Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SimCity (2013)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kimler hangi server'da şimdi eu2de ve eu1 de şehirlerim var bayaa.
ortak bir server kurup 16 kişi oynayalım.
origin acc'lerinizi yazın buraya.
Mesaj tarihi:
bugün tam cenap şansı var bende. 4 kere üst üste oyun çöktü, rollback yapmak zorunda kaldım. Şimdi de oyuna giremiyorum ya luncherda ERROR CODE SMCY-19 hatası alıyorum ya da şehre girerken takılıyor.
Mesaj tarihi:

benim sehirden gleodynn in sehir boyle gozukuyo :P 110k

na east 3 origind id:screwyy

4 kisi olduk 7 8 kisi ye kadar alırımız var belki daha da fazla aktiflige ve insanların kac sehir oynamayı sevdigine baglı olarak
Mesaj tarihi:
Noob soruları için ayrı bir başlık açılsa güzel olur :)

Şimdi dirty road döşedim her yere,daha nüfus 500 e ulaştığında trafik sıkışıklığı başgöstermeye başladı.Para geldikçe , bu fakir işi toprak yolu yıkıp daha mı iyisini yapmak lazım? Yoksa upgrade mi etmek gerekiyor veya daha çok kavşak vs mi oluşturmak lazım ilerisi için?
Mesaj tarihi:
upgrade etmek daha iyi tabi yerine avenue dikmeyi düşünmüyorsan. Bir de mümkün olduğu kadar az kavşaklı yollar yapman senin için daha iyi. Çünkü gerzekler sağa ya da sola dönerken trafik sıkışıklığına sebep oluyorlar.
Mesaj tarihi:
Kaynaklar tükeniyor evet. Tükenmeden daha ileri seviye binalar için upgrade şansı kazanmak gerekli. Ordan sonra hammadde satın alıp ileri seviye şeyler üreterek devam edilebiliyor.
Mesaj tarihi:
Playstoredan aldım ben 96 liraya 6 taksit

http://i50.tinypic.com/2ynfh91.png

buda benim son yaptığım şehir bi türlü yer yetiremedim

Oynamak isteyen varsa yada region boş yer varsa
origin id : W33_Scanner
Mesaj tarihi:
geliyooo :/

http://img266.imageshack.us/img266/1952/spark20130312214402.png

2 şehrin sewage ı 3. şehre yönlendirdim ilginç şekilde sorun çıkmadı,

su lazım olan yere sewage yolluyorum
Mesaj tarihi:
Ben smelting çıkarmak için dört farklı maden ocağı kurmak zorunda kaldım. Ekstra maden uzantılarını mümkün olduğunca fazla diktim. Eğer işçi, su vs. sorun olursa bir süre üretim düşüyor. O yüzden sürekli uygun koşullarda çalıştırmak gerek. Birde en fazla gelir için, hem ocaklardaki hem trade yapılan yerde birikme yaptırmayacak kadar kamyon olması da gerekiyor.
Mesaj tarihi:
110k s e sonsuz su kaynağını anca keşfettim oyunda.
2nesil su ve kanalizasyonu yan yana yapınca baya sonsuz su kaynağı ya
Mesaj tarihi:
Tropicodaki gibi , industry binaları şehrin bir ucuna,diğer ucunada yerleşim bölgeleri, tam ortaya commercial yapılar.Kanalizasyon , power plant cart curtu da yerleşim bölgelerinden uzağa almak işe yarıyor mu bunda da?
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...