razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 oyun buglı ama yapısı itibariyle düzeltilebilecek bi sistem, şu an için dengesiz diyebiliriz. trafik falan da çözülür ama sunucu sorunlarından sıra gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 aglamak icin koymadım tam olarak milletin de haberi olsun diye. buna gore yapsın sehrini herkes mutlu oynasın simdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Ben daha sunucu problemine denk gelmedim. Ama kesinlikle yol, iş, turizm, specializations olaylarına dengeler gelmesi gerekiyor. DLC derdine düşmelerinden önce sağlam patchlerle düzeltilmesi gereken şeyler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 bu arada yani pop boom okadar hızlı geliyo ki 2 bahce dikip taxleri biraz azalttım 120k dan 200k ya cıktım 10dk da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohm Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 ya konu sapıttı biraz sanırım... yandaki şehirme gönderdiğim paralar kayboldu neden öyle oldu ya? geçmi oluyor havaleler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 para yollama işini agent olayına bağlıyosa çok pis maytap geçerim fdsgfdsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Şehre para yolladıktan bir süre sonraya kadar aynı şehirde kal. Yukarıda mesaj çıkacak "gifti başarıyla yolladınız zart zurt" gibi bir şey. Onu görünce diğer şehre geç. Kısa bir süre sonra mesaj çıkacak yukarda. Mayor size gift yolladı diye. Öyle geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 yan sehrimde hayvan gibi isci ihtiyacı var ama benim sehirdekiler oturmayı tercih ediyor mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 screwy said: bu arada yani pop boom okadar hızlı geliyo ki 2 bahce dikip taxleri biraz azalttım 120k dan 200k ya cıktım 10dk da aynını 2 sayfa önce ben söylemiştim. density bir anda bölgesel olarak değişiyor. nüfüs 100k dan 200k'a çıkıyor. 1-2'e geçerken de böyle 30k sın bir bakıyosun 100-120k'sin : trafik, servisler, altyapı hak getire. bunun değişmesi gerek. densityler tier olarak değişmemeli bence kademeli olarak değişecekse 6 kademe de falan değişmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 ilk regionda datamapler instatnt geliyodu o ilk ufak regiondaydım. şimdi hepsi böle 5-6 sn sürüyo. eğer böle bi mevzu varsa ufağa geri gecicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 ohm said: ya konu sapıttı biraz sanırım... yandaki şehirme gönderdiğim paralar kayboldu neden öyle oldu ya? geçmi oluyor havaleler? trafik varsa geç gidiyor çünkü dijital bankacılık yerine kamyonla gönderiyorlar paraları öbür şehirden araç geliyor alıyor falan :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 bu germs olayini nasil onluyoruz hastane vs kurdum ama hala too much germs diyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 bide sehir ici tren calısıyo dimi? dısarı baülamadan hiç böle dönüyomu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 eğitim, ağaç, hospital / welness center benim bildiğim çözümleri. önemli olan rüzgarı hesaba katarak bacası olan hiçbir şeyin rüzgarla residenceların üzerine gelmediğinden emin olmak. ben mal gibi bakmadan diktim. şehrin bir tarafı tamamen industry hava kirliliğinin şehre taşınması ile daimi hasta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 ben copu baska sehre toplatıyodum, eğitim kurucna sehre, daha az copun bı kısmı recycle olarak üretiyo sehir. regionda recycle varsa. eğitim arttıkca, nerdeyse %90 recycleable oluyo. dalmısım gitmiş, recycleable dolmus bütün evler, ve biriken cop yüzündende germ olmus. baya germ yaratıyo copler. cop, ground air pollution, evsizler, rubble, abandoned building vs vs hepsi germ yaratıyo. hatta sağlıgı kötü sehirden gelen insanlarda yayıyo sanırım. eğitim bu serviceleri cok rahatlatıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 bide bir şehirde ticaret olduğu sürece orda şehir kirasından havaalanından konserden vb ettiğiniz 3-4k zararın bi anlamı yok, 5k zarar edip 500k kazanıyorsunuz resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 aha sehir içi tren! olay budur. tıkır tıkır gidip geliyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 ŞEHİR İÇİ TREN ÇALIŞIYOR MU O_O? hot damn on a frying pan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Yav residential bölgeler için land value en hızlı nasil artırırız? Bah bahçe,park yemiyor.Yanında hastahane polis,itfaye olan evlerin bile land value si, 2. seviyeye geçmiyor bir türlü? Bir de unfulfilled friegt order 16k civarı,toplam fright order da 20k.Bunun çözümü ney? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohm Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 bu arada aramızda great work yapan çıktı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Redeagle said: ŞEHİR İÇİ TREN ÇALIŞIYOR MU O_O? hot damn on a frying pan! cılgın calıısyo hemde, ama yollardan gecirmemek lazım fazla, cünkü cok fazla istasyon koymak gerekiyo baska stop olmadığı ıcın, o zamanda cok tren geziniyo, bu güzel tabi ama yollardan gecerken trenler arabalar beklediği için trafik yaratabiliyo. sırf haritanın dısından gezdirirsen ama sahane calısıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohm Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 ne paraymış ya ne biçim bişi bu halen transfer olmadı para. eft koysunlar oyuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 kliniklerim inatla injuredları toplamıyo evlerden... full ambulans dolu yollar bos ama gidip toplamıyolar. işciside var cliniğin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohm Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 agent durumu sıkıntı ya valla soğudum artık 40 saat sonunda oyundan. hastanenin harşısında adam ölüyor gelen yok. itfaye binası yansa itfayeciler uyuyacam. şehirden şehire para yollamam 2 kez yalan oldu bu ne lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dsici Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2013 http://i.imgur.com/dv9MGL5.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar