arcane Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 GMG keyleri yollamış. US vpn ile download oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Abi bi dk. bu sıraya girip bekleme olayı "oyunu yükledin, sürekli çevrimiçi olduğu için sunucuya bağlanıcan ama sunucu yoğunluğu kaldıramıyo ve seni sıraya koyuyo" durumu mu şimdi? Ben mi yanlış anladım? Francis haklıymış lan sdfasgfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 diaplo 3 teki gibi işte sdf abanıp kırdılar server beyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 elim gidiyor ya gitmemeli, cok pisman olacam lanet olsun icimdeki simcity askina. (simcity 2000`den beri oynamadim bu arada hehe) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 ben de çok kötü yorumlarına rağmen alasım var. ama fiyatı görünce, yorumlara da bakınca. hemen vazgeçiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 2 gunde 10 kere greeman`e girdim, 10 kere de 55 dolari gorup ciktim. su oyunun gercekten bu kadar pahali olmamasi gerekiyordu, dlc`den irzimiza gececeklerini bilmesem alayim yine problem degil. 55 dolar sonun baslangici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Ben beklemeyi seçtim. Diablo'da bir hata yaptık, bunu bu şekildeyken almak hatadan öte olur. (Almış olanlar alınmasın pls.) Oyun otursun biraz o zaman alacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Evet daha dlc var. Oradan pis giydirecekler. Direk sims gibi pahalı onlarca dlc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 deluxe pre-orderla gelen dlclerin toplamı 40 dolar şu an, şehir packleri falan :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 beni geren taraf ingiliz, alman vs. mimarisi dlc'leri değil. hani çok sevdiğin bir mimari vardır basar parayı alırsın. benim derdim 2 gün sonra essential olarak senin ihtiyacın olacak şeyleri dlc olarak 10-20 dolardan satmaları. mesela daha büyük alanlara kurulabilme veya oyun ekonomisini, derinliğini direkt olarak etki eden öğelerin. yoksa stone age'den post modern'e kadar bütün medeniyetlere ait mimarileri dlc olarak her gün çıkarsın, oyuncuyu almaya zorlamadıktan sonra hiçbir zarar görmüyorum ben bunda. 2km2'i dlc ile 3km2'e çıkartırsa işte, o zaman çirkinleşir olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 ona kesin gözüyke bakıyorum ben zaten, farmville gibi arazi büyütmece falan kesin gelcek yani. http://simcitizens.com/wp-content/uploads/2012/12/Simcity-Region-View-UI.jpg region uisi şu, nerdeyse her şehrin etrafında 2x yapacak alan var o şehri rahatça. ha tabi böle 70000 kişiyle aynı haritada oynamayı düşünmüyorum ben :p tamamen private yapıcam, tüm şehirler benim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 akabinde; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 eu tarafı unlock olana kadar us i düzeltmiş olurlar, eu açılınca da us serverına girip oynarız temiz temiz, http://www.reactionface.info/sites/default/files/images/1287666826226.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 bana zaten NA`da oynamak daha mantikli geliyor, sonucta benim oynayacagim vakit NA`da server traffic neredeyse* durmus oluyor. Niye rush hour`a maruz kalayim mi EUR`da her aksam? Sonucta ping diye bir konsept yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 EU sunucular şimdiden açık ve sıra yok haha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 8`inde aciliyor dendi? nasil acik? login olabiliyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 US VPN ile oyuna giriyorum. EU server seçiyorum, sunucular şimdiden açık :) EU da east west diye ayrılıyor. 2 tane EU east var mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 greenman demek ki ondan keyleri gonderdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
indiffer43 Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Origin'de digital edition'ın 80 euro olması nedir arkadaş? Espri mi yapıyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 ruscu linki alabiliriz bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 greenman`den aldim, pisman olacagima 100% eminim. EU alip VPN le baglandim, cekiyorum bakalim. eu west 1`deyim, private region actim 16 slotlu. dr3amfury - origin id. delta force region adi. katilmak isteyen varsa eklesin lutfen. aktif oynamayacaklar region a kurulmasin asdasda 3 kisi gelse, herkese 4 slot dusuyor, herhalde yeterli olur herkese istedigini yapmak icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 70TL rusçuda bende gg üzerinden TombRaider + Simcity şeklinde aldım 3 taksit yaptım :P Oynamayacağım büyük ihtimal ama dayanamadım çok jan janlı gözüküyor böyle renkli olduğu için şeytan dürttü aldım. Edit: Rusçu dediğim gayet normal EU versiyonu hea yanlış anlaşılmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 http://countingdownto.com/countdown/229060 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 niye countuyolar ki? key'i giriyorsun, VPN'le download ediyorsun, sonra EU serverini seçip oynuyorsun. bir daha VPN fln kasmana gerek kalmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2013 hmm binaları rotate edemiyor muyuz koyarken? :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar