Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Karag8z said: ranger citadelde binada bulunan hava kontrol bilgisayarının yanındaki kapıyı nasıl açıyoruz? bayağı bir uğraştım olmadı. Hangar kapısını diyorsan main questte ilerlediğinde açılacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Esh said: Leadership o kadar onemli ki; %14 accuracy falan veriyo komple takima lol abi 8. seviyeye getirecek olduktan sonra toaster repair ile bile wasteland'in donald trump'ı olursun... dabıl olmasın editliyim. toaster repair ile başka yerde olmayan trinket slot itemları falan varmış doğru mu? computer ile robot hackleyebiliyormuşuz bunu combat esnasında yapabiliyor muyuz? bir de kırılan kilitleri mechanical repair fixleyebiliyormuş. vay anasını 5 dakika oyunun forumlarına baktım dünyam değişti sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 abi leadership oyundaki en önemli skill kombat noktasında energy weapon 1 olan adam leadership bonusuyla (tricketle 10'ladım level 10'da fln) 68% chance to hit sahibi fln oluyor, düşük coordinationla. BAYA İYİ. diğerleri zaten 100% e yakın hep. attığını vuruyorsun. dps tavan yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 1 skill verdiğinde zaten %50-55 bi hit chance i olmuyor mu? O kadar da büyük bi bonus gibi gelmiyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 silaha, stata göre değişiyor o şöyle düşün, statları ve silah modlu bir karakterin 78% hit chance'ı oluyor diyelim. 3% chance'in bir kombatta 5 kere procladığı bir oyunda 12% ile misslemek çok olağan bir şey. hit chance'i de belli bir noktaya kadar yükseltiyorsun. leadership varsa 100% oluyor rng'i ortadan kaldırıyorsun, attığını vuruyorsun. overall major dps artışı oluyor. ayrıca companionların rogue olayını 0'lıyorsun. köpeğin oluyorlar. onun dışında beginner karakteri 40%'lardan başlayan (energy weapon mesela) 60% lara çekiyorsun neredeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 bingildak said: 3% chance'in bir kombatta 5 kere procladığı bir oyunda 6 kişilik grubun olsa bi combatın 25 round falan sürmesi lazım şunun için =/ %60tan %80e %20 hit chance incrase = +~ %33 damage. Kötü değil tabi de, bilemiyorum ya leadershipe single most important skill dedirtecek kadar değil sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 abi grupta herkes bi kere ateş ettiğinde 6 silah ateşleniyor. herkes 3 kere ateş etse ortalama bir kombatta 18 kere silah ateşleniyor. bunlardan 5 i jamlenebiliyor. zaten abartma sanatı kullandım ama ÇOK FAZLA jamleniyor silahlar, belirtmek istediğim nokta o. çok fazla jamlenme olayı 3% luk chance ile oluyor. 12% nin missleyeceğini oradan çıkarım yap diye dedim. leadership direkt o şansı negate ediyor. atıyorsun, vuruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 hit chance positioningle çözülebilecek bir mevzu. optimal rangede değilsen positioning yanlıştır. weapon skill level 5-6 olunca kalmıyor öyle dertler. veya oyunda benim henüz karşılaşmadığım 30% base hit chanceli silahlar var o da bir ihtimal sdf. en önemli skill bence field medic. yeterliyse geri vites yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 her kombatta her düşmanı optimum range'ine sokamazsın imkansız yani herif cover'ın arkasına sniper veya assault ile yatmış, optimum range'e girdiğinde saklanabileceğin cover yok, ne yapacaksın? ortada mal gibi duracak karakter, atılan herşeyi yiyecek mi? arkaya bir healer, heal spam? asdadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 arcane said: dabıl olmasın editliyim. toaster repair ile başka yerde olmayan trinket slot itemları falan varmış doğru mu? computer ile robot hackleyebiliyormuşuz bunu combat esnasında yapabiliyor muyuz? bir de kırılan kilitleri mechanical repair fixleyebiliyormuş. vay anasını 5 dakika oyunun forumlarına baktım dünyam değişti sdf. robotlari combatta hackleyebiliyosun 5ap istiyor ama. toaster da fena diil ya guzel trinketlar var evet; bir de quest itemlar cikiyor toasterdan da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 ben hiç trinket çıkartamadım ya hep gri junklar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 O dediklerinizin yanında mechanical repair ile hasar görmüş robotları tamir edebiliyorsunuz. Kilitler critical fail yediğinde onu da düzeltiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 abii ne kadar iyiymiş. peki critical fail yemiş kilidi repair edince XP veriyor mu? veriyordur tabii ki. abuse edeceğimden değil de en azından quick save / quick load abuse'u yapmam hakkıyla oynarım sdfds. robot tamir edince ne oluyor? bir de o büyük, zıplayan, örümcek küre robotları hackleyebiliyor muyuz? bunların bir kısmını kendim de keşfederdim belki ama oyun ısrarla actionbar'a koyduğum şeyleri siliyor, bazen skilllerin varlığını unutuyorum. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 bingildak said: her kombatta her düşmanı optimum range'ine sokamazsın imkansız yani herif cover'ın arkasına sniper veya assault ile yatmış, optimum range'e girdiğinde saklanabileceğin cover yok, ne yapacaksın? ortada mal gibi duracak karakter, atılan herşeyi yiyecek mi? arkaya bir healer, heal spam? asdadas nerde abi o encounter? hem cover yok hem de adam sana gelmeyecek. ben bulurum o AI'ı alt etmenin bir yolunu. kuleden sniper indirmişliğim var, sopası olsa onu çekip gelecekti sdfds. tank & spank'i küçümseme bu kadar abi. çift surgeon var şu an takımımda, gerekse double healer oynayacağım da bir tane bile yetiyor sdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Redeagle said: Hangar kapısını diyorsan main questte ilerlediğinde açılacak. yok kilise gibi bir oda var . orada hava trafik bilgisayarının yanında bir kapı bulunmakta. anladığım kadarı ile matt office orası. key yanımda ama kapı açılmıyor. bunu yazarken bilgisayarın üzerinde anahtar kullanmadım. akaşam eve gidince denerim bakalım oluyormu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 elinde range silahı olanlar cover'dan çıkıp gelmiyor abi bende. hatta denedim yani bunu. highpool'da kasaya girmeye çalışan thuglar var ya. oraya sighta girip çıkıyorum, gelsinler melee'ye diye. eğer elinde range silah varsa yere oturup, ambush bekliyor bende. zorluk seviyesiyle alakalı olabilir mi? aynı şekilde skorpionlar elinde silah varsa ve cover'a girdiyse kesinlikle cover'dan çıkıp üzerine koşmuyor. hangun, shotgun, melee'ler dışında en azından. assault ve sniper pusuyor bildiğin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 O kapıyı bilmiyorum ya. Ben de ranger center bayağı dolandım ama kilise kapısı gibi bir yere geçiş yapmışlığım yok. Matt koridorda takılıyor genelde. arcane said: abii ne kadar iyiymiş. peki critical fail yemiş kilidi repair edince XP veriyor mu? veriyordur tabii ki. abuse edeceğimden değil de en azından quick save / quick load abuse'u yapmam hakkıyla oynarım sdfds. robot tamir edince ne oluyor? bir de o büyük, zıplayan, örümcek küre robotları hackleyebiliyor muyuz? bunların bir kısmını kendim de keşfederdim belki ama oyun ısrarla actionbar'a koyduğum şeyleri siliyor, bazen skilllerin varlığını unutuyorum. :( Sanırım xp veriyor. Bütün skill kullanımları üç beş bir şey veriyor galiba. Robotları dövüşte hacklemek aklıma hiç gelmedi. Dövüş dışında nötr robotları hackleyince zarar görmüş olanların canı artıyor. Biraz xp geliyor. Robot ölülerine skilleri kullanınca ne olduğunu bir işe yarayıp yaramadığını hatırlamıyorum. Denemem lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Ranger citadeldeki tum kapilara giriceksiniz. Anahtar ve skille zorlama sansi yok. Quest bound hepsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 asansöre girme var mı peki? tıklayınca ne yiğitler denedi ne doktorlar mühendisler açamadı dediydi. ben de bu oyunun son bölümü orası olur herhalde diye düşünmüştüm hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 ya şu raild road nomads ı peacfull solutionla bitirmedim finalde dşye içime ukte düştü, nerdeyse 3. defa helıkopterden donuyorum , tekrar oynamay değer mi ilerde bi impackt ı varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 @arcane Tum kapilara giriyorsun abi eninde sonunda. @jungle Degmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 angela geri dönüyormu ya gruba :( bu arada smg kullanın kullandırın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 smg karakterlerinizi ufaktan energy e dogru yollandirin mid game de idare ediyordur da yuksek armorlu adamlara half damage vurmaya baslayip yerine koyacak bisey bulamayinca aglarsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 bi tane var abi enrgy kullanan yetermi? ya penetresi yüksek bi smg de iş görür gibi geldi banada.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2014 angela giderken inventoryi ekipmanı da götürüyor mu? ona göre sözleşmesini gözden geçireyim sdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar