Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL | Fenerbahçe - Gençlerbirliği | 03.03.2012 - 19.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Masq'a şu yönden katılıyorum çünkü daha ne olduğu tam belli olmayan mektupla ufak bir yaygara kopmasına rağmen nispeten daha sağlam delilleri olan 400 sayfalık bir iddaname için helikopter ihalesinden hükümet oyunlarına, nato ihalesinden cemaat işlerine herşey uydurulurken ben bunu hah onlarında birşeyi çıktı hadi atlayalım'a benzetiyorum. Burada kimse GS'nin tertemiz olduğunu iddaa etmedi, ancak Aziz Yıldırım'ın yine nispeten daha sağlam icraatlerini bile kabullenmeyek istemeyen FB taraftarı şimdi soluğu Denizli maçında alıyor, çünkü yıllardır buna inanıyorlar. Aynı taraftar kitlesi Cordoba'nın da şike yaptığını savunmuştu mesela...
Ayrıca son olarak şu geçen 8 ayda, eğer bana dürüstçe, durumlar tersi olsaydı ve atıyorum Adnan Polat içeride olsaydı, Fenerbahçe ve Aziz Yıldırım'ın bizden daha az yaygara koparacağını iddaa etmeyeceksiniz sanırım.
Mesaj tarihi:
fizban sakin abi. 8 aydir sikeciler ligde oynarken uyduruk bir sari kart olayindan ceza falan almaz kimse.

hem tam kadro cikin ki olur da yeneriz falan sonra bahane istemiyoruz eksiktik cart curt. :)
Mesaj tarihi:
Sotto said:

Masq'a şu yönden katılıyorum çünkü daha ne olduğu tam belli olmayan mektupla ufak bir yaygara kopmasına rağmen nispeten daha sağlam delilleri olan 400 sayfalık bir iddaname için helikopter ihalesinden hükümet oyunlarına, nato ihalesinden cemaat işlerine herşey uydurulurken ben bunu hah onlarında birşeyi çıktı hadi atlayalım'a benzetiyorum. Burada kimse GS'nin tertemiz olduğunu iddaa etmedi, ancak Aziz Yıldırım'ın yine nispeten daha sağlam icraatlerini bile kabullenmeyek istemeyen FB taraftarı şimdi soluğu Denizli maçında alıyor, çünkü yıllardır buna inanıyorlar. Aynı taraftar kitlesi Cordoba'nın da şike yaptığını savunmuştu mesela...
Ayrıca son olarak şu geçen 8 ayda, eğer bana dürüstçe, durumlar tersi olsaydı ve atıyorum Adnan Polat içeride olsaydı, Fenerbahçe ve Aziz Yıldırım'ın bizden daha az yaygara koparacağını iddaa etmeyeceksiniz sanırım.

Hadi canım =)
Mesaj tarihi:
Masquerade said:

fizban sakin abi. 8 aydir sikeciler ligde oynarken uyduruk bir sari kart olayindan ceza falan almaz kimse.

hem tam kadro cikin ki olur da yeneriz falan sonra bahane istemiyoruz eksiktik cart curt. :)

http://i.imgur.com/UfYL6.jpg
Mesaj tarihi:
oyle bir madde oldugunu yeni gordum. varsin uygulansin, np. ben dioyrum ki, uygulansin diye aglayanlar, melo, riera, ujfalusi bilerek bu sarilari gorduklerinde nerelerdeydiler ?

ADALET ISTIYORUUEAAAZ diyip, isinize gelmeyince kapi arkasina saklanmaniza cok alistik gerci, yuzunuze vuruyoruz da anlamadiniz hala.
Mesaj tarihi:
bilerek sarı kart görmenin de adabı var. necip gibi düdükten sonra topa vurmak farklı bir şey bilerek faul yapmak farklı bir şey. dün bir kaç sarı kart bilerek olabilir ama sonuçta faul yaptılar. necip gibi göstere göstere değil.
Mesaj tarihi:
bilerek kart görmek misal ramos yaptıydı sanırım bokunu cıkarmıştı topa vurmuyor 2 saat falan

ama sonuçta futbolcunun bilerek yapıp yapmadıgını kanıtlayan birşey yok ki.

futbolun çakallıkları bunlar.
Mesaj tarihi:
SeaGle said:

Fenerliler niye hep "biz yaptık ama siz de yaptınız kiiii" şeklinde düşünüyorlar ki?
biz çıkıp da "YASA BU UYGULANSIIEAAAAN" diye başkalarını şikayet etmiyoruz kendimiz de bi bok yediğimizde :)
Mesaj tarihi:
Her alanda kurallarin etrafinda dolasma serbest ya, real madrid'deki gibi saha kenarindan gostere gostere yapilinca tabi hos olmuyor ama ben sahsen boyle taktiksel seylerin serbest olmasi taraftariyim :)
Mesaj tarihi:
fizban said:

SeaGle said:

Fenerliler niye hep "biz yaptık ama siz de yaptınız kiiii" şeklinde düşünüyorlar ki?
biz çıkıp da "YASA BU UYGULANSIIEAAAAN" diye başkalarını şikayet etmiyoruz kendimiz de bi bok yediğimizde :)
niye abi "olm ses çıkarmayalım adamlara bizimkinin de üstü örtülsün" demenin neresi etik?
Mesaj tarihi:
DoruK said:
niye abi "olm ses çıkarmayalım adamlara bizimkinin de üstü örtülsün" demenin neresi etik?
hayır, bizim amacımız bu değil. biz kendi maçımızı izleyip, ona bakıyoruz. kendi takımımızla ilgileniyoruz. öyle galatasaray / beşiktaş korkumuzdan onların maçlarını izleyip "aman bunlar bize karşı oynamasın, aman şöyle olsun" demiyoruz.

tavsiye ederim, taraftarlığı anti-x'lilik şeklinde yapmak yerine, y'lilik şeklinde yapmak daha güzel.
Mesaj tarihi:
bilincli kart gorme olayi cok ilginc yalniz. mesela sari kart gormek isteyen bi futbolcu duduktrn sonra topa vurdu, sariyi yedi, sonra hakeme kostu hocam duymadim dudugu hocam yemin billah duymadimm yok hocam bi an da oluverdi anlik biseydi ne karti hocam yaaa fln diye klasik itirazlarda bulunsa o hakem raporuna yazacak mi bilerek yapti diye? hadi hakkaten duymadiysa ya da refleksif olarak vurduysa ya da emre gibi sinir manyagi bi insan olup siniri kontrol edemediyse?
cok sacma bi kural bence.
Mesaj tarihi:
fizban said:

DoruK said:
hayır, bizim amacımız bu değil. biz kendi maçımızı izleyip, ona bakıyoruz. kendi takımımızla ilgileniyoruz. öyle galatasaray / beşiktaş korkumuzdan onların maçlarını izleyip "aman bunlar bize karşı oynamasın, aman şöyle olsun" demiyoruz.

tavsiye ederim, taraftarlığı anti-x'lilik şeklinde yapmak yerine, y'lilik şeklinde yapmak daha güzel.
karşı taraf o maçlarda haksız çıkar elde ediyorsa elbet tepki gösteririm, eninde sonunda lig bu. mesajım sarı kart olayından bağımsız genel olarak fenerlilerin görüşüne yönelikti. "biz yaptık ama siz de yaptınız" her zaman tek savunmanız.
Mesaj tarihi:
işte sorun o, karşı taraf haksız (ki bu da tartışılır) avantaj elde ediyorken itiraz edersin de, kendi takımın haksız avantaj elde ederken köşeye oturuyorsun saldır cimbom ok lets go diyerek.
Mesaj tarihi:
yok alex malex tam kadro çıksın fener mümkünse, benim derdim o değil. kendi hakkınızı aramayı bilmiyorsanız başkaları hakkını ararken şikayet etmeyin, sırf futbol için değil genel hayat kuralı.
  • Yeni Oluştur...