dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 steam den alırsan otomatik düşecek ordan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 dreagloth sağolsun rome 2 aldı bana ödeştik. evet millet kapış kapış gidiyor 35 liraya wasteland Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 şikayet ediciim sizi yetkili mercilere, biz 2 sene önce verdik peşin peşin!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 1 dolara sniper elite 3 düşürerek kişisel rekorumu da kırdım. alın aldırın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 NERDE OKUDUN!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 21.5 GB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 oyunu en son betada denemiştim, herifler çok yol kat etmiş ya tebrik etmeli gerçekten. kombat falan çok daha akıcı olmuş. keyif aldım oynarken, betada "meeeeh" modundaydım kombatlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 seru'ya bir teşekkür de ben ediyorum burdan. (tu) gerçi "aa o da indirimli, oo bu da çıkmış" diye diye battık ama konuyla alakası yok =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 hangi site ya bu böyle ucuz ucuz satıyor? vpn var hazır, sitenin adını verin biz de sebeplenek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2014 bi crash oldu. bi de item drag & dropda sorun oluyor arada bi, esc yapınca düzeliyor. az oynadım ama olmuş sanki bu oyun ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Bende ucuza aldım Seruya rep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 oyun biraz uzun galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 "Tatar Ramazan" said: NERDE OKUDUN!! adres için seru ya müracat ediniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Karakter buildde kesin bi yerlerde patladim ama hadi bakalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Havasini begendim oyunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 acaba düşünüyorum, hafif makineli tüfeklere gerek varmıdır lock falan gibi şeyler işe yarıyor, ama o toster gereklimi bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Premade lerden bombaci mulayimi aldim. Ona var toaster mechanic diye bisi. Bu ne lan derken kasima bozuk tost makinesi cikti. Asds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 güya içinden güzel şeyler çıkıyor ama betada ben görmedim, o kadar skile değecek ama belli olmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 melee karakter kullanıyor musunuz? betada bladed yapmıştım akıyordu, blunt a gittim bu sefer rezalet şu an. deli gibi hit alıyor, cover kullanımı neredeyse yok, dmg'i inanılmaz düşük, hit chance inanılmaz düşük. öyle 1 karakter boşta gibi. herkes 10-15 giydiriyor, her round 2 tane, bu garibim vurursa 7 vuruyor, o da bir kere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 blunt facia gerçekten, itinayla uzak durmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 duvar arkasında kalan kasa, item zart zurt için highlight olsa fena olmaz ayrıca. sürekli kamera döndürmek zorunda kalmak iyi olmuyor dar alanlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 ya ilk başlarda ki adamlara göre bir şey tasarlamayın bence, ilerde değişik işler olabiliyor benim parti yatınca bir beta oynamayı bırakmıştım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 blunt yerine sniper alsaymışım keşkem :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 ben heavy mac tank, sniper, rogue blade, medic sub mac başladım, tank a ikinci silah skill i lazım ama kesin, heavy nin mermi çok çabuk bitiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2014 gruba oyunun başında lvl 15 hatun vermek neyin kafası lan partyde 20-30 hp var, hatunda tek başına 120? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar