barbu Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 tinu said: güncel durum: 1- Fizban 2- Skyfire 3- Gangren 4- Dreagloth 5- LathspeLL 6- Barbu 7- Arnis 8- Glatheros 9- Serju bu listede telefonlarını bıldıklerınız varsa bı ararmısınız ya bugun halletmemız lazım bu ps4 olayını , deli gibi talep varmış ben haber vereceğim bugün sana. amerika'dan getirtme vs hatalı çıkma ihtimali. 500tl fark var hala amerika ile. acaba o riske girsem mi girmesem mi konusundayım. bugün kesin haber vereceğim. mailinden mi buradan mı yazayım ama? hangisi senin için daha çabuk olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Ps4 getirtmek için prosedür nedir acaba. Hani ben bir iş açsam , 100k yatırsam , ne kadar çok alabiliyorsam alsam , sonra bunları bu hayvani düzeyde (adam 1400tlden kapış kapış satılıyor diyor) satsam , bana engel olacak şey ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 fizban mail attım sana şimdi arkadasın iletişim bilgilerini verdik direk onu arayacaksınız ondan alacaksınız ürünü ben aracı değilim yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 barbu said: tinu said: güncel durum: 1- Fizban 2- Skyfire 3- Gangren 4- Dreagloth 5- LathspeLL 6- Barbu 7- Arnis 8- Glatheros 9- Serju bu listede telefonlarını bıldıklerınız varsa bı ararmısınız ya bugun halletmemız lazım bu ps4 olayını , deli gibi talep varmış mailinden mi buradan mı yazayım ama? hangisi senin için daha çabuk olur? mail at burayada bakıyorum, farketmez ama bugun gun ıcınde mutlaka halletmemız lazım cunku cocuk kapıs kapıs gıdıor dıyor.. kalmayacak yarın obur gunu, bende şimdi ödedim parasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Mithat said: Ps4 getirtmek için prosedür nedir acaba. Hani ben bir iş açsam , 100k yatırsam , ne kadar çok alabiliyorsam alsam , sonra bunları bu hayvani düzeyde (adam 1400tlden kapış kapış satılıyor diyor) satsam , bana engel olacak şey ne? sony'nin sana çok az sayıda ürün yollaması. bu ürünleri getirtmen için harcadığın ithalat/taşıma parası ile aslında kar oranının çok düşük kalması. böyle işlerde iyi para kazanacaksan yüklü miktarda getirmen lazım. Sony'de öyle herkese direk vermez diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 alcak olan bana mail atsın direk [email protected] a ozel mesaj kutusu cok doluyor karısıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 bugün kesin dönecem sana. az bi düşünmem lazım. şuan biraz yoğunum. bakmayın forumda takıldığıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Arnis said: tinu iletisim ve detaylar icin ben de mail attim. arnis alacakmısın kesin, kesin alıyorsan bana bi mail at [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Abi 100k ürün alıcam diyorum daha nolsun , ne kadar masrafı olursa olsun TAŞ ÇATLASIN 75 tane alırım en az o da , 25k masraf olmazda diyelim ki oldu. ee? 105k eder, etti mi sana 5k , yani ölüsü 5k kar bırakıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 tinu said: güncel durum: 1- Fizban 2- Skyfire 3- Gangren 4- Dreagloth 5- LathspeLL 6- Barbu 7- Arnis 8- Glatheros 9- Serju bu listede telefonlarını bıldıklerınız varsa bı ararmısınız ya bugun halletmemız lazım bu ps4 olayını , deli gibi talep varmış Tinu abi bunlar Sony TR/Avrasya garantili cihazlar değil mi? Bundle mundle ihtimali var mı bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 tinu, ben yokum aga. Bir sonraki partiyi bekleyecem, ilk seriler bitsin bi görelim ne var, ne yok. Edit: saolasın ilgi için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Mithat said: Abi 100k ürün alıcam diyorum daha nolsun , ne kadar masrafı olursa olsun TAŞ ÇATLASIN 75 tane alırım en az o da , 25k masraf olmazda diyelim ki oldu. ee? 105k eder, etti mi sana 5k , yani ölüsü 5k kar bırakıyor. 100k ürünü sana satmaz. mesele o işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 serjuhan said: tinu said: güncel durum: 1- Fizban 2- Skyfire 3- Gangren 4- Dreagloth 5- LathspeLL 6- Barbu 7- Arnis 8- Glatheros 9- Serju bu listede telefonlarını bıldıklerınız varsa bı ararmısınız ya bugun halletmemız lazım bu ps4 olayını , deli gibi talep varmış Tinu abi bunlar Sony TR/Avrasya garantili cihazlar değil mi? Bundle mundle ihtimali var mı bu arada? tabıkı dırek sony bayısınden alacaksın, 4 tane magazaları var adamların, bundle yok abı ılk pakette oyle demıs sony Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Hea , o zaman zaten yapçak bişi yok. Bankadan kredi mredi çeksek , çok büyük şirketiz ayakları yapsak , gitsek alsak 500 tane ps4 , o zaman verirler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Adamla konustum ben (direk satan elemanla), adam simdiden 40 onsiparis aldim bile ben, 50 tane alabildim zaten dedi :) Dogru gibi soyledi bi de, bilemiyorum yani ben zaten her sekilde alacaktim. Bundle olaylarini da sordum ben de mail'de cevap gelince size de soylerim. Bir miktar kapora istiyor bu arada, kalanini da urun cikinca kredi kartindan tahsil edecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 tinu said: Arnis said: tinu iletisim ve detaylar icin ben de mail attim. arnis alacakmısın kesin, kesin alıyorsan bana bi mail at [email protected] Mail atmistim tekrar attim kontrol edebilirsiniz, iletisim bilgilerini alabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 fizban said: Adamla konustum ben (direk satan elemanla), adam simdiden 40 onsiparis aldim bile ben, 50 tane alabildim zaten dedi :) Dogru gibi soyledi bi de, bilemiyorum yani ben zaten her sekilde alacaktim. Bundle olaylarini da sordum ben de mail'de cevap gelince size de soylerim. Bir miktar kapora istiyor bu arada, kalanini da urun cikinca kredi kartindan tahsil edecek. adam guvenılır arkadaslar merak etmeyin.. aklınız kalmasın dıye zaten ben dırek adamın ıletısımını verıyorum sıze adamla sureklı alısverıs yaptıgım ıcın benım arkadaslara 1299 dan verırım dedı rıca mınnet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Sony temsilcisi olmak için 7.5 kg billura ihtiyacınız arkadaşlar. öyle ha deyince verilen şeyler değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Oyunları ne kadar bu arada o belli oldu mu? Yani dnr falan tarzı yerlerde 200 falan olur tabii de , böyle yazıcıoğlu falan gibi yerlerde yine 100 liraya falan düşer mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 abd'de 60$ iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 150-180 filan olur AAA lar heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Bunda da psn falan muhabbeti var dimi , burada fiyatlara domalıcağımıza , direk steam gibi kullanırız işte estikçe indir oyna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 dnr da falan 200 lira olur en az. bide benim ps3 te psn den aldığım oyunları ps4 tede oynayabilcem mi? gerçi ps4 almayı düşünmüyorum ama merak ettim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 bu arada belırtıyım 1 tl bıle para kazanmıorum ben haberınız olsun bende 1299 tl den alıyorum. artık alanlar bı yemek ısmarlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 1 malbuş sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar