Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Düzgün, ultra detay ve sağlıklı iç temizlik kime yaptırabilirim?

paramecium

Öne çıkan mesajlar

KHaRoN said:

istasyonda fircayla ve sampuansiz araba yikatip sonra cila aticam demek biraz overkill ama. Once arabayi duzgun yikat, sonra dusunursun waxlamayi.

Her kusu sevmissin gibi leylek ariyorsun.

Ben fırçayı ne kadar kirli olursa olsun kullanmıyorum/kullandırtmıyorum. Hoş sıktıkları köpük ne derece boya için sağlıklı onu da bilmiyorum da fırçadan olabildiğince kaçıyorum.

@para kuyu suyunun izleri kalıyor işte, onu da normal su dokup silip temizliyorum, dedim cila ile yaparsam bi derece kurtulurum ama o da tutmadı sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

Letsgetthesunshine said:

Ben fırçayı ne kadar kirli olursa olsun kullanmıyorum/kullandırtmıyorum. Hoş sıktıkları köpük ne derece boya için sağlıklı onu da bilmiyorum da fırçadan olabildiğince kaçıyorum.

O köpükler boyaya biraz daha zararlı aslında ama fırça kullanınca oluşacak kılcal çizikler (ve arasına kaçabilecek taşların dev çizikleri) yerine homojen bir moleküler yıpranma yapıyor en azından. Biri tercih edilecekse köpüktür. En iyisi her zaman sünger ama, o köpük yerine de bildiğimiz araç yıkama şampuanı olacak tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 ay sonra ...
sonuç olarak istanbulda nereye yaptırıyoruz detaylı iç temizlik? koltuklar, konsol ve kapı kenarlarını temizleticem. illa kendimiz mi temizliycez?

eskiden ankaralıydım. patide veya başka yerlerde yazanlar hep istanbula yönelik olurdu. istanbullu oldum millet cevap vermez oldu
Sosyal ağlarda paylaş

dediğim yerleri(koltuk, konsol, kapı içi) temizlemek, bal dök yala kategorisine getirmek için neye ihtiyacım var?

hangi bez, kaç tane?

Carpet & Interior Halı ve İç Döşeme Temizleyici Sprey http://www.meguiars.com.tr/shophome.php?cPath=46_5_24 bu gerekir sanırım
başka?

şantiyeye geçince dışını da kendim yıkamaya başlarım belki
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

Adamların microfiber bezleri de süper. pahalı ama piyasa malları gibi hafif ıslanınca kaybolup etkisiz kalmıyorlar. Ben bez de sipariş etmiştim alırken. Yalnız o int temizleyiciden 2-3 tane al. Bol bol sıkıp güzelce temizliyorsun. Deri yerler için bakım hedesi MUTLAKA al. Hatta deriyi güzel temizlemek için fırça da şart.

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

Kozyatağı Karfur var ya, onun girişindeki yere 120TL'e iç-dış yaptırdım. Benim krem rengi deri koltuklar parladı resmen. Ama pedalları parlatmaya çalışmaları eksi puan aldı benden. Havalandırma ızgaraları falan mis gibiydi. Bir tek deri sütü/kremi uygulamamışlardı ve onu da ben sonradan yaptım. Açıkçası Sonax'dan daha iyilerdi benim gözümde. Komple aracı ısıtıcıya bağlayıp hızla kurutmaya da çalıştılar ki 3 saate sığdırmışlardı tüm işleri ;)

'Temiz veya kirli yer görürsem tekrar yaptırırım' emek işin kuralı!

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...