Kanuni Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Yuh bu ne.. kaldiramam ben bunu be. Minecraftda deathstar yapabilen super ultra gamerlara gore o is. Go away. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dsici Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 adam tek postla sayfalardır söylediğimiz şeyi resmetti adeta lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 abi o ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 abi simcity öyle oynanır yav? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 kabul etmeyen yok ki :) kabul edersem basim egilmiyor yani. casual olarak oyun oynuyorum eglenceme bakiyorum. 30 senedir oyun oynuyorum hardcore da oldugum anlar oldu simdide boyle. hata boylesi daha iyi kendi adima. abi su ustteki resim cidden goz korkutuyor. o ne lan oyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 ama şunu da söyleyelim babs doğruya doğru. bu glassbox güzel bir adım ama bir tropico değil oyun. o 10% workforceu geç balon tamamen nüfus falan. bir tropico 5 patlatsalar simcity varoluştan silinir aha yazıyorum buraya. onu bunu ayarlıyoruz uğraşıyoruz ama o şişirilmiş numaralar falan işin keyfini kaçırıyor. her sim'i görüyorsun da her sim'i 5 sim yazıyorsun nüfus müdürlüğünde bilançoda sdfgsdf. ayrıca o resimdeki simcityler daha hardkor falan değil sadece daha büyükler. sliderlı strateji oyunları var onlar gibi, grand mrand ama sen sliderla oynuyorsun yanda army formationla oynuyorlar sdfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dsici Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Kanuni said: kabul etmeyen yok ki :) kabul edersem basim egilmiyor yani. casual olarak oyun oynuyorum eglenceme bakiyorum. 30 senedir oyun oynuyorum hardcore da oldugum anlar oldu simdide boyle. hata boylesi daha iyi kendi adima. abi su ustteki resim cidden goz korkutuyor. o ne lan oyle. simcity casual oynamak mümkün. ama yeni oyun facebook flash oyunundan hallice casual bile denemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 ben okadar hic ugrasmadım sc4 te o yuzden galiba keyif alıyorum sc5ten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 hayir minecraft oynuyor burada bir cok kisi, baska kisilerde ayni oyunu oynuyor hic de sizlerin oynadigina benzemiyor yaptiklari. her oyun veya bir konuda boyle cilgin tipler olur. ne bileyim wowda en iyi guildler pvp yapanlar, minecraftda manyak manyak tipler, simcityde sunlari gozu kapali yapanlar, starcraftta bilmemne tik sayisi ile oyun oynayabilen koreliler, diablo 3 de solo bilmemneyi daha 2. gun kesenler hardcore diablo indiren tipler vs de vs. ne yapalim simdi biz silelimmi kendimizi bu sanal oyun tiplerini oynamaktan. herhangi bir oyunda surada en iyiyim diyen adami ezecek dunyada bir cok ornek cikaririz istersek. (yani tam emin degilim ama anladiniz olayi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dsici Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=SV97ozaD4vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 dsici said: Kanuni said: kabul etmeyen yok ki :) kabul edersem basim egilmiyor yani. casual olarak oyun oynuyorum eglenceme bakiyorum. 30 senedir oyun oynuyorum hardcore da oldugum anlar oldu simdide boyle. hata boylesi daha iyi kendi adima. abi su ustteki resim cidden goz korkutuyor. o ne lan oyle. simcity casual oynamak mümkün. ama yeni oyun facebook flash oyunundan hallice casual bile denemez. yetti bana. demek ki fb oyuncusuyum artik :) yihuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 50 sayfadır başlığı takip edip, mapın ufak olduğunu yeni idrak edenler var. kimse memnun değil mapın 2km2 olmasından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Ya herşeyi "o bunu eziyo, şu ondan üstün" şekline niye sokuyosun anlam veremiyorum. Sabah da yazdım; şimdiye kadar farketmediğim bişey varmış simcity ile ilgili, o da herkese göre olmadığı. Hani ufak bi denge kurup onunla oynayabiliyosun falan tamam da şehir simulasyonu bu oyun, semt değil ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Abi bi ton alloy ve metal üretiorum ama bunlar nereye gidiyor yaw bi türlü depolara gelmiolar bi yerlere götürdüok dio ama kafayı yicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Takip etsene kamyonları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 doru ya dimi dur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 laspikdaspod öndeki kamyonu takip et, o alloyların nereye gittiğini öğrenmeliyim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 vatandaş bende çalıo olm resmen biz çalmıcakmıydık sdlfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Abi alıo metali trade depota gidiyor boşaltmadan fabirkaya geri dönüp kayboluyor kamyon. Depo bomboş kafayı yicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Benim merak ettiğim 2 tane olay var. Şimdi diyelim şehiri döşediniz hayvan gibi oldu falan? ee sonrası ne bunun? Yani harita ufak napacaksınız bu saatten sonra? Yeni region'a geçip ordan mı devam? Bir de gameplay izledim hayli. Sanırım kurulu bi yapının üstünden yol falan geçirince simler üzülmüyor. Şimdi diyelim ki para kasmak icin bi şehir kurdunuz, kâr odaklı gerekenleri yaptınız ve bıraktınız. Sabah 1 milyon dolarınız oldu diyelim (öyle oluyormuş sanırım). Şehri sil baştan modern kasamıyor muyuz? Kasabiliyorsan ne anlamı kaldı yani? Demek istediğim şu ki yeni bir şehri kurarken fiyat/performans dengesi en iyi yapıları seçiyoruz başta kurtarsın diye. Sonra zaten daha iyi daha çevreci daha hede hödöcü plan yapıyoruz.ç Durup bunu kasmak yerine gece böyle bırakıp hayvan gibi para kaldırıp şehri döşemek mümkün mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 @reampage : log out ol bir, bazen agentlar sapıtıyor. bendede trafik kilitlendi bir kere. para kasıp, şehri yıkıp tekrar kurarsan enteresan bir şekilde hiçbir sims gelmiyor. ben dün denedim, trafik sıçtı şehirde, herşeyi yıktım yeniden inşa ettim. land value, talep herşey var 1 tane sim gelmedi. para kasıp gift olarak diğer şehire verebilirsin ama o zaman pek bir eğlencesi kalmaz. olay zaten şehrin büyüme hızıyla ihtiyaçları karşılarken gelir gider dengesini tutturmaya bakıyor. öyle oynayana kadar sandbox aç, freestyle takıl. aynı şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Abi export seçersem direk boşaltmadan geri dönüyor local olarak kullan dedim birikti biraz sonra sattım ancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Gece macroya bırakacağına aç sandbox modunu, parasız istediğin gibi oyna. Ticaret şehri yaparsan saat günlük net karın 2 milyonu geçkin oluyor zaten. Para kazanmakta dert bir şey yok. Şehrimden 2 milyon kazanıyorum ama herkes hasta, işçiler iş, iş verenler çalışacak adam bulamıyor mesela. Şehri daha iyi bir yer, daha yaşanılacak bir yer yapmaya çalışırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 pfff.. 10k işcim varken tren günde 18k falan kullanılıyodu, nerdeyse herkez trenel gidip geliyosu işe, şimdi 3k.. hiçbişeye dokunmadım bı anda böle oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Turizmde öyle durup dururken çok oynuyor nedense. Anlamadım hiç. Birde istasyonlarda mayor daha fazla tren koysun çok bekliyoruz demeye başladılar. Tren koymak mümkün mü ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar