Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Sık sık açılıyor ama tam olarak firma sormuyorum ben. İki farklı tip var şimdi. Eğer client-based bir şey alırsam Bitdefender Internet Security alıyorum, düşünmeye gerek bile yok o konuda bence. Eğer cloud-based al diyorsanız bir fikrim yok ama. Bulut vs. client istiyorum yani ve bulut diyorsanız hangisi? 3 PC'lik olması gerek ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 microsoft security essentials çıktıgından beri çok rahatım tavsiye ederim bayagı iyi yapmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Quel-Thul said: microsoft security essentials çıktıgından beri çok rahatım tavsiye ederim bayagı iyi yapmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 tabi ki eset nod 32. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 şemsiyeli olan iyi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar