Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

olaya bak :S

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
alt kat komşunun 2 tane 8 ve 10 yaşlarındaki çocukları bırakmış 60 km'ye misafirliğe gitmişler büyük çocuklarıyla,çocuğun küçük olanı kapıya anahtarı ters sokmuş açamıyoruz diye çığlık çığlıığa bağırıyorlar,şimdi benim yerimde olsanız ne yaparsınız?

ben telefon açıp küfür etmeyi düşünüyorum sinirden :S

yada polisimi arasam herifte çıkmıyo lan telefon açıyorum :S
Mesaj tarihi:
bizim çocuk susturdu çocukları du bakiim neler olacak neler gelişecek,çilingir aklıma geldide bu heriflerin ilk vukuatı değil,böyle rezillik olaamaz arkadaş ya,50 kere aradım 5 dk'da telefona da cevap vermiyorlar bu karda kışta kazamı yaptılar naaptılar,öğlen 3*4 gibi geliriz demişler ama saat 6 lan ben tırsmaya başladım resmen :S
Mesaj tarihi:
ulan Allah kahretmesin keşke avrupa şehrinde yaşasaydım da adamlarla hukukumuz olmasaydı,vicdan yapıyorumda aramıyorum polisi yemin ederim bekliyorum adam gelsinde bi içimi boşaltıcam herife
Mesaj tarihi:
Joker said:

8-10 çok küçük değil abartmayın. ben o yaşta yazılım ve elektronik öğreniyordum.

tetrismi?

dicem ayıp olcak da neyse yangın merdiveninden inip kurtardım bütün dünyanın omuzları shamanın omuzlarında arkadaş ne garametli başım var benim

8-10 yaş diyorsun ama çocuklar anahtarı sokup çevirmeyi unutmuşlar o yüzden anahtarı ters soktuk diye yaygara yapıyorlarmış,ikide nasihat verip olayı çözdüm

teşekkürler shaman,teşekkürler türkiye...
Mesaj tarihi:
arıyorum sizin şirketi o zaman pazartesi böyle böyle diye anlatıyorum, kanıtım da var kaydettim sayfayı usb ve cdye, 4 tane de printscreen aldım.
Mesaj tarihi:
oyun oynadığım kadar ders çalışsam alim olmuştum şimdiye zaten.

hep sizin yüzünüzden ama yok tf2 yok lfd2 derken zar zor bitittirdiniz üniversiteyi bana.
Mesaj tarihi:
saplashaman said:

alt kat komşunun 2 tane 8 ve 10 yaşlarındaki çocukları bırakmış 60 km'ye misafirliğe gitmişler büyük çocuklarıyla,çocuğun küçük olanı kapıya anahtarı ters sokmuş açamıyoruz diye çığlık çığlıığa bağırıyorlar,şimdi benim yerimde olsanız ne yaparsınız?

ben telefon açıp küfür etmeyi düşünüyorum sinirden :S

yada polisimi arasam herifte çıkmıyo lan telefon açıyorum :S

abi o nasıl türkçe, beynim kanadı.
Mesaj tarihi:
senko said:

oyun oynadığım kadar ders çalışsam alim olmuştum şimdiye zaten.

hep sizin yüzünüzden ama yok tf2 yok lfd2 derken zar zor bitittirdiniz üniversiteyi bana.

Bitirdin de ne oldu?
  • Yeni Oluştur...