Fin Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Bone said: jalapeno ve spicy pepper jack cheese diyince içim geçti bi an. kız çirkinmiş de hamburger şahaneye benziyor. i have some news for you
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Killer said: kate upton topiğini şikayet edenler kimmiş abi çok mearak ediyorum fgfdsgds bence forumu şakirtler bastı ya. heryerde olduğu gibi burada da nsfw içerikleri töbe bismillah diyerek şikayet etmek, dava açmak, hedef göstermek gibi hareketlerle dünyadan silmeye çalışıyorlar.
saplashaman Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 şakirtler bassa benim haberim olur ilk,malum yafta yapıştı yakama bi türlü gitmek bilmiyor,önce ışık evlerinden eğitimden geçen fetoşcular gibi şakirtler de beni bulur ayırdım
Roqq Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Sikayet eden kim ya. Rahatsiz oluyosan girme arkadasim. Baslik mi tahrik ediyo anlamadim ki.
saplashaman Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 genç sapıklar olarak rahatsızız arkadaş
elesso Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 senko said: elesso said: carls jr. cevahirde var ama bu burgerden yok sanırım orda. ama biz artık burger kingi bıraktık öğle yemekleri için... carls daha ekonomik hem ehe her öğlen carls'ta yiyorsan sana kötü haberlerim var. tam tersi bu aralar zayıflamaya başladım :D
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 dilan sikayet etmis olabilir mi acaba? onun gelisi ve konunun kilidi cok yakinlar
roket adam Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Rerore said: ahaha rüyamda kate upton eprşiişşiyon thread in banını kaldırıyorlardı flkfdglkdf ben kate uptonu kaldırmadım büfe tost kaşarı hahahahhahahhah ben de bi kere sadece albümde gördüğüm, tanımadığım birini rüyamda görmüştüm. fazla takılmamak lazım forumda.
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 kolayı içerken seksli bişeyler ima ediyo galiba bilinç altıma işledi şimdi carls jr = seks hemen gidip yiycem
Rerore Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 aslında duşa gir acık, duşa girmek için enerji topla duşa gir döngüsünü sokuyor beyne enerji=hamburger
Rerore Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 Mesaj tarihi: Mart 5, 2012 kate upton bulamazsan da kraliyet ailesinden kral charles'ın gelini 31. elizabeth
Griswold Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Hatun şikayet edildi demedim ki, şikayetler o topikten geldi dedim. Boku çıkarsa kitliyoruz, sevmiyoruz çünkü hatun muhabbeti yapılmasını forumda (adminler de dahil bize). Kuralı falan da var. Ben günlük hayatımda da hatun muhabbeti yapmaktan hazzetmiyorum gerçi sdfg Bunun boku çıkmamış mesela, duşa girip girip çıkmışsınız. Konu hatunun memesinden hijyene dönmüş adeta. O yüzden kitlemiyorum şimdi.
saplashaman Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 yine kate yine upton dayanamıyorum arkadaş
Öne çıkan mesajlar