Kharon Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 istasyonda fircayla ve sampuansiz araba yikatip sonra cila aticam demek biraz overkill ama. Once arabayi duzgun yikat, sonra dusunursun waxlamayi. Her kusu sevmissin gibi leylek ariyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Selam, Yıkamanın lekesi ile cilanın bir ilgisi yok ki?! Daha parlak ve kaygan(!) yüzey elde edersin neticede. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Iste o kaygan ve parlak yuzey ilk kotu yikamanin sonunda sizlere omur. Sungerli ve arac sampuaniyla yikama sart. Yoksa cila uzerindeki ufacik cizikler araci oldugundan da mat gostermeye baslar zamanla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 KHaRoN said: istasyonda fircayla ve sampuansiz araba yikatip sonra cila aticam demek biraz overkill ama. Once arabayi duzgun yikat, sonra dusunursun waxlamayi. Her kusu sevmissin gibi leylek ariyorsun. Ben fırçayı ne kadar kirli olursa olsun kullanmıyorum/kullandırtmıyorum. Hoş sıktıkları köpük ne derece boya için sağlıklı onu da bilmiyorum da fırçadan olabildiğince kaçıyorum. @para kuyu suyunun izleri kalıyor işte, onu da normal su dokup silip temizliyorum, dedim cila ile yaparsam bi derece kurtulurum ama o da tutmadı sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Bol mineralli vs sularda iz kalmasi normal, sikintilardan biri su bez veya havluyla kurulanirken yine boya ve varsa cila ciziliyor. Konuyu upladigim mesajda konunun uzerine cok guzel egildiler. O yuzden izlenmesini tavsiye etmistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 sulu sabunlu fırçanın ne zararı olcak yapmayın dişinizi fırçalıyorsunuz da, arabanıza mı kıyamadınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Tamamdır, evet gittiğimde göz gezdiririm burada hep yasak öyle şeyler =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 beklemiş böcek leşleri falan nasıl çıkar yahu? arabayı yıkatıyorum ama adamların cenazesi hala kaputta kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Selam, Ovalamakla :D Bir de sıcak suyla yıkatmayı dene. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Sıcak suyla yıkatmayı deneyim bari. Garajı olmayan evde yaşamak ne zor yahu, bırak araba ile uğraşmayı park edecek yer bulamıyorum bizim burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Selam, Yıkamacıya fark ver, sıcak su ile yıkasın. Tabi makinasında bu özellik varsa. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Letsgetthesunshine said: Ben fırçayı ne kadar kirli olursa olsun kullanmıyorum/kullandırtmıyorum. Hoş sıktıkları köpük ne derece boya için sağlıklı onu da bilmiyorum da fırçadan olabildiğince kaçıyorum. O köpükler boyaya biraz daha zararlı aslında ama fırça kullanınca oluşacak kılcal çizikler (ve arasına kaçabilecek taşların dev çizikleri) yerine homojen bir moleküler yıpranma yapıyor en azından. Biri tercih edilecekse köpüktür. En iyisi her zaman sünger ama, o köpük yerine de bildiğimiz araç yıkama şampuanı olacak tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Benim arabada da siyah siyah ağaç reçinesi gibi noktacıklar var. Siliyorum ovuyorum hiçbişey olmuyor. Herhalde bir solüsyün gerekecek? Öneriniz var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Abi adam gibi bakım bile yapamıyorum ki benzin alacaksam yıkatıyorum çoğu zaman, hep pis kirli duruyor =/ Bi de İzmit'te bi güvercin terörü var düşman başına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Selam, Reçine için zift çıkartan spreyleri dene. Reçine izinin boyutuna bağlı olarak beklemen gerekiyor. Gölgede ve araç gövdesi soğukken uygula. Boyaya zarar vermez ama hemen uçtuğu için reçineyi tam olarak çözemiyor :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 reçineyi dostum sıcak buharla temizlik yapan bir aletle çok rahat boyaya zarar vermeden çıkarabilirsin hiçbir kimyasal kullanmadan ,tecrübeyle sabittir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 ilk sayfalarda baya övülmüş ama bu meguiars üsküdar kapandımı acaba? kendi sitesinde yazmıyor facebooktan sormuşlar cevap verilmemiş falan son resimde hatta ocak ayında atmışlar facebook'a bilginiz varmı ne oldu ne bitti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 sonuç olarak istanbulda nereye yaptırıyoruz detaylı iç temizlik? koltuklar, konsol ve kapı kenarlarını temizleticem. illa kendimiz mi temizliycez? eskiden ankaralıydım. patide veya başka yerlerde yazanlar hep istanbula yönelik olurdu. istanbullu oldum millet cevap vermez oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Para'dan daha saglam temizleyeni cikmadi heralde daha. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2013 Selam, Valla sen yapsan daha iyi oluyor resmen : Temizleyici sıvı ve ekipman için magiraussdjsfs firmasınınkiler güzel :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 dediğim yerleri(koltuk, konsol, kapı içi) temizlemek, bal dök yala kategorisine getirmek için neye ihtiyacım var? hangi bez, kaç tane? Carpet & Interior Halı ve İç Döşeme Temizleyici Sprey http://www.meguiars.com.tr/shophome.php?cPath=46_5_24 bu gerekir sanırım başka? şantiyeye geçince dışını da kendim yıkamaya başlarım belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Selam, Adamların microfiber bezleri de süper. pahalı ama piyasa malları gibi hafif ıslanınca kaybolup etkisiz kalmıyorlar. Ben bez de sipariş etmiştim alırken. Yalnız o int temizleyiciden 2-3 tane al. Bol bol sıkıp güzelce temizliyorsun. Deri yerler için bakım hedesi MUTLAKA al. Hatta deriyi güzel temizlemek için fırça da şart. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 halı yıkama makinasıyla giriş bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 paramecium said: Selam, Valla sen yapsan daha iyi oluyor resmen : Temizleyici sıvı ve ekipman için magiraussdjsfs firmasınınkiler güzel :) Saygılar. Para komple iç dış kaça yapıyon hacı? Yaw harbi neyse 100 tl 150 tl veriyim komple bal dök yala yapsalar yok mu ole bi yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2013 Selam, Kozyatağı Karfur var ya, onun girişindeki yere 120TL'e iç-dış yaptırdım. Benim krem rengi deri koltuklar parladı resmen. Ama pedalları parlatmaya çalışmaları eksi puan aldı benden. Havalandırma ızgaraları falan mis gibiydi. Bir tek deri sütü/kremi uygulamamışlardı ve onu da ben sonradan yaptım. Açıkçası Sonax'dan daha iyilerdi benim gözümde. Komple aracı ısıtıcıya bağlayıp hızla kurutmaya da çalıştılar ki 3 saate sığdırmışlardı tüm işleri ;) 'Temiz veya kirli yer görürsem tekrar yaptırırım' emek işin kuralı! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar