Kaede Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 one piece eskilikten ve snowball effectten o kadar popüler yoksa baya baya kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 kaede sen sus sen shounen sevmiosun zaten sen nisemonogataricisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Bone said: one piece tüm bölüm boyunca chibi sahnesi izlemek gibi bişi. hani narutoda, sailor moon'da felan karakterler aptalca bişi yapar da birden çizimler çocuksu hale döner ya. işte o sahnelerin toplamı bir one piece bölümü ediyor. niye bu kadar hype ediliyor bilmiyorum ama chibi komedi sahnelerini seviyor demek ki japonlar. abi bilmiom full izledin mi ama karakter tasarımları vsler çok ii, ayrıca çok fantastik şeyler yapio adam sınırı yok yani sırf öle gag anime değil, dram oldu mu da ağır dram oluo , combat oldu mu da ii oluo whitebeard arcını izlerseniz zaten orda peak edio anime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Abi One Piece benim suspension of disbelief limitlerimi kırdı geçti. Ayrıca kurgu yok. Şunu demiştim daha önce: Ne sıkıcı mangadır bu ya... Başları kötü, oku sen çok iyi olacak diyorlar ama ne zaman bu çok iyi. 12 cilde geldim, aptal bir balinanın peşinden koşuyorlar. Karakterleri bile sevemedim. Edebi bir eser olarak koca bir fail One Piece. 12 cilt okudum yani, fikir belirtebilirim rahatlıkla. Bu arada final ertesi birkaç arkadaş Toradora gecesi yapmaya karar verdik =) Onu izle bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 yok full izlemedim dayanamadım çünkü. star'da yayınlandığı sırada 10 tane felan izledim, ilk birkaç bölümünü 3-4 kere izledim, belki hoşuma gider de seriye devam ederim diye. mangasından karışık 10-15 bölüm okumuşluğum var. sevemedim bir türlü ama seriyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 oha çok ilginç ya içinizde japonluk yok o zaman sizin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 haha gökhan sen shounen nedir bilmezken flame of recca izliyordum lan ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 pek gurur duyulucak bisey degil gibi geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 gururun olsa sende duyardın offffffffffffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Mortis said: oha çok ilginç ya içinizde japonluk yok o zaman sizin! japonlar eskiden türktü. benim niye içimde japonluk olcak ki, onların içinde türklük olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 güzele güzel diyemeyen insanın dramı çok kötü ya. benim zevkime göre değil deyin. güzel işte ama herkes onu izlediği için elitlik yapmam lazım deyin. kurgu yok dediğiniz aptal balina tayfaya katılacak bir kişinin eski tayfasının balinası. grand line da tur yaptıktan sonra verilmiş sözü var adamın. dönmesi gerek başa. hala kurgu yok. peeeeehhhh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sothra Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Gerçekçi bir anime dedin aklıma çok eski bir tane geldi.The Rose of Versailles.Trt'de verirlerdi kaçırmazdım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 kurgu =/= öykü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 bi arkadaşın ısrarı üzerine elfen lied izlemiştim. beğenmemiştim pek ama çok fena fanboyluk yapmıştım. hoş, güzel zaman geçirdik şahıs ile sonralarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 bakalım tdk da kurgu neymiş. sinema, TV (***) Bir filmin değişik süre ve yerlerde çekilen bölümlerini, bir uyum ve anlam bütünlüğü sağlayarak birleştirme, montaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Tamam işte, öykü ile ya da karakterlerin backgroundıyla aynı şey değil. Kurgu kötü One Piece'de. Teknik olarak kötü, uyumlu değil. Geçişler, öykü anlatımı kötü. 12 cilt mangasını okudum herkes düzelecek dediği için, sağlam kurgu denilebilecek hiçbir şey görmedim. Çok daha sağlam kurguları olan Shounenlar var. Hagane no Renkinjutsushi en basitinden çok daha üstün bir kurguyla geliyor ya da Twelve Kingdoms. Öyle ciltler sürmüyor onlar diyorsan Inuyasha var çok güzel örnek, yeni Fairy Tail var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Sırf ben değilim bunu söyleyen, internette anidb gibi yerler dışındaki profesyonel yayınlara bakarsan eleştirmenlerin kurguya fazla odaklanmamış bir eser olduğunu söylediğini görürsün hep. Koskocaman ve karmaşık bir setting de iyi kurgu demek değil. Ancak edebiyat ve öykü gelişimi hakkında yeterince olgunlaşmamış çocuklar sever bence hatta One Piece'i. Yani bir Wolf's Rain ile ya da Full Metal Panic'i veya Cowboy Bebop'u izleyen biri gelip de One Piece'in süper kurgusu var derse algımın kapıları zorlanır yani. 500 küsür bölüm de kurgu olmadan izlenmez, baştan sona 13 bölümlük random anime gibi çekmişler, uzun gittiğinden bir bütünlük var gibi görünüyor. Tabii, o okumadığım onlarca ciltte düzeliyorsa bilmem ama 12 cilt boyunca adam olamadıysa sonradan olmasının da bir değeri olmayacağını tartışırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 şimdi one piecein kurgusu iyi değil dersen insanların aklında şöyle kalıyor; hmm eh işte hikayesi iyiymiş ama 2 bölüp eğlenip kalanlarda patlarız sıkıntıdan, bayarlar kesin. ben one piece'i animeden takip ediyorum ki bazı sahnelerde manga daha iyi diyorlar(örnekse whitebeard). şahsen şu ana kadar hiç öyle amaan olm hadi artık gelişsin şöyle olsun böyle olsun demedim. hele ilk 400 bölümü soluksuz izledim. ama kişisel zevk meselesi tabi. sen daha çok haa vay be nasıl oradan oraya geçti helal demeyi seversin. ben o kadar demesem bile ruhuma uygunluk gibi başka şeyler ararım. tamamen zevk. ama o eser her neyse, kötü demek değildir. kurgu senin beklediğin kadar iyi olmayabilir ama bir kurgusu var ve gayet de iyi işliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 one piece kalitesiz demiyorum, fairy tail, bleach, narutoya göre daha kaliteli. peki daha zevkli mi, bence değil. one piece'de bir bütünlük yok. her şey rasgele oluyor ve rasgele bir şeyler şeyler izlemiş oluyorsun. o yüzden kötü bir anime bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 rastgele olmuo aslında baya macera yaşiolar adalara gidip gidip ama uzun soluklu crew topluolar yani crew tamamlandığında seneler geçmiş oluo ve dünyaca büyük savaşa bağlio one piece de olay Luffynin one piecei bulup pirate king olmak için grand line a yardırması buraya giderken de bir sürü adaya gidip durması gerekio ki bi sonraki adaya gidebilsin ve sürekli bi adaya gidince bi problem bi sorun vs oluo birilerini dövüolar birileriyle arkadaş oluolar vs 10 senede tamamen en son ki halini alio crewu ve bu sürede o kadar yerde olay çıakrio ki gittikçe ismi duyulmaya başlio , başına koyulan para artio vs ve sonra zaten dünyayı etkileyecek bi olaya bağlanio olay, yani random hiçbişey yok ortada, o adalardaki karakterlerin , olayların vs random olmadını görüosun yani narutonun ana konu baştan belli, narutonun içine demon fox koymuşlar bilmemne konohanın düşmanları var zaten öncecden ninja dünyasında olan savaşlar vs. veya FMA'da çocuklar annesini geri getiriim derken kolunu bacağını vücudunu kaybedio geri almak için renkinjutsu bilmmene ayağına olaya girioklar bu şekilde başlio one piece de öle hiç bi olay yok, luffy ben pirate king olacam die denize çıkıo , dostu düşmanı yolda edinio herhangi bi derdi yok denizleri gezip grandline a gitmek dışında. o yüzden size farklı gelmiş olabilir. Kurgusu yok die düşünmüş olabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Mortis'e katılıyorum. Bahsedilen animelerden FMA da ancak 2 bölüm izleyebildim beni baydı, Bleach en son bir time girdabına giriyordu babası ile oraya kadar sabredebildim (konu devinip duruyor), naruto ise konuyu %95 doğrulukla tahmin ediliyor en son bırakmıştım piyasada izleyecek komedi animesi kalmayınca şimdilik arada tek tük bakıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 sen söylüyorsun işte 600 bölüm geçmiş bir olay yok hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Bana diyorsan ben naruto için dedim onu, one piece için hafta sonunu iple çekiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Oku oku bitmeyen Shonen'lerin en iyi örneği Tsubasa: Reservoir Chronicle ve InuYasha bence. Onları okuyun, izleyin o kadar One Piece takılacağınıza. Non-sense tadında istiyorsanız Negima var güzel. One Piece çok iyi bir örnek değil, en azından batılı bir bakışla. Japonlar o kadar severken ne düşünüyorlar bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 sana değil malmortitse dedim ayrıyetten negima iptal edildi ve 3 bölüme rushlandı sonu ayrı ayrıyetten one piecei popüler yapan zamanlaması ve snowball etkisi başka bir numarası yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar