Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 29. Hafta | Sivasspor - Galatasaray | 05.03.2012 - 20.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
off sıkısınca hemen haftada su kadar mac yapıyoruz geyigine baslamanız da baydı yani. buyuk takımsan haftada 3 mac yapabilecek seviyede olman gerekir. sunu bahane olarak sunmanız takımınızın ezikligini gosteriyor.
Mesaj tarihi:
beşiktaşta yeni moda bu normaldir

carvaylol her maç sonrası fökstör günde 3 maç dakikada 1 maç gibi şeyler söyleyip duruyor

sanki diğer takımlar 10 günde 1 yapıyorlar.playoffsa herkese playoff.ayrıca avrupada mucadele ediyor takımın.perşembe pazar ilk defa olan birşey değil her zaman vardı.
Mesaj tarihi:
ya maç trafiği yüzünden türkiye kupasını koyacak yer bile yok, nasıl her zaman olan bişey? perşembe pazar maçı yaparsan sonraki haftan boş olur veya en fazla 2 hafta öyle gider sonra 2 hafta daha boş geçer aralar. ayrıca gs'yi de gördük. bir seferlik 12 saatlik yola çıktı diye yaygara kopardılar.
Mesaj tarihi:
El-Barto said:

ya maç trafiği yüzünden türkiye kupasını koyacak yer bile yok, nasıl her zaman olan bişey? perşembe pazar maçı yaparsan sonraki haftan boş olur veya en fazla 2 hafta öyle gider sonra 2 hafta daha boş geçer aralar. ayrıca gs'yi de gördük. bir seferlik 12 saatlik yola çıktı diye yaygara kopardılar.

diğer takım taraftarları içinde yeni moda bu işte, "Her zaman olan birşey"
Mesaj tarihi:
Rewendor said:

Konn said:

Ornegin sadece tekme atarak oynanmadigi icin Kickball demiyoruz.

geri kalanina cevap vermeyecegim zira hem tartisma sacma hem de metafor illa kokene dayanmaz dogru bir metafordu bu da... su cumle tek basina hatani ozetliyor. zira italyanlar futbol icin "calcio" yani tekme kelimesini kullanir. kickball da degil kick direkt. hos italyan futbol anlayisi dusunulsuginde bu normal ama konu o degil tekme denip denmemesi :) hos o olmasa bile sirf tekme atilmiyo diye kickball denmiyosa ayni mantikla sirf ayak kullanilmiyo diye futbol da denmemeliydi. bunun kafa topu var, tac atisi var, gogus kontrolu var, melonun fenere attigi golu var. var oglu var :)

Sen de yazmissin bak, Italyan'lar demissin "futbol" icin calcio kelimesini kullaniyorlar diye. Konustugumuz seyin futbol kelimesi oldugunu goruyoruz burada. Eger istiyorsan kendin arastir "Football" kelimesinin kokenini ve neden football oldugunu.

"...ayak kullanilmiyo diye futbol da denmemeliydi."

su kisma da acikligi, at ustunde veya ayakta oyanan oyunlar arasindaki farki yapmak icin kullanilmis olabilecegini soyleyerek getirmistim sanirim. Lakin bu oyunlar zamaninda Lord sporlari olmadigindan boyle bir ayrima gidilmis bile olabilir.

Rica ediyorum arastir biraz.

kucucuk de bir not, italyanca konusabiliyorum haberim var durumdan meraklanma
___
cavanagh said:

adam adama derken
ilhan adam adamayı açıklasana sdf

burda adam adama dedigin zaman 3v1 4v1 anlasiliyo guvenc kaptan. adamlar nufus olarak cok yogunlar.
Mesaj tarihi:
evet ya son demlerim artik bayginlik geldi ona buna sariyorum burda. ise gitmek falan da kesmiyo

Akhlaur said:

Kardeş git bi eş bul kendine çocuk yap hemen.Hemen ama çok acil lazım sana.

你好我的朋友。我不说跟你。请不说。我去你的妹。
Mesaj tarihi:
bende gozukunce zaten bayagi bi sasirmistim tuh ya. tesekkur ederim beni uyardigin icin.

kus dili arayan sevgiyumagim benim, al bak bu sana yardimci olur belki: http://www.learnwebskills.com/search/engines.html

Bu da resimli olani, okumuyorsun diye,

http://www.ritholtz.com/blog/wp-content/uploads/2011/11/google-search-infographic.gif

Mesaj tarihi:
Gecko da bir canli.

Su yasima kadar pati'de okurluk yapiyordum sonunda mudahale etmeye karar verdim. Baktim millet sacmalamanin doruklarina ulasiyor takdir topluyor falan, forum-vigilante olmaya karar verdim. Kim soylediyse agzina saglik tam da o yaslarda bir geckoyum ben.
  • Yeni Oluştur...