Bone Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 ipad 3'ün 2'den farkı çözünürlük ve kamera mı oluyor şimdi? eski ipad'ini getirene yeni ipad kampanyası var mı yoksa eski ipadler çöp mü oldu şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 hee cop oldu, at gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Çözünürlük, kamera, cpu, gpu. Daha ne olabilir ki fark olarak apple mantığı ile düşününce yani USB desteği yapmayacak adamlar. Bone said: ipad 3'ün 2'den farkı çözünürlük ve kamera mı oluyor şimdi? eski ipad'ini getirene yeni ipad kampanyası var mı yoksa eski ipadler çöp mü oldu şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Su video yu bir izleyin, pek eglendim, Ipad sarcasm hat safhada http://revision3.com/tekzilla/ipadlive Kamera ucuyor kaciyor, Ipad i eline alip fotograf ceken video ceken ustune birde bunu editlemek icin kullanan, yok ben gormedim. Diyordum yahu bizim memleketin huyu degil, elin ecnebisi de aynisini soyluyor. Cozunurluk ucuyor kaciyor, diyordum bu alet de oyun oynanmazki, kitap oku, film izle, cizgi roman oku, portable media center olarak kullan ama oyun oynayacaksan ps vita dir 3ds dir bunun oluru... ayni yorumlar burdada var. Tegra 3 un 4 kati daha hizli demis, oyun muhabbeti yine, 150 fps le angry bird oynayacaz, lol. Tek guzel yani, yuksek cozunurlukte fluid reading. Kindle kadar gozu yormayacak hale geldi ipad, iyi oldu. Neyse bi izleyin, cok neseli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 gozu yormasi cozunurlukten degil, backlighttan, degisen bisey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 abi su theorycraftlarinizi okumak cok eglenceli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Asusun ki ciksaydi simdi devrim ipadi ezdi derlerdi simdi bu cikinca bu ne yea bumu yenilik. Dolma da saracak yakindir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 bu mu yenilik kadar saçma bir şey yok ya. gayet normal yani böyle gitmesi, retina olayını kademe kademe tüm apple ürünlerine taşıyorlar işte, daha ne bekliyodunuz cidden anlayamadım. alır mıyım, gerek duymuyorum şu an. ama hiç bişi yok qanqa demek de saçma. millet full hd tablet çıkarırken ipad 2 de mi kalsaydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 ismi harbiden new ipad miymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 ipad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Kanuni said: Asusun ki ciksaydi simdi devrim ipadi ezdi derlerdi simdi bu cikinca bu ne yea bumu yenilik. bu cok normal birsey degil mi? apple disinda urunu yaptiktan sonra tanitan firma yok. herseyi "bakin beyler bunu bunu yapicaz, super olacak" seklinde 6 ay onceden acikliyorlar. sonra o 6 ay oluyor 10 ay, o zamana kadar da kimler neler cikariyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 ben bayagdir samsung 10 pad i kullaniyorum memnunum ama simdi bir padde en onemli sey cozunurluk ben daha herhangi bir seyde yavaslayan pad gormedim (mkv lerde belki onuda bsplayer cozdu) samsung ipad in yaninda cok kiytirik kaldi yani SenariouS said: seni gidi gizli apple fanboi seni :P asus transformers prime'ın yenisi. ekranı dışında pek farkı yok. Alet güzel bu sırada. Dokunmatik ekran teknolojisinde hala en iyisi apple... Bende türkiyede öküz gibi fiyata satmazlarsa alabilirim... ama adamlar LTE alet çıkardı bizde hala 3G tam oturmadı peh peh peh hatta buyur link : http://www.engadget.com/2012/03/07/new-ipad-competition-specs/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Mum_Chamber said: Kanuni said: Asusun ki ciksaydi simdi devrim ipadi ezdi derlerdi simdi bu cikinca bu ne yea bumu yenilik. bu cok normal birsey degil mi? apple disinda urunu yaptiktan sonra tanitan firma yok. herseyi "bakin beyler bunu bunu yapicaz, super olacak" seklinde 6 ay onceden acikliyorlar. sonra o 6 ay oluyor 10 ay, o zamana kadar da kimler neler cikariyor.. nasil yok abi sonucta cikmamis asusun tum detaylari ortada. takip ve populerlik meselesi. asusun takipcileri aylardir biliyor yeni versiyonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 ben yanlis anlamisim galiba yazdigini =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 flash desteği gelmeli itunes saçmalığı zorunlu olmamalı divx vb standartları desteklemeli aynı anda birden fazla uygulama çalışabilmeli keyboard düzenleme yapılabilmeli safari sekme sistemi masaüstündekiler gibi olmalı (sekme değiştirince stream fln durmamalı) daha bunlar gibi çok sıkıntı var. say say bitmez. inatla bu tarz geliştirmeleri yapmıyor. varsa yoksa çözünürlük daya kamera ile işlemciyi biraz geliştir fln. bu kafa ile devam ettiği sürece en azından ben hiçbir ürününü almam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 zamaninda bill gates den yuzyilin kazigini yiyip en buyuk rakibini kendi eliyle yarattigi icin sitivin takintisiydi bu gizlilik isi, sirket icinde cok kucuk bi gurup haric urunleri tasarlayanlar bile ne tasarladiklarini bilmiyor genelde, zaten apple sitivin egosunun bir uzantisi oldugu icin isletmede hiyerarsi "sitivin guvendigi insanlar", "sitivin kismen guvendigi insanlar" ve "geri kalanlar" seklinde yuruyordu lulz sitiv hayatta olsaydi bu ucubeyi hayatta piyasaya surmezdi, isim failini gectim ciddi anlamda ipad2 den buna kosarak gecmek icin zerre neden yok OCDniz yoksa 64gb bile zar zor yeterken birde cozunurluk ikiye katlaninca tam bayram olucak, ya gerizekali bu adamlar yada clouda paralari dokturmek icin neden ariyorlar urun "apple" olmasa boyle kotu bir upgrade pazara gomulur ama arkadaki elmanin boyutunu ikiye aktlayip yeni ipad diye cikarsa kosarak alicak yuzbinler var ne yazikki rakipleri kafayi calistirirsa apple gene ait oldugu camura geri doner direk sitiv gitti reality distortion field bitti zaten, su ozellikleri sitiv aciklasa sevincten adak olarak cocugunu kesen cikardi o topluluktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 2. el eski kasa toyota corolla fiyatına satarlar artık iki süsleyip. Bide iphone 5 gelir şimdi uff troll manufacturing, infinite money. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 128gb hicbir tablette yokken kalkip "gerizekali bu adamlar" demek cok net bir hateboyluktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 ilk onlar yapsın işte. şanları yürüsün apple seviliyosa yeni işler yapıyo diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 piyasadaki hicbir XXXX de su ozellik yok, bundada olmamasi normal gayet demek ne kadar fanboyluk oluyorsa o kadardir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 usb yok mu lan hala bunda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 piyasadaki tüm aletlerde yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 SD kart bile desteklemiyor daha alet, sen usb diyorsun 8 sene once kullandigim nokia 3650de vardi lan SD kart destegi ehueheu, 5 senelik mp3 calarim microsd destekliyor hemde sdhc, samsungun en kiytirik cep telefonunda bile micro sd destegi var ama o zaman nerden para kazanicak bu adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 ipad3s sd card support Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 sd card ne ya, gereksiz isler, hersey cloud artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar