copry Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Wolas said: eksik fazla die bir şey yok. ağırlığına göre haftada vericeğin kg değişir 50kg ın haftada 1 kg vermesi çok fazlayken 150kg ın haftada 5 kilo vermesi çok azdır misal(rakamlar tamamen sıkışş) Mantıklı 49 olduğum için garip geldi birden sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 49san zaten kilo vermek icin diyet spor yapman garip :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Rewendor said: senko said: bugün toplamda aldığım kalori 400ü geçmemiştir. ki 300ü sabah sporda yaktım zaten. 100 kaloriyi de harcamışımdır bi şekilde sanırım gün içinde. Bazal metabolizma günde 1500-2000 kalori arası yakıyor zaten günlük işlerle. Ama günde 400 kalori aldıysan o sakat. Hem sağlık açısından sakıncalı, hem de uzun vadede kilo vermeni yavaşlatır. Vücut "lan besin girmiyo kıtlık var galiba" diyerek bazal metabolizmanı düşürüyor, gün içinde yağ yakımını engelliyor. Açken uykunun çabuk gelmesi, mala bağlamak, dikkat sorunu yaşamak vb gibi sorunlar bu yüzden çıkıyor. Bazal metabolizma minimuma inince oralardan kısıyor. Yaktığın kalori de ona göre azalıyor. hergün 400 almıyorum tabi, o güne öyle denk geldiydi o. Ama şimdi kilo vermek için arada ne kadarlık bir fark olması lazım? hayatımda neredeyse 0 hareket var o yüzden 1500kalori harcıoyrum desek ne kadar almam lazım ki kilo vermeye başlayayım. 700-800? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 1 kilo 7200 kalori civarı olması lzm hesapla işte sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Rewendor said: 49san zaten kilo vermek icin diyet spor yapman garip :) Yapmıyorum zaten :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Red said: 1 kilo 7200 kalori civarı olması lzm hesapla işte sdfs ohoo 800 alsam bile 10günde 1 kilo edio lan 1 ayda 3 kilo çok az... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 lan yemeyiverin iste bu kadar basit bik bik bik kac sayfa etmis bi de arada poponuzu pc basindan kaldirin hareket edin gencecik adamlarsiniz lan bu yasta yakamiyosa bunyeniz ne diyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 hani çok büyük kilolarda değilsen ztn ayda 3-5 kilo vermek sağlıklı ideal benim 7 kilo fazlam vardı. 2 ayda erittim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 senkom sen kilo verme annem boyle iyisin o borekler bitecek <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Lyv said: lan yemeyiverin iste bu kadar basit bik bik bik kac sayfa etmis bi de arada poponuzu pc basindan kaldirin hareket edin gencecik adamlarsiniz lan bu yasta yakamiyosa bunyeniz ne diyim adeta bir hikmet amca yorumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 NolaxThensbane said: Selam gençlük bu hafta bende yediklerime dikkat edem dedim sonra çattt bir ayrılık acısı girdi araya mesela 2gündür birşey yediğim yok. pazartesi 119kiloydum şu an 113lere düştüm.6günde 6kilo iyiymiş kilo verek için en iyi yöntem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 bende tam tersi moralim bozulsun köpek gibi yiyiorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 boyum 1.80 haziran 25de kuzenimin düğününe gittiğimde 94 kiloydum. bütün arkabalar tarafından "camış","oha panda","oha fil gibi olmuşsun" eleştirileri üzerine gaza gelip , kendim de rahatsız olduğumdan diyet ve spora başladım. ben de günde 5 öğün 3 lahmacun falan yer haldeydim şimdi 1 lahmacun yesem 6 saat acıkmıyorum. yani olay kafada bitiyor zamanla mide de ufalıyor ve aramıyorsunuz. şuan 75 kiloyum. göbek möbek eser kalmadı kirdeng. 2 günde 1, 25 dakka kardio, 35 dakika ağırlık kaldırmaca şeklinde çalışıyorum o zamandan beri. before after yapıcam bi arada tam supplement satanların kullanacağı türden bir değişim oldu :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Wolas said: bende tam tersi moralim bozulsun köpek gibi yiyiorum Bende de bu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 BaaL said: ben de günde 5 öğün 3 lahmacun falan yer haldeydim şimdi 1 lahmacun yesem 6 saat acıkmıyorum. çok az değil mi abi bu da daha fazla zayıflama :D ben rahat yerim beş öğün üç lahmacun (mideyi bozma kısmını atlıyorum) ki 60 kiloyum 1.80e =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 havalar düzelsinde biraz havuz her türlü yardırır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 BaaL said: boyum 1.80 haziran 25de kuzenimin düğününe gittiğimde 94 kiloydum. bütün arkabalar tarafından "camış","oha panda","oha fil gibi olmuşsun" eleştirileri üzerine gaza gelip , kendim de rahatsız olduğumdan diyet ve spora başladım. ben de günde 5 öğün 3 lahmacun falan yer haldeydim şimdi 1 lahmacun yesem 6 saat acıkmıyorum. yani olay kafada bitiyor zamanla mide de ufalıyor ve aramıyorsunuz. şuan 75 kiloyum. göbek möbek eser kalmadı kirdeng. 2 günde 1, 25 dakka kardio, 35 dakika ağırlık kaldırmaca şeklinde çalışıyorum o zamandan beri. before after yapıcam bi arada tam supplement satanların kullanacağı türden bir değişim oldu :d Tebrik ediyorum. Çok başarılı. Şimdi önünde iki risk var: 1- abartıp BÖDİ BÜLDİGci olma hırsına kapılıp kendini deforme etmen. Fit iken farklı tür bir camışa çevirmen 2- başardım ben deyip salman ve kiloları fazlasıyla geri alman. Bence senin için her ikisi de yok. Kafaca çözmüşsün sorununu. Yürekten kutluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 bugun arkadaşlarla dışarı çıktık 2bira bide oratada 2patates söyledik anam bildiğin çatladım midem amma ufalmış. Birde öğlende neredeyse birşey yememiştim ona rağmen yiyemedim. Eskiden olsa birde oradan çıkıp dürüm midye yemeye giderdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 yok ya ben öyle çok kaslı olayım amacıyla başlamamıştım zaten. atletik fit bir vücut istiyorum. çok kas olmasa da olur. hedefim 70-73 arası takılmak. insana dinçlik zindelik özgüven ve fiziksel güç geliyor zaten bir noktadan sonra. xteen sene salmam kendimi artık. supplement falan da kullanmıyorum ama gayet düzgün kaslı bir vücut oldu 7 8 ayda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar