razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Your harvester is under attack! hey gidi... said: http://www.fileplanet.com/210105/210000/fileinfo/Command-&-Conquer:-Tiberian-Sun-(Full-Game) ve said: http://www.fileplanet.com/180462/180000/fileinfo/ http://www.youtube.com/watch?v=0uwyR5YGi38 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 ha bi de rip westwood Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 gidip orjinal kutusuyla aldığım ilk oyun, içinden çıkan kitapçığında ünitelerle ilgili bilgiler vardı onları okurdum falan küçüktük o zamanlar hey gidi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 çok daha iyi olabilecekken dune 2000'in benzerini yapmakla yetinmişlerdi maalesef ama gene de içim buruk olarak sevmiştim. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 hayde eski tartışmalara devam. dune 2000 > warcraft 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 dune 2 > all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 2 yıldır beleş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 ra2nin zamanı geldi, bu aralar beleş yapsalar güzel olur oynarım valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 ra2de westwoodun kendi serverları kapalı ama bi server vardı sadece orjinal keylileri alan. hala da oynarım. ama beleş olsa da en azından server daha da canlansa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Şu oyunu kendim korsan oynuyordum arkadaşıma doğum gününde hediye olarak almıştım orijinalini 2 cd 7,5 milyon of ne koymuştu. Çok seviyorum bu oyunu ama yeri ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 sanırım 2 cd 7.5 lira bandrollü korsan oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 bandrollü korsan evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 tiberian sun ücretsiz olucak oyun muydu ya neyse çok güzael çok da iyi olmuş taammı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 bandrollü korsan nasıl oluyordu ya bak şimdi benim de aklıma geldi öyle cdlerim vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 7.5 liranın 2.5 lirası devlete gidiyo işte, vergilendirilmiş korsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Orjinal olmuyordu ama di mi korsanlık baki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar