Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 2 ayda mı yapsınlar abi (fahri) black isle oyununu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 ben anlamam para verecez okadar çabuk tutsunlar ellerini:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 son 3 gün, 2.5 milyon olursa 2 designer daha katılcak ekibe, 2.4 milyon şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 2.5'u geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 40k civarı para gerekiyor. Olur herhalde ._. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 double fine'ın 3.3m'luk rekoru kırar diyordum ama olmadı, tim schaffer abi ilk proje olmanın kaymağını yedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 yeni concept geldi: http://www.deviantart.com/download/295901682/wasteland___scorpitron_2_0_by_andreewallin-d4w6776.jpg bide redditte chat yapmıslar devler. http://www.reddit.com/r/IAmA/comments/s81zu/rpg_fireside_chat_with_brian_fargo_and_chris/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 HellHound said: nasil bir sey olacagi yaziyor squad-turn based rpg, 6 ay pre- + 12 ay production = 2013 kis cikis plani yanlis hatirlamiyorsam İnşallah turn based olayı fallout rahatlığında olur, battleground'lar artık beni sıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 ya şimdi gaza geldim donete etim ama anlamadığım bir olay kayıt kuyut yapmadık oyun çıktığı zaman nasıl alacağız, payball dan gelen maili sakla falan diyor ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 paypalın bağlı olduğu maile atarlar cdkeyi heralde Ben daha çok 1.5-2 sene zaman olmasına taktım baya uzun süre, insan unutur bunu o kadar sürede yahu. Ama yine de adam güvenilir diyorsanız alacam sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 ya 30 tl bişey değilde. yinede para verdim ben diyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 aldık hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakliyim Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 "reddit ama" said: One of the things I love best about making this project is that I am simply not worried about how to get to the larger audience. My attitude is that if we make a great game they will find us. The fans have been very clear about the experience they want and I'm not going to dilute the approach based on the worry of some player that may or may not like RPGs. That said I can't imagine how anyone would not love a post-apocalyptic RPG with sandbox game-play, twisted humor, tactical combat and incredible music and graphics. istediğim yorum şu kalbim hızlı hızlı atıyor fo3-bos fln güzel oyunlardı ama beni hiçbirşekilde fo1-2 nin tatmin ettiği gibi edemedi,yanına bile yaklaşamadı. bu oyun fena olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 haklisin ama zaten gercek 2 tane fallout oyunu cikti su ana kadar 1-2. hadi new vegas da yarim olsa 2.5. tactics guzel oyundu ama rpg degil zayen isminden belli. zevk alamadim dedigin 2. oyunun ismini bile yazmiyorum, o kadar nefret edilesi, gelmis gecmis en kotu crpg (sozde rpg tabii, fps diye cikarsalar decent oyun aslinda) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 nefretin sonu yok, fo2'yi beğenmeyen, sadece fo'yu gerçek fo sayan da kitle var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 yok öyle bi kitle, varsa da 3 kişi falandır dünyada ama orijinal wastelandın fanı olup da fallouta bu ne la diyip geçen de vardır eminim çok arıza var doğru. ama onlar da 5 kişi falandır sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 f1'i beğenip 2yi beğenmeyenlerle tanışmak isterim ama eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 yoo, var. nma'de bulursun heh. fo2'yi o ara fazla x-files seyredip yazmışlar zaten. uzaylılar mı dersin, komplo teorileri mi dersin. savaşmadan oyunun bitirilememesi mi dersin. oyun ekonomisi olarak da post-apo ile alakası yok zaten, sınırsız malzeme ile geziyorsun. ha ben dahil değilim ama bu dediğim kitle var yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 mecburi kombat harici kötü bişey yokmuş yaf dediklerinde MECBURİ KOMBAT! DINDINDINDINDIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 horrigan dışında mecburi combat olmaması lazım, onun da dialogla beynini falan patlatabilsek güzel olacaktı, o mutantları bakkallarına sokmayan elemanların da 1 sebebi eksik olacaydı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Fo2 gibi araba falan olur inşallah, bagajına gömü yaparız. Çünkü gömü'den aldığım zevki hiçbirşeyden almadım şu ana kadar belki bilardo... Yok lan gömü daha güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 abi gömücülük fena ya hatta bi topic vardı baya gömücü var patide, 1 şişe nuka colayı bile atamıyorum falan çok fena aha http://forum.paticik.com/read.php?35,4430958,page=1 sen açmışın zaten bunu ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Unique silahları raflara alfabetik sırayla dizerim ._. Asla da kullanmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Concept art ve artistleri çok iyi(tu). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 konmuş muydu? http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=YHEgVIMS9pQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar