Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SimCity (2013)

Mr_Hand

Öne çıkan mesajlar

yol yapma seceneginde yol tiplerinin altında boyle gairp bi tusvar o upgrade tusu yolu upgrade edebiliyosun.
bu arada yeni fantazim fakir sehri. oil cıkartıp fakir calıstırıyorum aushduasd apartman sayıyorum 20k nufula oyundan keyif almaya bambaska tadlar kattım. Bu gece gec geldigim icin diger oyuna arkadasları davet edemedim yarın msj atarsınız bana ben foruma yazınca eklerim sizi oyuna
Sosyal ağlarda paylaş

çevirebiliyorsun, ama street en fazla high density street oluyor avenue ya terfi ettiremiyorsun o yüzden baştan avenue döşemen lazım

3 şehir yaptım şimdiye kadar ama o yol sistemini okuyunca soğudum oyundan resmen, şimdi hiç giresim gelmiyor. hayır 5 yaşındaki çocuğa versen yine aynısını yazar ne kafası yahu anlamıyorum her şeyi falso oyunun.
Sosyal ağlarda paylaş

Ulan street car olayina yatirdim tum parayi.Hayvani yol yaptim.Duraklari falan cok ince hesapladim.Yapay zekanin malligindan , tum street carlar belli bir yerde(yolun tam kosesinde) birikiyor, mal gibi bir ileri bir geri gitmeye basliyorlar.Kot kadar sehirde , avarage waiting time 90 dakika.

Valla otobus hattinin gozunu seveyim, tikir tikir calisiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

O doğru. Önceki sayfalarda konuşuldu zaten.

Yıllardır oyun için bilgisayar upgrade etmedim, (C2d, 4 Ram, onboard ekran kartlı tırto bi masaüstü var evde sdf) şu oyun için bilgisayarı upgrade ederdim yemin ederim.

Saatlerim de boşa giderdi sonra. EA iyi mi yaptı, kötü mü yaptı bilemedim lan ahah

mal herifler. iş politikanıza edeyim.
Sosyal ağlarda paylaş

Estelio said:

"Unable to load this city..." hatası alan bir tek ben miyim?

2 mega şehrim bu yüzden çöp oldu. Günlerdir giremiyorum her seferinde yeni şehir kurarak oynuyorum oyunu resmen.

Acil yardım :/

EA forumlarında yaklaşık 500 kişinin başına gelmiş. Kimisi 6 farklı serverda 6 şehir kurmuş hepsinde aynı sorunla karşılaşıp bir daha girememiş o şehirlere.. Kimisi 25 milyon para yaptım günlerdir oynuyorum demiş birden oyundan atmış ve tekrar girmek istediğinde unable to load this city demiş.. EA konuyla ilgili hiçbirşey yazmamış umarım çalışıyorlardır..
Sosyal ağlarda paylaş

Estelio said:

2 mega şehrim bu yüzden çöp oldu. Günlerdir giremiyorum her seferinde yeni şehir kurarak oynuyorum oyunu resmen.

yok, ben de kaybettim boyle 2 tane. server degistirdim bir daha yasamadım.

biri artık hic gozukmuyordu digeri de unable to load ta kalıyordu boyle, sonra recover opsiyonu cıktı kalan icin. edince o da uctu zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

Yav 70k nufuslu sehri yikmak uzereyim cok bunaltti.Evlerin yaninda bir suru park,bahce vs var ama land value ,1. Seviyeden yukari cikmiyor, density son seviyeye cikmasina ragmen.

Topu topu 10-12 Endustri binasi var.Yarisii,skilled worker yok diye kapali.3 tane primary school var(skilled worker burdan cikiyor yaziyor) , durum halen ayni.Endustri binalarinin yarisi da not enough freight bidi bidi diyor.3 tane trade postum var hepsi export yapiyor ayriyetten trade HQ binasi da var.Ne yapmak lazim bunlara.

Commercial binalarda ,shopper yok diye kapaniyor.
Simdi yandaki regiona sirf residential kasssam,hic industry ve commercial yapmadan.Ordan worker ve shopperlar , direk geliyor mu ana sehrime?
Sosyal ağlarda paylaş

Namessar said:

Estelio said:

yok, ben de kaybettim boyle 2 tane. server degistirdim bir daha yasamadım.

biri artık hic gozukmuyordu digeri de unable to load ta kalıyordu boyle, sonra recover opsiyonu cıktı kalan icin. edince o da uctu zaten.

Çoğu kişi ben dahil senin yaptığın gibi farklı serverda kuruyoruz fakat farklı serverda kurmama rağmen bu hata sürekli çıkıyor. Nitekim EA forumlarında yazanlar gibi :/

Local save olsaydı keşke.. bu şekilde oyunu oynamak çok saçma.. ne zaman patlayacak diye beklemekten başka birşey değil
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...