Crysis Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 http://nebula.web.tr/donate.php bağış sistemiyle artık para verip newbie armor veren binekler eva istemeyen newbie mage robelar alabiliyor, vip dungeonda çatır çatır item kasabiliyorsunuz... ph açmalarının sebebi de buymuş ne bilelim 3 gündür boşu boşuna kastık, aaa nebulada pvp yapçaz diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 derebeleri ürer artık birintaynada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Bende paticik pagan sunucusunda kasıyordum ama xunn isimli bir player gelip evime pony attı ve gitti. Nasıl yaptı anlamadım ama sanırım edit var server da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Donate kötü birşey değil kaldıki adamlar senelerdir bu işi donatesiz yapmaya çalısıyor.Kinght pointblank vs oyunlara verince parayı o oyunlar bitmiyorda nebula sunucusmu biticek. Ha karşımıım para vermeye sonuna kadar 1000 lerce free oyun varken herhangi sunucu için veya oyun için 1 tl vermem. Oyunun dengesini bozmasalar aslında güzel olabilir mesela ayda 20 item görücüye çıkar alacak adam boyanmış bir itemi veya bineği alabilir .1o tl den satarsın enerjik ostard ölünce giden cinsden yada boyalı süreli item biter gider kimsede sesini çıkarmaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snapsys Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2012 inanamıyorum... kenan evren şu an yargılanıyor, burada hala "nebula bitti mi?! galiba bitti gibi, bi ses kıs la bitecek mi" tartışmaları devam ediyor. eleştirim kötü anlamda değil bilakis romantik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Neresi bitti? Adamalar ne güzel donate sistemi kurmuş bu artık her free oyunda var butun oyunların butun avrupa sunucularında geçerli. Parası olan hem daha hızlı kasar hem de servera yardım etmiş olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2012 ne bu lag Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2012 Serkan trolluyor musun yoksa harbiden oynuyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 geçen oyunda bi llama gördüm ama serkan mı bilemedim. beyaz ve kahverengi idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 nebula bu defa kanlı bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 i ban thee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 alla hüs samet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2012 Adriana Llama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poaco Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2013 nebula " kim öle kim bu la " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar