tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 senko bugün tatil yapıyor anlaşılan, yok piyasada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 wastyrx said: senkoya söylüyorum benim için tavlıyor kızları bunu söylemiştin zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Şimdi söyledim yaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 sayfa 4: http://forum.paticik.com/read.php?13,6171125,page=4#msg-6171270 sayfa 10: http://forum.paticik.com/read.php?13,6171125,page=10#msg-6171459 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 10 sayfanin tamamini okudum ve aklimda kalan kizin metallicanin albumlerini sayabilmesi. umarim metallicanin albumlerini sayabilen bi kiz arkadasim hic olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 yalnız başlık gerçekten çok iyi bi "YETİŞİN!" havası var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 tarkandakiahtapot said: 4 ay önce ayrıldığım kız da judas priest dinliyordu. ondan öncekinin msn ne dinliyorum özelliğinde "black sabbath - iron man'i görüp screenshot almıştım, hala duruyor. AMAN ALLAHIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Öf biri alsın şu sabriyi ilk başta komikti şimdi daraldım valla. Nat fani düd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 garbıç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 kabullenme safhasına geç artık, yetersizsin demekki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 klasik gitar ile kız düşürmece dandik flash oyun ismi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 eli gitarlı veletler ayağına vuruyor cıbırların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 arkadaşlar akustik gitarla kız kaldırılmasından memnun olmuyorsanız kaldırılan kızları gidip modern yöntemlerinizle kaldırıp rezervlerinize ekleyiniz, böyle ekonomi ilerleyecek ve modernize olmayan taraflar geride kalıcaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Ren said: tarkandakiahtapot said: 4 ay önce ayrıldığım kız da judas priest dinliyordu. ondan öncekinin msn ne dinliyorum özelliğinde "black sabbath - iron man'i görüp screenshot almıştım, hala duruyor. AMAN ALLAHIM ahuahauhuahauha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 çok zihin açıcı bir topik olmuş, emeği geçen herkesin terazisine abanıyorum efenim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Bone said: sayfa 4: http://forum.paticik.com/read.php?13,6171125,page=4#msg-6171270 sayfa 10: http://forum.paticik.com/read.php?13,6171125,page=10#msg-6171459 abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 dafuq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 http://img528.imageshack.us/img528/1058/forumadnm.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 ukulelemle tavlıyorum ben kızları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 senko'yu götürmüyorum ama o benim için tavlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Butcherofego Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Nasıl kaçırdım lan ben bu eğlence selini.Metallica'nın devri geçti bu arada , sağda solda dinliyorum çok pis metalciyim diye gezme millet kıçıyla güler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 wastyrx said: ukulelemle tavlıyorum ben kızları daha önce yazmıştın bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 metallica r & b grubu değilmiydi yahu. hafızam mı beni yanıltıyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Bone said: wastyrx said: ukulelemle tavlıyorum ben kızları daha önce yazmıştın bunu Ne zaman yazmıştım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 daha demin yazdın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar