Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ranger Bilgi Paylaşım Başlığı

dreagloth

Öne çıkan mesajlar

Two-handed
Greatsword — a brute force, heavy-damage weapon with emphasis on countering and evasion.
Longbow — powerful sniping weapon, used for rapid fire strikes or barrages at long distance.
Shortbow — quick skirmishing weapon relying on movement, positioning and conditions for quick kills.

Main-hand
Sword — mobile melee strikes which can be used to distance the ranger from the target or surprise them from behind.
Axe — medium ranged throwing weapon which can ricochet off a target or can toss a cluster of axes in a line.

Off-hand
Axe — enter a stance to reflect incoming strikes or throw the axe for a boomerang effect.
Dagger — used as a crippling ranged attack, or a quick poisonous stab for melee.
Torch — throw the torch at enemies for burning damage, or can light areas on fire.
Warhorn — call in temporary animals to attack or used to buff allies.

Aquatic
Harpoon — keep foes at bay with close range spear stabs and swipes.
Speargun — use ranged attacks to strike multiple foes and makes use of the underwater environment.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Rangerların mmolardaki klasik ritueli oyun çıktığında en imba class olursun bi ay sonra millet qqlamaya başlıyınca öle bi nerf yersinki allahın şaşar sonra rangerlar qqlar gene imba olursun sonra gene nerf..diye gider böle.

Daha balanced olduğumuz mmo görmedim.Maybe this time..maybe?
Sosyal ağlarda paylaş

Rangerlarla thiefler biraz fazla benziyo birbirine gibi geldi.Özellikle sword+dagger tutan ranger gameplayi görünce.İkiside evade üstüne kurulu falan.

Bide biyerde okuduğuma göre hareketsiz kalınca Stealthda oluyomuş rangerlar ayrıca traitlerde war gene %25 canı kalınca auto camouflage.

Yadırgadığım içinde demiyorum ha yanlış anlaşılmasın tam tersi hoşuma gitti açıkçası.Sevdiğim iki classı bi arada görmüş oldum ikilemden kurtardı beni...
Sosyal ağlarda paylaş

longbowda bi sıkıntı yok aslında ama olay condition damageler çok ağır stacklanıyo mesela rangerda shortbowla adama bleeding yardırıp üstüne great swordu cekip chargeladığın an ölmeyecek class yok. şu anda condition damage wins. ayrıca petler elementalist gibi classları solo alıyomuş :)
Sosyal ağlarda paylaş

trathias said:

longbowda bi sıkıntı yok aslında ama olay condition damageler çok ağır stacklanıyo mesela rangerda shortbowla adama bleeding yardırıp üstüne great swordu cekip chargeladığın an ölmeyecek class yok. şu anda condition damage wins. ayrıca petler elementalist gibi classları solo alıyomuş :)

her classda condition kaldirma skilli var, ozellikle necroda conditionlari boona cevirme ve conditionlari dusmana transfer etme skilleri var.

Kaldi ki damage vuran conditionlar sadece rangerda yok, Poison, burning, confusion, bleeding diger classlardada var. Biraz arastirdim bu conditionlardan sadece bleeding ve confusion dmg olarak artiyormus (stacks in intesity), confusion skill kullandikca damage veriyor bleeding gibi sabit bir dps yapmiyor, fakat bleeding apply eden skiller diger classlarda da mevcut, Rangeri ayirt eden ne bu konuda?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...