Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mercedes-Benz A Class tanıtıldı.

heroLion

Öne çıkan mesajlar

paramecium said:

Selam,
heroLion said:

Haklısın fakat konuyu telefondan açtığım için görselleri yüklemem zor.

Arkadaş bu mobil cihazlar çıktı, mertlik bozuldu :)

Akşama tüm içeriği masamda görmek istiyorum... havalı bir de başlık yaz... manşetten veririz haberi :P

Saygılar.

geç kaldık patron erken baskı yapmışlar bile :)

aracı ben başarılı buldum fakat arkadan biraz daha agresif bir görünüm tasarlanabilirdi; bu haliyle ds3'ü biraz da polo ve abisi 1 serisini andırıyor. seat ibiza ya da fiat bravo tarzı stop lambaları şık duruyor hatchbacklarda. Açıkcası artık otomobillerin tasarım yönünden birbirlerine benzemesi normal oldu bence. MB bu aracı hangi gelir grubuna satacağını iyi belirlemeli ve bu sınıfta TSI tarzı düşük hacimli fakat performansı yüksek ve ekonomik motor seçenekleri sunmalı.

Daimler'in yönetim kurulu başkanı olan Dr. Dieter Zetsche yılda 8 milyon euro kazanıyormuş ve Mercedes-Benz tıpkı citan'da olduğu gibi bu sınıfa 2012 yılında girmeyi ancak akıl edebiliyor. Bana göre Mercedes-Benz son 10 yıldır geçmişin mirasını tüketiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben çok beğendim. Uzun zamandan sonra "şuna benzemiş" demekte zorlandığım bir tasarım görüyorum gerçekten. Arka görünüm birazcık Focus, birazcık DS3 ama onların da özenilecek bir yanı yok zaten.

Yalnız FWD mi şimdi bu? Bir Mercedes olarak marka imajının dışında bişeyler daha satsalarmış keşke. RWD olamıyorsa bir 4-Matic versiyon olsa hoş olur diye düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Vodan said:

Yalnız FWD mi şimdi bu? Bir Mercedes olarak marka imajının dışında bişeyler daha satsalarmış keşke. RWD olamıyorsa bir 4-Matic versiyon olsa hoş olur diye düşünüyorum.

AMG olanlar 4-matic olarak gelicekmis de, 40k $ a motorsuz FWD merc....

peeh.
Sosyal ağlarda paylaş

aşık oldum desem yeridir anneme bile gösterdim bundan istiyorum diye sıfırına yetemesem bile alacağım bu aletten.

said:
Powered by a brace of four-cylinder gas and diesel engines ranging between 1.6- and 2.0-liters, all A-Class powertrains feature direct injection and turbocharging, as well as standard start/stop functionality. Transmission choice is limited to a new six-speed manual unit or a seven-speed dual-clutch gearbox.

yeni b serisinin 30-35k € civarında satıldığını düşünürsek 27-33k € civarında satılacaktır diye tahmin ediyorum.
1.6 dizelini insan gibi bir fiyata getirirlerse piyasada Doğuş mağduru kalmaz

pederin emekli olunca yeni focus alırız hayalleri vardı kanına girip sene sonu bundan aldırabilsem keşke :)

http://www.covercars.com/cars/pictures/high/394425.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

70-80 bin bandı bu araba için gayet makul bir başlangıç fiyatı olur diye düşünüyorum. Kıçı kırık (alınganlık yapılmasın lütfen) yeni 1.18i'lerin 105 bin TL'lere vurduğu, Megane Coupe'un 60 bin TL'lere satıldığı güzel ülkemizde ortalama motorlu bir Mercedes'in o fiyatlara çıkması çok normal.

İyi bir konfigürasyonu 80-90 bin bandında sunabilirlerse iyi satacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

saplashaman said:

mercedes kendine geliyor gibi sanki,bu tarz araçlar içinde en iyi model gibi gözüktü gözüme,inanılmaz duruyor,fiyatı uygun olursa almayı düşünüyorum :D,yani uygunluktan kasıt 60*80k tl arası

bu video daki konsept mi hala? bana biraz birebir boyle cikmasi zor gibi geldi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...