Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SimCity (2013)

Mr_Hand

Öne çıkan mesajlar

screwy said:

bu arada yani pop boom okadar hızlı geliyo ki 2 bahce dikip taxleri biraz azalttım 120k dan 200k ya cıktım 10dk da

aynını 2 sayfa önce ben söylemiştim. density bir anda bölgesel olarak değişiyor. nüfüs 100k dan 200k'a çıkıyor. 1-2'e geçerken de böyle 30k sın bir bakıyosun 100-120k'sin : trafik, servisler, altyapı hak getire. bunun değişmesi gerek. densityler tier olarak değişmemeli bence kademeli olarak değişecekse 6 kademe de falan değişmeli.
Sosyal ağlarda paylaş

ohm said:

ya konu sapıttı biraz sanırım...
yandaki şehirme gönderdiğim paralar kayboldu neden öyle oldu ya?
geçmi oluyor havaleler?

trafik varsa geç gidiyor çünkü dijital bankacılık yerine kamyonla gönderiyorlar paraları öbür şehirden araç geliyor alıyor falan :p
Sosyal ağlarda paylaş

eğitim, ağaç, hospital / welness center benim bildiğim çözümleri.

önemli olan rüzgarı hesaba katarak bacası olan hiçbir şeyin rüzgarla residenceların üzerine gelmediğinden emin olmak. ben mal gibi bakmadan diktim. şehrin bir tarafı tamamen industry hava kirliliğinin şehre taşınması ile daimi hasta.
Sosyal ağlarda paylaş

ben copu baska sehre toplatıyodum, eğitim kurucna sehre, daha az copun bı kısmı recycle olarak üretiyo sehir. regionda recycle varsa. eğitim arttıkca, nerdeyse %90 recycleable oluyo. dalmısım gitmiş, recycleable dolmus bütün evler, ve biriken cop yüzündende germ olmus.

baya germ yaratıyo copler.
cop, ground air pollution, evsizler, rubble, abandoned building vs vs hepsi germ yaratıyo. hatta sağlıgı kötü sehirden gelen insanlarda yayıyo sanırım.

eğitim bu serviceleri cok rahatlatıyo.
Sosyal ağlarda paylaş

Redeagle said:

ŞEHİR İÇİ TREN ÇALIŞIYOR MU O_O?

hot damn on a frying pan!

cılgın calıısyo hemde, ama yollardan gecirmemek lazım fazla, cünkü cok fazla istasyon koymak gerekiyo baska stop olmadığı ıcın, o zamanda cok tren geziniyo, bu güzel tabi ama yollardan gecerken trenler arabalar beklediği için trafik yaratabiliyo. sırf haritanın dısından gezdirirsen ama sahane calısıyo.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...