Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Star Wars: The Old Republic Trial

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Elimde 3 adet Old Republic için 7 günlük trial invite ı var mail ile gelmiş... Denememiş olan varsa hala oyunu denemesi için gönderebilirim... bu arada 7 günlük trial nedir ya...

EDIT: 2 tane kaldı
Mesaj tarihi:
son 1 tane kaldı... ama kardeşmin account da da 3 tane var sanırım... isteyen olursa oradan da gönderirim... (komisyon almıyorum bioware dan valla bak)
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Yani ben şunun trialini oynadım.
İnsan ne bekliyor böyle girer girmez oyuna;
bi atraksiyonlar,
bi atmosfer,
Böyle görsel bir şölen...
Yani sırf oyunu çıkarmış olmak için çıkarmışlar
caanım kontente yazık olmuş...
Trial oynayan insanı etkilemesi lazım ki oyunu alsın dimi
hani elle tutulur bişey olmasına da gerek yok. Oyunu neden aldın dediklerinde "bilmiyorum abi atmosferden olabilir" bile demek isterdim.. yazık...
bi oyun daha yalan oldu kotalarıma yazık oldu lan
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar atamıyorum daha fazla. bir kişi 7 tane attığın söyleyince bende atarım sandım.Meğer beni 3 kişiyle sınırlandırmışlar.

Kusura bakmayın başka gönderemiyorum :(
Mesaj tarihi:
nuwanda said:

evet, 2 arkadas daha basladi othmobast'i biraktim yeni karakter kastim onlarla. 3 kisi 1 tank 1 heal 1 dps oynuyoruz su an eglenceli gidio =)

Kardeş sen bırakmamışmıydın ? :)
Mesaj tarihi:
Evet sanırım başka biri yollamış, kimin yolladığını da göremiyorum. Kim yolladıysa teşekkür ederim. Sende çok sağol düşünmen yeter. 27gb'yi indiriyorum şimdi....
Mesaj tarihi:
Oyun hakkında bi bilgim yok ama habire trial olsun free weekend olsun abartı bi promosyon var. Pek beceremişler hissi veriyo ister istemez. Deneyesi bile gelmiyo adamın :)
  • Yeni Oluştur...