayım, apple markayı, şekli satıyor, (yüzbaşı barizlik yaptırtıyorsunuz zorla( eğer ki ürünü satmak ön planda olsaydı ya donanımsal olarak daha fazlasını verirdi ya da daha düşük fiyat çekerdi. aynı şeyi sony de yapıyor o yüzden sony marka alacağım pek bir şey yok kusura bakmayın ben işlevselliğe para harcamayı tercih ediyorum bütçem henüz şekle yetmiyor, yeterse de yine düşünürüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Bu iPad güzel ama iyine girmişim Android'in içine, marketten aldığım programlar olsun, kullandığım Google servisleri olsun... Apple'a geçmek zor geliyor şimdi. Yeterli kadar cezbedemiyor. Çözünürlük iyiymiş ama ereader varken ne gerek var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 store'una kurban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 ayrıca son olarak ipad tablet dünyasının justin bieberıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 yurtdışı fiyatları çokta kötü değil aslında ipadin. Amma velakin türkiyedeki fiyatları uçuyore... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 babacum, dogru mu tahmin ediyorum? hic apple urunun olmadi, apple'a hep onyargiyla yaklastin ve sebebini bilmedigin bir sekilde sevemiyorsun apple urunlerini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 2007-2012 arası imac 20" kullandım ama parasını ben vermedim, hatta geçenlerde forumdan birine sattık aleti. iphone 1-2 de epeyce kullanmış, denemişliğim var ürünler gayet iyi yazılım stabil ama o paralara değmez diyorum hani anca senarius gibi işimin gerekliliğinde almam gerekirse alırım en nihayetinde yatırım olarak değeri var ama hani günlük işlerimi yapmak için bu fiyat düzeyinde almam arada "ihtiyaç" (need) ve "arzu" (desire) farkı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 ürünlere değil fiyatlandırmasına isyanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Yıllar önce Apple II kullanmıştım ben de, hala durur bir köşede. Apple haterım ama. Yazılım nedeniyle ama, donanım süper yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 donanım şu an aynı farkı yazılım ve apple isminin yarattigi guven. herkezin apple kullanmasının tek nedeni bu. sekilcanlar da olucaktir tabi, ama islevselligi cogu kisi icin on planda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Yazılıma bakış açılarını sevmiyorum ben. Ama daha e-mail hesabını nereden alacağını bile bilmeyem halam bilgisayar alacağım derse ben de ona Apple al derim. Kendim kullanmam ama, Linux'culara en uzak şey Apple. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 unix based abi ? nasıl en uzak şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 şurada "fiyatı yüksek" dediğimde ve altını dolduruyorsam "sen hatersın" diyerek zırvalamayın lütfen. alete 500 dolar verdim aldım, üstüne 29 dolar daha verip kart okuyucu aldım, bilmem kaç dolar daha verdim usb ara kablosu aldım hani onu aldım bunu aldım derken aletin fiyatı daha da artıyor, bu tarz mobil ürünlerin kullanım ömrünü göz önüne alarak dahili pili bile sorun etmemeye başladım "piyasa şartları, donanımsal ve yazılısal gelişim hızı" dedim, apple'ın html5 geliyor diye flash olayında seçtiği politikayla beraber gelen adobe açılmalarıyla haklı olduğunu kanıtlandı ama "bu paraya bu alet eksik" dediğimde "hatersın sen" diye gelmeyin, bu kadar kolaya kaçmak size yakışmıyor apple ürünleri kafadan %30 "marka" farkı alıyor, bunu ne ar-geyle ne de gelişimle açıklayabilirsiniz, bildiğin pazarlama ve göz boyama parası bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 kur time machine'i sonsuza kadar takıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Unix based olabilir ama en başından felsefi ters abi. Nix olması birşey demek değil Apple açısından. Aynı araçları kullanabiliyor, ben de ilerde alıp almama konusunda karar vermeye çalışıyorum (sanırım bir Hackintosh yapıp son kararımı vereceğim), ama Linux'a çok uzak. BSD'ye de öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 bence o kadar kötüleyelim ki sonunda apple hayranları bize birer tane ipad 2 göndersin sonra "beğendik" diyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 BabacumMostors said: şurada "fiyatı yüksek" dediğimde ve altını dolduruyorsam "sen hatersın" diyerek zırvalamayın lütfen. alete 500 dolar verdim aldım, üstüne 29 dolar daha verip kart okuyucu aldım, bilmem kaç dolar daha verdim usb ara kablosu aldım hani onu aldım bunu aldım derken aletin fiyatı daha da artıyor, bu tarz mobil ürünlerin kullanım ömrünü göz önüne alarak dahili pili bile sorun etmemeye başladım "piyasa şartları, donanımsal ve yazılısal gelişim hızı" dedim, apple'ın html5 geliyor diye flash olayında seçtiği politikayla beraber gelen adobe açılmalarıyla haklı olduğunu kanıtlandı ama "bu paraya bu alet eksik" dediğimde "hatersın sen" diye gelmeyin, bu kadar kolaya kaçmak size yakışmıyor apple ürünleri kafadan %30 "marka" farkı alıyor, bunu ne ar-geyle ne de gelişimle açıklayabilirsiniz, bildiğin pazarlama ve göz boyama parası bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 cinliye yaptir 50$'a, sat allahın barzosuna 500$'a aksini iddia eden yok zaten diesel pantolana 400 lira vermekten cok farki yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Diesel dedin de, Diesel ürünlerini yapan Çin firması aynı ürünlerin hepsini yandan ucuza satıyor. 200$'lık bir Diesel çanta almıştım Çin üzerinden öyle, 30$ verip =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 BabacumMostors said: hani anca senarius gibi işimin gerekliliğinde almam gerekirse şu forumda biriside nickimi doğru yazsın yav. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 önce ifixit bi parçalasın , sonra biz yorum yaparız. (= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar