Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Playstation 4 - Fun and Video Games

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

tinu said:

güncel durum:
1- Fizban
2- Skyfire
3- Gangren
4- Dreagloth
5- LathspeLL
6- Barbu
7- Arnis
8- Glatheros
9- Serju

bu listede telefonlarını bıldıklerınız varsa bı ararmısınız ya bugun halletmemız lazım bu ps4 olayını , deli gibi talep varmış

ben haber vereceğim bugün sana. amerika'dan getirtme vs hatalı çıkma ihtimali. 500tl fark var hala amerika ile. acaba o riske girsem mi girmesem mi konusundayım. bugün kesin haber vereceğim.

mailinden mi buradan mı yazayım ama? hangisi senin için daha çabuk olur?
Sosyal ağlarda paylaş

barbu said:

tinu said:

güncel durum:
1- Fizban
2- Skyfire
3- Gangren
4- Dreagloth
5- LathspeLL
6- Barbu
7- Arnis
8- Glatheros
9- Serju

bu listede telefonlarını bıldıklerınız varsa bı ararmısınız ya bugun halletmemız lazım bu ps4 olayını , deli gibi talep varmış

mailinden mi buradan mı yazayım ama? hangisi senin için daha çabuk olur?

mail at burayada bakıyorum, farketmez ama bugun gun ıcınde mutlaka halletmemız lazım cunku cocuk kapıs kapıs gıdıor dıyor.. kalmayacak yarın obur gunu, bende şimdi ödedim parasını
Sosyal ağlarda paylaş

Mithat said:

Ps4 getirtmek için prosedür nedir acaba.

Hani ben bir iş açsam , 100k yatırsam , ne kadar çok alabiliyorsam alsam , sonra bunları bu hayvani düzeyde (adam 1400tlden kapış kapış satılıyor diyor) satsam , bana engel olacak şey ne?

sony'nin sana çok az sayıda ürün yollaması. bu ürünleri getirtmen için harcadığın ithalat/taşıma parası ile aslında kar oranının çok düşük kalması.

böyle işlerde iyi para kazanacaksan yüklü miktarda getirmen lazım. Sony'de öyle herkese direk vermez diye düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

tinu said:

güncel durum:
1- Fizban
2- Skyfire
3- Gangren
4- Dreagloth
5- LathspeLL
6- Barbu
7- Arnis
8- Glatheros
9- Serju

Tinu abi bunlar Sony TR/Avrasya garantili cihazlar değil mi?

Bundle mundle ihtimali var mı bu arada?
Sosyal ağlarda paylaş

serjuhan said:

tinu said:

güncel durum:
1- Fizban
2- Skyfire
3- Gangren
4- Dreagloth
5- LathspeLL
6- Barbu
7- Arnis
8- Glatheros
9- Serju

Tinu abi bunlar Sony TR/Avrasya garantili cihazlar değil mi?

Bundle mundle ihtimali var mı bu arada?

tabıkı dırek sony bayısınden alacaksın, 4 tane magazaları var adamların, bundle yok abı ılk pakette oyle demıs sony
Sosyal ağlarda paylaş

Adamla konustum ben (direk satan elemanla), adam simdiden 40 onsiparis aldim bile ben, 50 tane alabildim zaten dedi :) Dogru gibi soyledi bi de, bilemiyorum yani ben zaten her sekilde alacaktim.

Bundle olaylarini da sordum ben de mail'de cevap gelince size de soylerim.

Bir miktar kapora istiyor bu arada, kalanini da urun cikinca kredi kartindan tahsil edecek.
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

Adamla konustum ben (direk satan elemanla), adam simdiden 40 onsiparis aldim bile ben, 50 tane alabildim zaten dedi :) Dogru gibi soyledi bi de, bilemiyorum yani ben zaten her sekilde alacaktim.

Bundle olaylarini da sordum ben de mail'de cevap gelince size de soylerim.

Bir miktar kapora istiyor bu arada, kalanini da urun cikinca kredi kartindan tahsil edecek.

adam guvenılır arkadaslar merak etmeyin.. aklınız kalmasın dıye zaten ben dırek adamın ıletısımını verıyorum sıze adamla sureklı alısverıs yaptıgım ıcın benım arkadaslara 1299 dan verırım dedı rıca mınnet
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...