Roqq Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Bende hiç hata almıyordum. Bugün kötü oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 bu bölgelerdeki doğal kaynaklar tümden bitiyo di mi? sömürürsek hepsini böle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 evet gozlerimle izledim kaynakları emis hızımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohm Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 kimler hangi server'da şimdi eu2de ve eu1 de şehirlerim var bayaa. ortak bir server kurup 16 kişi oynayalım. origin acc'lerinizi yazın buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 bugün tam cenap şansı var bende. 4 kere üst üste oyun çöktü, rollback yapmak zorunda kaldım. Şimdi de oyuna giremiyorum ya luncherda ERROR CODE SMCY-19 hatası alıyorum ya da şehre girerken takılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 benim sehirden gleodynn in sehir boyle gozukuyo :P 110k na east 3 origind id:screwyy 4 kisi olduk 7 8 kisi ye kadar alırımız var belki daha da fazla aktiflige ve insanların kac sehir oynamayı sevdigine baglı olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 bana yer ayir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Noob soruları için ayrı bir başlık açılsa güzel olur :) Şimdi dirty road döşedim her yere,daha nüfus 500 e ulaştığında trafik sıkışıklığı başgöstermeye başladı.Para geldikçe , bu fakir işi toprak yolu yıkıp daha mı iyisini yapmak lazım? Yoksa upgrade mi etmek gerekiyor veya daha çok kavşak vs mi oluşturmak lazım ilerisi için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 upgrade etmek daha iyi tabi yerine avenue dikmeyi düşünmüyorsan. Bir de mümkün olduğu kadar az kavşaklı yollar yapman senin için daha iyi. Çünkü gerzekler sağa ya da sola dönerken trafik sıkışıklığına sebep oluyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Kaynaklar tükeniyor evet. Tükenmeden daha ileri seviye binalar için upgrade şansı kazanmak gerekli. Ordan sonra hammadde satın alıp ileri seviye şeyler üreterek devam edilebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Evet friend listten birisinin oyununa bodoslama girip izleyebiliyorum cok iyimis ya. Azmonun sehrindeyim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 dnr 107 lira sanırım oradan alıcam ben. hem kutulu hem taksitli... SimCity DnR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohm Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 azmo senin nick ne originde. urza ben bu arada:D hatırlayan kaldı mı bilmiyorum da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Region olayi , komsu sehir vs hakkinda manual falan nerden okuyabiliriz? Oyundan ciktigimizda , yan regiona birisi gelip sehir kurunca , bizimle etkilesime gecebiliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 origin id namessar, isteyen eklesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bittergun Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Playstoredan aldım ben 96 liraya 6 taksit http://i50.tinypic.com/2ynfh91.png buda benim son yaptığım şehir bi türlü yer yetiremedim Oynamak isteyen varsa yada region boş yer varsa origin id : W33_Scanner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 geliyooo :/ http://img266.imageshack.us/img266/1952/spark20130312214402.png 2 şehrin sewage ı 3. şehre yönlendirdim ilginç şekilde sorun çıkmadı, su lazım olan yere sewage yolluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohm Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 smelting ne zormuş ya bi türlü çıkamadım binayı level atlatamıyorum mininge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Ben smelting çıkarmak için dört farklı maden ocağı kurmak zorunda kaldım. Ekstra maden uzantılarını mümkün olduğunca fazla diktim. Eğer işçi, su vs. sorun olursa bir süre üretim düşüyor. O yüzden sürekli uygun koşullarda çalıştırmak gerek. Birde en fazla gelir için, hem ocaklardaki hem trade yapılan yerde birikme yaptırmayacak kadar kamyon olması da gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohm Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 110k s e sonsuz su kaynağını anca keşfettim oyunda. 2nesil su ve kanalizasyonu yan yana yapınca baya sonsuz su kaynağı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Tropicodaki gibi , industry binaları şehrin bir ucuna,diğer ucunada yerleşim bölgeleri, tam ortaya commercial yapılar.Kanalizasyon , power plant cart curtu da yerleşim bölgelerinden uzağa almak işe yarıyor mu bunda da? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 kirlilik üreten herşeyi kenarlara dikiyorsun çünkü hava kirliliği rüzgar yönünde devam ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 çöpçüler kralı oldum, ne para varmış çok dengesiz abi koca şehir çöpten kalkındı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 ben solar farm için kasıyorum, çipleri gönderdim bitti, şimdi recycle dan gelen alloy ve plastikleri gönderiyorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2013 abi bide çöpün dibi yok, insanlık var oldukça para var demektir sdfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar