Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SimCity (2013)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi tourist dedigin diger sehirlerden geliyor iste. o yuzden turistin yok. ya kendi bi tane High residence sehir kurucaksın ve shopa ihtiyac duymalarına sebep olucaksın ki senin diger sehrine gelcekler ya da arkadasın kurucak oyle bi sehir.

ya da oturup international airport acıcaksın diger oyunlardan tourist gelcek

tourist gelcek sehre de mumkunse tren ucak troleybus otobus ferry gibi herseyi kuruyosun ki a ben nası gidicem demiyo abiler.
Mesaj tarihi:
yok iste o yuzden regional play onemli. kendin de oynasan arkadaslarınla da oynasan mesela benim arkadas industry yapıyo bi faydası yok o yuzden para biriktiriyorum residence sehri dikmek icin. 1m falan yeter heralde diye dusunuyorum simdilik.
Mesaj tarihi:
bingildak said:

globalden turist çekemiyor muyuz? o zaman ilk şehrinin turizm yapması imkansız? solo oynarken?

muhtemelen havaalanı olayı çözer. Abi her türlü birkaç haritada oynamak zorunda bırakıyo oyun işte.
Mesaj tarihi:
industry çok gereksiz valla ore kömür falan 6000$ ediyor,
upgrade kotasına gelebilmek için 700ton satışınız olmalı o zaman diliminde lol

ama

recycledan bedavadan çip üretip satıyorsun hop 68000$

:D
Mesaj tarihi:
industry'ı raw material çıkararak yapmıycaksın abi zaten ahsudashd. UO'da ore kazıp, ore satanlar gibi asdhuasd. işleyip satacaksın. oil, plastic - alloy = processors.

trade inanılmaz karlı. 200k aldığım oldu transaction başına.
Mesaj tarihi:
bingildak said:

ya hava alanından 40 kişi geliyor >_<

özgürlük anıtı var, inanılmaz shoplar, sydney opera... ne biçim turist lan bunlar.
abi internaitonal hava alanı olmadan global turist cekemezsin arkadasındada 40 kisi varmıs demekki bu islere meraklı.
Mesaj tarihi:
Abi yanlız, fark ettim ki bunca sene oynadığım bu tip oyunlarda ki yerleşim düzenim olan diagonal şekillerden kurtardı bu oyun beni.

Artık böle yus yuvar caddeler yanlamalık virajlar yapıorum simciklerim için.
Mesaj tarihi:
arcane said:

sadfsdf son bakalı 8 sayfa gitmiş thread. nedir şimdi bu su olayının çözümü? oyunda su bitiyor ya. regiondaki hiçbir şehirde su kalmayınca ne olacak?

placing a Water Pumping Station next to a Sewage Treatment Plant
Mesaj tarihi:
e infinite water ama?

(cidden öyle bu arada şaka değil)

sadece çektiğiniz suyun Treatment Plant ın çıktısından fazla olmaması yeterli sanırım
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...