Sam Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2014 yeni yamada achiler gelecekmiş bu arada, eklemişler ama devrede değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Şurada takıldım yardım lordum pliz. Buglandı mı nedir. Griffith ParkMcDade ile Veronica'yı birbirine kavuşturdum. Veronica'nın oylar tamam. McDade'i lider yapmak kaldı. White'a içki verdim. Simms'in gözünü aldım. Sonra yapacak birşey bulamadım. Simms'in gözünü bara ekleyemiyoruz. Ne kadar NPC varsa konuştum hiçbir diyalog opsiyonu falan yok. Fealth Mayweather ile önceden konuşmuştum. Gözün morarmış dedim, Simms dedim bana o isimden bahsetme dedi. Şimdi gözü aldım geldim hiçbir yeni diyalog yok. Sadece katılmak ister misin var. White alkolü alınca kayıplara karıştı hiçbir yerde bulamıyorum. Bir turretların arkasındaki alana bakmadım. Orada mı acaba? Onunla mı konuşmam lazım? Konuşmadığım bir o kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 walkthrough hangi questin neresiyse vardir orada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Oraya bakmıştım. Birkaç yere daha baktım google'dan ilk çıkanlara. Farklı farklı oynamışlar. Neyse çözdüm: Fealty'e kiliseye takılmak istiyorum demezsen Malediction çıkmıyor. McDade'e EVET İŞKENCECİ OLMAK İSTİYORUM deyince o zaman Malediction'a karşı delil istiyor. Fealty'e gözü verip delili alıyorsun. Nasıl bir çözümse bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Samin dediklerine biraz katiliyorum. Skill meselesinde bir tavsiyem, lockpick vs gibi skiller icin daha oyunun basi-ortasi aralarinda yerlerde bile 5 skill isteyen locklar trapler alarmlar vs cikiyor o yuzden hepsini biraz yapayim stratejisi biraz sorunlu. Konusma diyaloglari icinde ayni sey gecerli smartass kissass kickass diye 3 tane skill koymuslar sdf O yuzden bu tarz seyleri de yapabilmek istiyorsaniz safi intelligence olan (sonra da gerekli secondary skiller olarak charisma falan olabilir) hic bir savas skilli olmayan safi bu tarz skillere gitmis bir (hatta belki iki) karakter yapin. oyunun basinda biraz zorlanabilirsiniz ama baska sekilde bu tarz skilleri partye dagitirsaniz genelde oyunun ortalarinda bile daha anca 4 falan oluyor bu skiller ve hic bir halta yetmiyor. ha bence traple ve alarm skilliyle de vakit harcamayin ya birakin patlasin trapler onlara da skill vercem derseniz zor sdf Silah konusunda da oyunun sonlarina dogru nasil bilmem ama suan armorlari cok yuksek olan elemanlar daha gelmedigi icin tapanca tufenkten automatic rifledan ve enerji rifledan falan cok daha kullanisli duruyor heh. ammosunun cok ucuz olmasi ve daha oyunun basinda iyi tapanca lootlari olmasi (AG centerdaki adam mesela) bunu etkiliyor. keske tapanca gitseymis dedigim cok oldu. ama tufenklerin acayip mesafeleri buyuk taktiksel avantaj sagliyor. Su an bir melee karakterim var ama henuz efektif olarak kullanabilmis degilim hehe. Bi de on bi tane weapon skilli koyup throwing koymamalari ve bombalarin lok diye attigin yere yerlemesi bombalari cok imba yapmis bence. buna cozum olarak da bombalari cok pahali yapmislar bu da mantiksiz bir cozum olmus. yani biraz gariplik var silah islerinde. ha 10 senelik paticik tarihimde samin bir oyun hakkinda soyledigi seye 2 bilemedin 3. defa katilisim baska da olmadi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 ben titanlara kadar geldim, hepsini yaptım valla o kadar sorun olmuyor, üstelik şu anda bekleyen 20 kadar puanı var herkesin bombalar konusunda bende aynı fikirdeyim ama zaten az ve pahalı oldukları için birde skill eklemek istememiş olabilir. melee adamları nasıl kullanıyorsunuz mesela yetmiyor? şimdiye kadar gelen düşmanların %70 kadarı belki daha fazlası takımın ortasına gelip duruyor, hal böyle olunca melee adamlada gidip onları dövüyorsun...ben kullanmadım ama üste npc getiriken onları böyle kullanıyordum, shotgun da aynı şekilde, adamların önüne koy, tüfekler öldürmez ise o vursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Valley of Titan civarı 8 brawl + rebar knuckles oluyor melee karakterinde. 4 apye 100 damage vuruyorsun fix, işte o zaman açılıyor melee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 valley of titandan sonra crowbara tape taktım 2 apye düştü işte o zaman benimki de açıldı sdf en yüksek dmg/ap ye sahip silah şu an gruptaki sdf bi de biraz hpsi arttı tabi. eskiden becırların falan arasında kalıp et lapasına dönüyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 axedice said: Valley of Titan civarı 8 brawl + rebar knuckles oluyor melee karakterinde. 4 apye 100 damage vuruyorsun fix, işte o zaman açılıyor melee. base damagei 8-11 olan silahla tek vuruşta nası fix vuruyosun yahu bişey mi kaçırdım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Bladed ya da blunt ap ve hit chance upgradelerine rağmen brawler kadar outputa çıkamıyorlar. Yine de bullet soak olarak 9 armorla chiselı yanımda gezdiriyorum. 8-11 critlerde öyle farklı damagelar vermiyor, 101 olmazsa 103 vs. anca. Brawlarda meleeler gibi geniş bi aralık yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 blunt 4AP'ye 280 critledi. sen DPS'e oynarsın blunt 1 shotlar sdrfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 e iyi de critte o kadar vuruyosa fix demek ayib kacar ona :p gerci brawl hic kullanmadim crit sansi ne bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Brawlun olayı critin %100 olması zaten, yoksa tabii ki melee silahların damageına yaklaşamaz. Gerçi 8 brawldan itibaren sanırım yakalıyor 100ü, öncesinde zayıf biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2014 vay arkadas %100 crit ne la silah sistemi garipliklerle dolu gercekten sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 şimdi robot kollu meleeciyi aldım baya dengesiz olmuş evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 2. kısımda Edge of Tomorrow bugına kurban gittim ama ne zaman random encounter ile karşılaşıp robotların beynini patlatsam santa fe springse geri ışınlanıyorum. alpha spawnlanıyo sanırım hep sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 yılbaşında yeni oyun duyurusu gelcekmiş: it’s “another RPG that has been passionately demanded of us for a while now! It’s still quite early in the process, but we will have more news on that in the New Year.” Bard’s Tale olması muhtemel denmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 daha da beş kuruş yok benden, oyunları çıkıp %75 indirim yerse düşünürüm ama bard's tale ancak humble bundle'da 1$ olursa 10 oyun arasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Lan Bard's Tale'in yenisi çıktı daha yeni zaten, yeter Bard's Tale. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 arcanum ile bg lisansları başkasında eğer ucundan almadılarsa, geriye iwd yada lionheart kalıyor old school cRPG olabilecek başka bard dışında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Bard iyidir ya komikli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Bard olmasin ya. Sifirdan bisey yapsinlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Valla işlerine geliyor abi. Eski setting, fan base'i var, mekanı karakteri şusu busu konsept hazır. Daya beş kuruşluk unity engine material'ını, 50 dolara kitle. Profit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Unity engine ne kafam girsin.dead state de unity kullaniyor motor haric hersey guzel oyunda.ama motor kendinden buglu. atmosferi batırıyor isteneni veremiyor abv unity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 ben şu 2. haritanın oralarda baya şehir açtım falna sonra baydım , 1 ay oldu bi türlü giremedim ya, soğudum oyundan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar