dreagloth Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 http://www.guildwars2.com/global/includes/images/hero-ranger.jpg http://www.youtube.com/watch?v=iM7KKIRDxaE&list=UUH-_hzb2ILSCo9ftVSnrCIQ&index=1&feature=plcp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Two-handed Greatsword — a brute force, heavy-damage weapon with emphasis on countering and evasion. Longbow — powerful sniping weapon, used for rapid fire strikes or barrages at long distance. Shortbow — quick skirmishing weapon relying on movement, positioning and conditions for quick kills. Main-hand Sword — mobile melee strikes which can be used to distance the ranger from the target or surprise them from behind. Axe — medium ranged throwing weapon which can ricochet off a target or can toss a cluster of axes in a line. Off-hand Axe — enter a stance to reflect incoming strikes or throw the axe for a boomerang effect. Dagger — used as a crippling ranged attack, or a quick poisonous stab for melee. Torch — throw the torch at enemies for burning damage, or can light areas on fire. Warhorn — call in temporary animals to attack or used to buff allies. Aquatic Harpoon — keep foes at bay with close range spear stabs and swipes. Speargun — use ranged attacks to strike multiple foes and makes use of the underwater environment. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Ranger olacam kaçarı yok, itimlen alemlere akacaz!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lasombra Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Rangerların mmolardaki klasik ritueli oyun çıktığında en imba class olursun bi ay sonra millet qqlamaya başlıyınca öle bi nerf yersinki allahın şaşar sonra rangerlar qqlar gene imba olursun sonra gene nerf..diye gider böle. Daha balanced olduğumuz mmo görmedim.Maybe this time..maybe? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 kardeş gerçek hayatta da rangersın galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lasombra Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Nerflediler değiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nrvana87 Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Rangerlarla thiefler biraz fazla benziyo birbirine gibi geldi.Özellikle sword+dagger tutan ranger gameplayi görünce.İkiside evade üstüne kurulu falan. Bide biyerde okuduğuma göre hareketsiz kalınca Stealthda oluyomuş rangerlar ayrıca traitlerde war gene %25 canı kalınca auto camouflage. Yadırgadığım içinde demiyorum ha yanlış anlaşılmasın tam tersi hoşuma gitti açıkçası.Sevdiğim iki classı bi arada görmüş oldum ikilemden kurtardı beni... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2012 oynanışı beğendim baya, uzaktan çok pis ağlatıyor. salıyosun peti oh mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Sparkcaster said: kardeş gerçek hayatta da rangersın galiba köy korucusuyum animal companionum karabaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2012 gönüllü mü ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhox Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 build http://gw2.luna-atra.fr/skills_tool/?lang=en&code=36b7001115m77fmci0ppa0a3d3j3r444kfq Build yapmaktan sıkıldım artık çıksada oynasak :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 geatsword / shortbow yanında da drake pet = oyunundaki en iyi dps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 oo emrah beta mı oynuyoruz hayırdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2012 araştırmalarım sonucunda bulduğum bi spec kendisi. betada bizim rg'den elemanlar var onlarla konuştum ranger şu an aşmış durumda diyolla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 ranger fazla op, longbow daki channeling shotla combo fieldlar mixlenince sacma sapan dmglar ortaya cikiyormus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 longbowda bi sıkıntı yok aslında ama olay condition damageler çok ağır stacklanıyo mesela rangerda shortbowla adama bleeding yardırıp üstüne great swordu cekip chargeladığın an ölmeyecek class yok. şu anda condition damage wins. ayrıca petler elementalist gibi classları solo alıyomuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 emrah hayatın op classları oynamakla geçiyo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 beta is beta. mış, muş ile hareket etmeyin derim sadece :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Övmeyin olm şu rangerı, hayvan gibi nerflicekler elimize alacaz sonra daha oyun çıkmadan offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 bugüne kadar oynadığım her oyunda ranger/hunter oynadım. bu sefer oynamıycam. haberiniz olsun, not alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 taam yazdım ajandaya, ben senin yerine de ranger oynarım lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 trathias said: longbowda bi sıkıntı yok aslında ama olay condition damageler çok ağır stacklanıyo mesela rangerda shortbowla adama bleeding yardırıp üstüne great swordu cekip chargeladığın an ölmeyecek class yok. şu anda condition damage wins. ayrıca petler elementalist gibi classları solo alıyomuş :) her classda condition kaldirma skilli var, ozellikle necroda conditionlari boona cevirme ve conditionlari dusmana transfer etme skilleri var. Kaldi ki damage vuran conditionlar sadece rangerda yok, Poison, burning, confusion, bleeding diger classlardada var. Biraz arastirdim bu conditionlardan sadece bleeding ve confusion dmg olarak artiyormus (stacks in intesity), confusion skill kullandikca damage veriyor bleeding gibi sabit bir dps yapmiyor, fakat bleeding apply eden skiller diger classlarda da mevcut, Rangeri ayirt eden ne bu konuda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhox Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Rangeri ayirt eden cooldownlu abilitylerle yapmıyor olması shortbow + crit ağacına gidersen sana arkası/yanı dönük birisine durmadan bleed stackliyorsun , Şu anki durumda shortbow ranger a suratın dışında bi tarafını dönersen biçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 bir de şunu ekliyim rangerın stackladıgı conditionların üstüne kendinin ve petinin dpsini bufflayan skilleri acıp greatsworda gecip gidiği adam sağ cıkmıyo kesinlikle. rangerın avantajı burada işte greatsword + pet elementalistten fazla burst cıkarıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 eger bu derece bir dengesizlik varsa duzeltilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar