enurale Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Oyunun an itibariyle yapılabilecek en ileri progressi bu olduğu için ayrı bir baslıkta takip edelim istedim. Yapanlar burada yazsın lutfen: COEXIST : The Infernal : DONE 06 Mart 2012 - 23:45 SS ler için : www.guildcoexist.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serhater Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 swtor? pve? progress?... eminim wow da level 85 karakter ile rfc yapmak daha zordur swtor da title almaktan. wow vb. oyunların pvesinde hiçbir şey yapamayan guildler için bire bir swtor gratz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 oh boy.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bemre Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 serhater said: swtor? pve? progress?... eminim wow da level 85 karakter ile rfc yapmak daha zordur swtor da title almaktan. wow vb. oyunların pvesinde hiçbir şey yapamayan guildler için bire bir swtor gratz. Merak ediyorum da swtor da hiç nightmare girdin mi? Türkiye'de 16man nightmare yapan başka guild duymadım varsa da bir elin parmağını geçmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tegororn Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 serhater said: swtor? pve? progress?... eminim wow da level 85 karakter ile rfc yapmak daha zordur swtor da title almaktan. wow vb. oyunların pvesinde hiçbir şey yapamayan guildler için bire bir swtor gratz. Bu tip arkadaslari rahatsiz eden ne anlamiyorum. ilgilenme, bakma, gec git kardesim ne diye trolluk yaparsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 arkadaş her progressinizi burada topic olarak açacaksanız işimiz var yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar