JestersTear Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 abi ben 2k13 ü ve 2k14'ü falan hep EA yapıyor sanıyordum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 2K Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 2K'dan sonra EA bırakmıştır diye tahmin ediyodum ben de. Hiç duymadım senelerdir EA'in oyununu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 baktımda sımdı nba live 14 e , 2k resmen ezmiş yine adamlar :) ea nba live 13 yaptı hatta demosunu yayınladı, aldık kurduk filan, sonra 2k games nba2k13 ı bi koydu ortaya, ea demosunu çıkarttığı oyunu iptal etti olmamış bu diye, şimdi bakıyorumda 2k14 yine ezmiş geçmiş, ea yatsın kalksın 2k games futbol oyunu yapmıyor ona dua etsın, yoksa ne fifa kalırdı ne pes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 2-3 senedir hep erteleyip iptal ediyorlardı EA'in NBA oyununu zaten, en sonunda next gen gelince bir deniyelim demişler işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 zaten şu an ps4 için alınabilecek 3 tane oyun var, nba2k14, fifa14 ve knack, bende nba2k14 var, ps3 versıyonunu ps4 e upgrade ediyorsun, birde fifa14 u alırım yeter bana, exclusive oyunlar çıksın alırım kardeşlik ile. bu arada fifa14 alacak biriyle kardeşlik yapabilirim şimdiden duyurayım 60$ a us store dan alıcaz. 30-30 paylaşcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 cdyi 2ye kırıp mı takacaksınız sonra? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 tinu said: zaten şu an ps4 için alınabilecek 3 tane oyun var, nba2k14, fifa14 ve knack, bende nba2k14 var, ps3 versıyonunu ps4 e upgrade ediyorsun, birde fifa14 u alırım yeter bana, exclusive oyunlar çıksın alırım kardeşlik ile. bu arada fifa14 alacak biriyle kardeşlik yapabilirim şimdiden duyurayım 60$ a us store dan alıcaz. 30-30 paylaşcaz ben eğer alırsam, Killzone, AC: Blag Flack, Fifa 14 için alırım da, kararsızım alsam mı beklesem mi. Birde Resogun ile Contrast'a güzel diyorlar baya hemde ps+ ile bedavaymışlar ilk ay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Fifa 14'ün bir olayı yok. ona vereceğiniz parayla NBA2K14 alın. Boşa gitmemiş olur para. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 online alıcam download edilmiyor mu ps4 versiyonu?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 JestersTear said: cdyi 2ye kırıp mı takacaksınız sonra? zavallı xbox'cı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 yeter artık toggie. reported. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 sfdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 EA versiyonunda paslarda efekt hep ayni dibindeki adama bile sanki kafasini yaracakmis gibi kollari kaldirip pas atiyor. 2K yine seklini koymus ama sanki grafikler hicte tanitim videosundaki gibi degilmis gibime geldi. Tamam guzel ama ter vs goremedim. Edit: Peder bulgaristan/Yunanistan ve Almanyaya gidiyor yarin sabah varsa bundle olan versiyon al gel dedim bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 ya sımdı bakıyorumda bu us store dan alınmıs nba2k14 lerı ps4 e upgrade edemıyoruz galiba ya.. turkıyede upgrade var ama us storeda goremedım.. bi dahamı alcam lan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 abi degecek bi fark yok amma sisirdiniz su oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 farkmı yok, nba2k14 un ps3 versıyonu ıle ps4 versıyonu tamamen baska oyunlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 story mode yapmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 mygm modu var , ps3 te hıc olmayan, ps3 de nba2k13 ıle 14 arasında fark yok neredeyse , hatta mıllet bune boyle aynısını yutturdunuz diye kufur ediyordu, ps4 versiyonu çıkınca belli oldu, adamlar ps3 için çok kasmamıslar 2k13 un uzerıne bıraz eklemıs cıkartmıslar. olay ps4 versıyonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 http://www.polygon.com/a/ps4-review PS4 http://www.polygon.com/a/xbox-one-review XBOX One çok iyi review yapmışlar ya la iki konsol için de. Bizim PS Türkiye ürün müdürü de ambalaj güzellemesi yapsın lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 mani said: http://www.polygon.com/a/ps4-review PS4 http://www.polygon.com/a/xbox-one-review XBOX One çok iyi review yapmışlar ya la iki konsol için de. Bizim PS Türkiye ürün müdürü de ambalaj güzellemesi yapsın lel. Hayvan gibi detaylı haftalar süren bir review yayınlamış adamlar verdikleri not: PS 4: 7.5 XBOX ONE: 8 gg fanboyz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 ahahahhaha peki fanboy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 dizayn filan ne guzel la, adamlar yapmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar