prozzak Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Arkadaşlar giriş fiyatı 28k euro olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 prozzak said: Arkadaşlar giriş fiyatı 28k euro olacak. a3 e vurmayın abi, öldü çoktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 bir honda civic hb eski kasa değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 çokgzelmiş de, arkası biraz daha ... şey olabilirmiş yani arkası biraz daha şey olsa daha iyi olurmuş. bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 bmw1e arkası polodan çalınmış diyorduk, buna da bmw1den çalınmış diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 ford focus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 bence ÇOK güzel olmuş. uzun zamandır bi makinayı bu kadar beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 bmw1 ve tipsiz a3 lerle kıyaslandığında süper bence.fiyatı da düzgün olursa daha da süper olur tabii ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heroLion Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 paramecium said: Selam, heroLion said: Haklısın fakat konuyu telefondan açtığım için görselleri yüklemem zor. Arkadaş bu mobil cihazlar çıktı, mertlik bozuldu :) Akşama tüm içeriği masamda görmek istiyorum... havalı bir de başlık yaz... manşetten veririz haberi :P Saygılar. geç kaldık patron erken baskı yapmışlar bile :) aracı ben başarılı buldum fakat arkadan biraz daha agresif bir görünüm tasarlanabilirdi; bu haliyle ds3'ü biraz da polo ve abisi 1 serisini andırıyor. seat ibiza ya da fiat bravo tarzı stop lambaları şık duruyor hatchbacklarda. Açıkcası artık otomobillerin tasarım yönünden birbirlerine benzemesi normal oldu bence. MB bu aracı hangi gelir grubuna satacağını iyi belirlemeli ve bu sınıfta TSI tarzı düşük hacimli fakat performansı yüksek ve ekonomik motor seçenekleri sunmalı. Daimler'in yönetim kurulu başkanı olan Dr. Dieter Zetsche yılda 8 milyon euro kazanıyormuş ve Mercedes-Benz tıpkı citan'da olduğu gibi bu sınıfa 2012 yılında girmeyi ancak akıl edebiliyor. Bana göre Mercedes-Benz son 10 yıldır geçmişin mirasını tüketiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Ben çok beğendim. Uzun zamandan sonra "şuna benzemiş" demekte zorlandığım bir tasarım görüyorum gerçekten. Arka görünüm birazcık Focus, birazcık DS3 ama onların da özenilecek bir yanı yok zaten. Yalnız FWD mi şimdi bu? Bir Mercedes olarak marka imajının dışında bişeyler daha satsalarmış keşke. RWD olamıyorsa bir 4-Matic versiyon olsa hoş olur diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Selam, Fiyat aralığı ile ne derece akıllı bir adım atacaklarını görebileceğiz. Ben oldukça beğendim. A3'e zaten gıcığım (mevcut kasa), 1 serisi desen garip bir ucube gözümde (x1 ve sedan falan filan hepsi dâhil). Bu güzel olmuş. konsol yapısını göremedim ama... Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 ahahaha bu video nasıl bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Selam, Bak bu süperdi!!! Saygıyla eğildim reklama. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Vodan said: Yalnız FWD mi şimdi bu? Bir Mercedes olarak marka imajının dışında bişeyler daha satsalarmış keşke. RWD olamıyorsa bir 4-Matic versiyon olsa hoş olur diye düşünüyorum. AMG olanlar 4-matic olarak gelicekmis de, 40k $ a motorsuz FWD merc.... peeh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 aşık oldum desem yeridir anneme bile gösterdim bundan istiyorum diye sıfırına yetemesem bile alacağım bu aletten. said: Powered by a brace of four-cylinder gas and diesel engines ranging between 1.6- and 2.0-liters, all A-Class powertrains feature direct injection and turbocharging, as well as standard start/stop functionality. Transmission choice is limited to a new six-speed manual unit or a seven-speed dual-clutch gearbox. yeni b serisinin 30-35k € civarında satıldığını düşünürsek 27-33k € civarında satılacaktır diye tahmin ediyorum. 1.6 dizelini insan gibi bir fiyata getirirlerse piyasada Doğuş mağduru kalmaz pederin emekli olunca yeni focus alırız hayalleri vardı kanına girip sene sonu bundan aldırabilsem keşke :) http://www.covercars.com/cars/pictures/high/394425.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 33k euro olacagini hic dusunmuyorum ilk ciktiginda Simdi bu araba daha yeni cikicak ve haliyle guzel alet en az 38-40K eurodan cikar 1 sene sonra fiyati o civarlara cekerler diye dusunuyorum Tabi en iyisi bekleyip gormek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 benim dediğim fiyatlar şu mavi olan hali için yoksa a250 denen alet c180 kompressorün baz fiyatından falan pahalı olur canavar gibi maşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heroLion Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 A250 1.8 litre 201 hp'lik motora sahip olacak muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 amg paket falan derken 50 bin euroyu bulur ya sfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 a ve b serisi üvey evlatlarıydı mercedes'in, a serisi artık değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 70-80 bin bandı bu araba için gayet makul bir başlangıç fiyatı olur diye düşünüyorum. Kıçı kırık (alınganlık yapılmasın lütfen) yeni 1.18i'lerin 105 bin TL'lere vurduğu, Megane Coupe'un 60 bin TL'lere satıldığı güzel ülkemizde ortalama motorlu bir Mercedes'in o fiyatlara çıkması çok normal. İyi bir konfigürasyonu 80-90 bin bandında sunabilirlerse iyi satacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Selam, Kur belirtin lütfen :) TL olacak değil mi? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heroLion Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Full Fiesta 45bin TL, dolu Megane 55bin TL, keza iyi Golf 55'ten aşağı olmaz. A serisinin en düşüğü 70bin falan olsa makul olur diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2012 saplashaman said: mercedes kendine geliyor gibi sanki,bu tarz araçlar içinde en iyi model gibi gözüktü gözüme,inanılmaz duruyor,fiyatı uygun olursa almayı düşünüyorum :D,yani uygunluktan kasıt 60*80k tl arası bu video daki konsept mi hala? bana biraz birebir boyle cikmasi zor gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 cok begendim. olmus bu sefer A class. yıllar sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar