Crysis Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 beyler benim paçalar fena tutuştu, benim üniversite sınavlarına ikinci girişim an itibariyle ygsye 1 ay lysye 3 ay var, ygs puanlarım 440-450 falan geçen sene de ygs 440 lys 430 gelmişti, lys sınavlarına hiç girmedim bu sene ve mfyim 480 yapmak gibi bir hedefim var ancak şu ana kadar hiç çalışmadım, konu eksiğim dağlar kadar hem ygs hem lysden var ben şimdi nasıl bir çalışma programı tutturayım, direk lysye mi abanayım yoksa ygsye kadar lysye hiç çalışmayayım mı, istediğim yer boğaziçi elektrik-elektronik, dersaneye gitmiyorum doğru düzgün bi şey öğretmiyolar diye ful evdeyim, şimdi ygs konu+ygs soru mu yapayım sırf ygs soru bankaları mı çözeyim yoksa lys konularına mı çalışayım ben ne halt yiyeyim. not1: dağınık paragraf için kusra bakmayın not2: 30 kişi trollese de 1 kişi bi akıl versin lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 deneme çöz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 hic birsey anlamadim nerdeyse, neler olmus o sinav isimlerine oyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 puanlar iyiymiş hergün bi deneme çöz ygs için ders olarakta lysye çalış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 montla çalış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 manve said: hic birsey anlamadim nerdeyse, neler olmus o sinav isimlerine oyle? harbi ne biçim olmuş :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 formasyon farketmez ama takım oyunu oyna 3 5 4 sisteminde oyun kurucu çok önemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 http://inciswf.com/1277738481.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Kaportacının yanında işe başla. Bir mesleğin olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Crysis said: an itibariyle ygsye 1 ay lysye 3 ay var şu ana kadar hiç çalışmadım, konu eksiğim dağlar kadar, istediğim yer boğaziçi elektrik-elektronik, dersaneye gitmiyorum doğru düzgün bi şey öğretmiyolar diye ozetini cikardim daha kolay trollen diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Sınavdan bigün önce çalışırsın sıkıntı yapma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 şov yapma işine bak ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Yerine birini sok o dert etsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 öss vardı bir ara ne oldu ona? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 manve said: hic birsey anlamadim nerdeyse, neler olmus o sinav isimlerine oyle? öss hangisi bunların şimdi ötekisi öys mi oluyor? abi mesajın altına lejand koyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 boğaziçi istiyorsan bol şans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Çıkmış sorulara çalış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Hiç çalışmadıysan seneye çalışmaya devam edersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Elektrik elektronik ise çalışma boşver, hiç girme. Ben girdim kız mız yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 çıktıktan sonra da kız yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Abi yaşlanmışız yea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 benim bildiğim SSSS var bitek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crysis Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Marty said: Crysis said: an itibariyle ygsye 1 ay lysye 3 ay var şu ana kadar hiç çalışmadım, konu eksiğim dağlar kadar, istediğim yer boğaziçi elektrik-elektronik, dersaneye gitmiyorum doğru düzgün bi şey öğretmiyolar diye ozetini cikardim daha kolay trollen diye. baktım olmayacak kendi kendime çalışma programı yaptım umutluyum. troller de fazla stresi aldı güldürdü bu arada biraz kendimden bahsedeyim 1.üstün zekalıyım 2.çok sosyalim hadi devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 aha trasty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 lys'ye çalış hep. ygs zaten çok basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar