erucalavera Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 ipad için yaptıkları iphoto baya güzel gözüküyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Retina display çok şahane oldu ya, oldu da, asıl korkum, belli ki bu macbook'lara da gelecek, benim macbook olacak mı sana çöp :) Resmen yanlış zamanda aldık aleti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 su mantalite yuzunden bilyar dolar yapti adamlar ya, size helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 baskasi daha iyisini yapsin onlar kazansin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 bu mudur yani eh alıcam gelirken 4 tane satmak için, merak edip açmicam bile bir tanesini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 10" ekranda ne yapacaklar o çözünürlüğü merak ediyorum ya... 15.4lük notebooklarda bile 1080p çok ufak kalırken... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Buyrun dahasi yok demisler hehehe O cozunurluk cpu gpu sadece filmlerin bokunu cikarmak icin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 abi bana 24" de 1080p yetiyor... La 42" bile yetiyor 1080p... o çözünürlük çok o ekrana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 senarious kusura bakma ama 42"te 1080p yetiyor diyen adam ya kordur ya da tatava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Mum_Chamber said: senarious kusura bakma ama 42"te 1080p yetiyor diyen adam ya kordur ya da tatava Tatava ile ne alakası var? Gayet yetiyor bence hem filmler hemde konsol çin (ki konsolda 1080p oyun bir elin parmağını geçmez) 42" 1 metreden falan mı izliyorsun abi? veya illa "hatunun fondotenle kapatılmış sivilcesinin izlerini görmek istiyorum" falan mı diyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Netteki yorumları okuyorum da insanların cihazdan beklentisini anlamıyorum cidden. Genel olarak hayal kırıklığı diye niteleniyor yeni tanıtılan iPad ama daha ne olacaktı onu merak ediyorum. Tabi ki eklenebilecek şeyler vardı ancak yapılan upgradeler ve bunun yanında yeni yapılan eklemeler yeni bir versiyon çıkarmak için fazlasıyla yeter diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 ha bide ipad için nasıl program geliştirecez yav? aletin ekranı 1080pden büyük emulatörde test etmek yalan gibi. İlla ipad3 olcak yani veya iMac 27"(2560 * 1440 onun ekranda ha ahahaha) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 asiri olmus gibi cozunurluk, gereksiz olabilir gibi. 1080 p den yuksek film falan mi var. 42 inchde 1080p canavar iste daha ustu yokken ne yapacagiz ustunu ? film yok oyun yok bi nane yok , anca pc yi ekliycen tv ye bascan cozunurlugu , o. ya da bilmedigim bir baska seyler var, anlatin bakem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 cozunurluk artisi media icin degil. oyunlar, fotograflar, metinler cok daha net olacak iste. @senarious tatava geyikti yaw =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 abi aletin çekebildiği kalite belli. O işlemcinin kaldırabileceği yük, dokunmatik ekranın oynanabilirliği belli (oyunlar için diyorum). Bak metinler konusuna katılıyorum baya başarılı retina dispay metin konusunda ama Mirasol ekranlar geliyor sonuçta. Tactile display olsa mesela süper olurdu (ama adamlar en erken 2012 sonu falan demişlerdi olamazdı). Bunun dışında bolca pixel çok güzel bişey ama çoğu kişi bu kadar büyük ekran yerine Subpixel rendering kullansalarda olurdu falan diyorlar. bu sene çıkan modellerinde pek bir yenilik olmadı apple'ın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 urune isim verme konusunda da hic kafa karistirmayan taktik ile efsaneler yaratiyor apple. (lan ipad3 de gitsin nedir yani?) bu arada apple sagolsun sokaklarda 9" ekranli aletlerle foto cekenlerin sayisi artiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 numaralarin sadece yeni kasalara verilip ara modellere ozel isim verilmemesini ben gayet mantikli goruyorum. Ama bu mantiga gore dogruya dogru 2S falan denmesi mantikli olabilirdi. yine de karisacagini dusunmuyorum belli sonucta revizyonlar. Casual adam ise zaten o kismiyla ilgilenmiyor, yine problem yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 ipad2 yeni kasa olarak mi kabul ediliyor? ipad1 ile kiyasladiginda oyle cok bi fark yok aslinda. yeni ipad ise ipad2 dan daha agir. belirgin ustunlukleri var. sadece makyajlanip surulmemis yani piyasaya. klasik yilda 1 yeni ipad cikarma politikasinin urunu olarak dogdu. yil ortasi guncellenmis hali olarak sunulsa yeni kasa olmazdi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 zibilyon donanim degisikligini hice sayip dis gorunusu degismedi diye "ara urun" demeyin. ayiptir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 donanım gene yazılım piyasasına fark attı, o yüksek çözünürlük baya bir süre tam anlamıyla işe yaramaz gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Not alma hala bir defter-kalem hızında ve kolaylığında değil di mi? Herşeyi yaptılar şunu yapamadılar pehhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Oha artik bir ipad dusmani olarak, ben bile oha artik dedim ipad e gidip bir tane alacagim, daha ne koyacaklar alete merak ediyorum IOS sacmaligini saymazsan inanilmaz bir alet olmus, piyasada donanim olarak yanina yaklasabilecek bir tane alet yok ya. SenariouS said: abi aletin çekebildiği kalite belli. O işlemcinin kaldırabileceği yük, dokunmatik ekranın oynanabilirliği belli (oyunlar için diyorum). Bak metinler konusuna katılıyorum baya başarılı retina dispay metin konusunda ama Mirasol ekranlar geliyor sonuçta. Tactile display olsa mesela süper olurdu (ama adamlar en erken 2012 sonu falan demişlerdi olamazdı). Bunun dışında bolca pixel çok güzel bişey ama çoğu kişi bu kadar büyük ekran yerine Subpixel rendering kullansalarda olurdu falan diyorlar. bu sene çıkan modellerinde pek bir yenilik olmadı apple'ın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 seni gidi gizli apple fanboi seni :P asus transformers prime'ın yenisi. ekranı dışında pek farkı yok. Alet güzel bu sırada. Dokunmatik ekran teknolojisinde hala en iyisi apple... Bende türkiyede öküz gibi fiyata satmazlarsa alabilirim... ama adamlar LTE alet çıkardı bizde hala 3G tam oturmadı peh peh peh hatta buyur link : http://www.engadget.com/2012/03/07/new-ipad-competition-specs/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Peki bu ipadde hiçbir şekilde android falan çalıştıran olamadımı başarı ile? Bence en son golü buna izin vererek yapıcak apple :P ileride. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 lan bu donanimi asus veya lenovonun cikarmasi 2-3 ayi almaz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar