Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SimCity (2013)

Mr_Hand

Öne çıkan mesajlar

beni geren taraf ingiliz, alman vs. mimarisi dlc'leri değil. hani çok sevdiğin bir mimari vardır basar parayı alırsın. benim derdim 2 gün sonra essential olarak senin ihtiyacın olacak şeyleri dlc olarak 10-20 dolardan satmaları. mesela daha büyük alanlara kurulabilme veya oyun ekonomisini, derinliğini direkt olarak etki eden öğelerin.

yoksa stone age'den post modern'e kadar bütün medeniyetlere ait mimarileri dlc olarak her gün çıkarsın, oyuncuyu almaya zorlamadıktan sonra hiçbir zarar görmüyorum ben bunda. 2km2'i dlc ile 3km2'e çıkartırsa işte, o zaman çirkinleşir olay.
Sosyal ağlarda paylaş

ona kesin gözüyke bakıyorum ben zaten, farmville gibi arazi büyütmece falan kesin gelcek yani.

http://simcitizens.com/wp-content/uploads/2012/12/Simcity-Region-View-UI.jpg

region uisi şu, nerdeyse her şehrin etrafında 2x yapacak alan var o şehri rahatça.

ha tabi böle 70000 kişiyle aynı haritada oynamayı düşünmüyorum ben :p tamamen private yapıcam, tüm şehirler benim!
Sosyal ağlarda paylaş

greenman`den aldim, pisman olacagima 100% eminim. EU alip VPN le baglandim, cekiyorum bakalim.

eu west 1`deyim, private region actim 16 slotlu.

dr3amfury - origin id. delta force region adi.

katilmak isteyen varsa eklesin lutfen. aktif oynamayacaklar region a kurulmasin asdasda

3 kisi gelse, herkese 4 slot dusuyor, herhalde yeterli olur herkese istedigini yapmak icin.
Sosyal ağlarda paylaş

70TL rusçuda bende gg üzerinden TombRaider + Simcity şeklinde aldım 3 taksit yaptım :P Oynamayacağım büyük ihtimal ama dayanamadım çok jan janlı gözüküyor böyle renkli olduğu için şeytan dürttü aldım.

Edit: Rusçu dediğim gayet normal EU versiyonu hea yanlış anlaşılmasın.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...