Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ben nasıl zayıflicam ?

Katibim

Öne çıkan mesajlar

Wolas said:

eksik fazla die bir şey yok. ağırlığına göre haftada vericeğin kg değişir 50kg ın haftada 1 kg vermesi çok fazlayken 150kg ın haftada 5 kilo vermesi çok azdır misal(rakamlar tamamen sıkışş)

Mantıklı 49 olduğum için garip geldi birden sdfds
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

senko said:

bugün toplamda aldığım kalori 400ü geçmemiştir.
ki 300ü sabah sporda yaktım zaten.
100 kaloriyi de harcamışımdır bi şekilde sanırım gün içinde.

Bazal metabolizma günde 1500-2000 kalori arası yakıyor zaten günlük işlerle.

Ama günde 400 kalori aldıysan o sakat. Hem sağlık açısından sakıncalı, hem de uzun vadede kilo vermeni yavaşlatır. Vücut "lan besin girmiyo kıtlık var galiba" diyerek bazal metabolizmanı düşürüyor, gün içinde yağ yakımını engelliyor. Açken uykunun çabuk gelmesi, mala bağlamak, dikkat sorunu yaşamak vb gibi sorunlar bu yüzden çıkıyor. Bazal metabolizma minimuma inince oralardan kısıyor. Yaktığın kalori de ona göre azalıyor.

hergün 400 almıyorum tabi, o güne öyle denk geldiydi o.
Ama şimdi kilo vermek için arada ne kadarlık bir fark olması lazım?
hayatımda neredeyse 0 hareket var o yüzden 1500kalori harcıoyrum desek ne kadar almam lazım ki kilo vermeye başlayayım.
700-800?
Sosyal ağlarda paylaş

NolaxThensbane said:

Selam gençlük bu hafta bende yediklerime dikkat edem dedim sonra çattt bir ayrılık acısı girdi araya mesela 2gündür birşey yediğim yok.

pazartesi 119kiloydum şu an 113lere düştüm.6günde 6kilo iyiymiş

kilo verek için en iyi yöntem
Sosyal ağlarda paylaş

boyum 1.80
haziran 25de kuzenimin düğününe gittiğimde 94 kiloydum.
bütün arkabalar tarafından "camış","oha panda","oha fil gibi olmuşsun" eleştirileri üzerine gaza gelip , kendim de rahatsız olduğumdan diyet ve spora başladım. ben de günde 5 öğün 3 lahmacun falan yer haldeydim şimdi 1 lahmacun yesem 6 saat acıkmıyorum. yani olay kafada bitiyor zamanla mide de ufalıyor ve aramıyorsunuz.
şuan 75 kiloyum. göbek möbek eser kalmadı kirdeng.

2 günde 1, 25 dakka kardio, 35 dakika ağırlık kaldırmaca şeklinde çalışıyorum o zamandan beri.
before after yapıcam bi arada tam supplement satanların kullanacağı türden bir değişim oldu :d
Sosyal ağlarda paylaş

BaaL said:

boyum 1.80
haziran 25de kuzenimin düğününe gittiğimde 94 kiloydum.
bütün arkabalar tarafından "camış","oha panda","oha fil gibi olmuşsun" eleştirileri üzerine gaza gelip , kendim de rahatsız olduğumdan diyet ve spora başladım. ben de günde 5 öğün 3 lahmacun falan yer haldeydim şimdi 1 lahmacun yesem 6 saat acıkmıyorum. yani olay kafada bitiyor zamanla mide de ufalıyor ve aramıyorsunuz.
şuan 75 kiloyum. göbek möbek eser kalmadı kirdeng.

2 günde 1, 25 dakka kardio, 35 dakika ağırlık kaldırmaca şeklinde çalışıyorum o zamandan beri.
before after yapıcam bi arada tam supplement satanların kullanacağı türden bir değişim oldu :d

Tebrik ediyorum. Çok başarılı. Şimdi önünde iki risk var:

1- abartıp BÖDİ BÜLDİGci olma hırsına kapılıp kendini deforme etmen. Fit iken farklı tür bir camışa çevirmen

2- başardım ben deyip salman ve kiloları fazlasıyla geri alman.

Bence senin için her ikisi de yok. Kafaca çözmüşsün sorununu. Yürekten kutluyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

yok ya ben öyle çok kaslı olayım amacıyla başlamamıştım zaten.
atletik fit bir vücut istiyorum. çok kas olmasa da olur.
hedefim 70-73 arası takılmak. insana dinçlik zindelik özgüven ve fiziksel güç geliyor zaten bir noktadan sonra. xteen sene salmam kendimi artık.
supplement falan da kullanmıyorum ama gayet düzgün kaslı bir vücut oldu 7 8 ayda.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...