NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Olm bende yazayım madem 120kiloyum askere gitmek için zayıflıcam (rofl [napalım işe almıyolar başka türlü]) işim dolayı pc başındayım sabah 9 aksam 6 spor sevmiyorum yemek az yiyebilirim ama abur cubur çok fena tüketüyorum ona bir çare bulmam lazım. Spor yaparım ama tek başıma yapamıyorum birinin dürtmesi lazım. Ben napayım la ölem mi? azcık teşvik verin kaslı patiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 abur cuburu kes, spora git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 http://playstationlifestyle.net/wp-content/uploads/2010/11/boxart-the-fight-lights-out.jpg aldigimdan beri 12 kilo verdim lan :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 viral Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Katibim said: Selam arkadaşlar Hatırısayılır bir kilom var ve eylül ayında da düğünüm... Bu kiloları bir türlü atamıyorum spor salonuna gidecem ancak bir yandan da sağlam bir diyet yapmam gerekiyor ?? Ancak yemeden de duramıyorum... Gözümün önünden lahmacunlar dönerler geçiyor :) Bana sağlıklı yaşam adına bir kaç tavsiyede bulunabilirmisiniz yemeden duramıyorsan direk 1.akupuntur yaptır canın yemek istemeyecek yanında 2.spor yap birde 3.sıvı beslenmeye geç günde 1 kere normal yemek yiyorsun onun dışında sıvı bişi var tozu suya atıp çalkalayınca oluşuyor besin ihtiyacını ondan karşılıyorsun detay istiyorsan yazarım gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 gece 8 den sonra yemek yemeyerek günde 2.5lt kolayı kesip sadece su ve iceteac içerek ayrıca aburcubur hiçbişi yemeyerek 2-3 ayda 110 dan 85e düştüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 viral degil alin teri, hatta popo teri bile diyebiliriz sdfsdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 reyou said: http://playstationlifestyle.net/wp-content/uploads/2010/11/boxart-the-fight-lights-out.jpg aldigimdan beri 12 kilo verdim lan :/ ben bunu oynadim ya bi kere. hakkaten kilo falan verdirir. spor yaparken cani sikilanlara birebir cozum bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 asıl ben nasıl zayıflıycam? önümde açtım karadutlu carte dor kutusunu, yarısı bitmiş bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Wolas said: Katibim said: Selam arkadaşlar Hatırısayılır bir kilom var ve eylül ayında da düğünüm... Bu kiloları bir türlü atamıyorum spor salonuna gidecem ancak bir yandan da sağlam bir diyet yapmam gerekiyor ?? Ancak yemeden de duramıyorum... Gözümün önünden lahmacunlar dönerler geçiyor :) Bana sağlıklı yaşam adına bir kaç tavsiyede bulunabilirmisiniz yemeden duramıyorsan direk 1.akupuntur yaptır canın yemek istemeyecek yanında 2.spor yap birde 3.sıvı beslenmeye geç günde 1 kere normal yemek yiyorsun onun dışında sıvı bişi var tozu suya atıp çalkalayınca oluşuyor besin ihtiyacını ondan karşılıyorsun detay istiyorsan yazarım gene. ben istiyorum ver detay bide akupuntur ne yahu yalan değil mi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 NolaxThensbane said: akupuntur ne yahu yalan değil mi o 6 ay akupunktur yaptırmıştım obezken, pseudo etkisi sadece, geçtiği an gg spora başka sebeplerden gidemiyorsan ayrı da, 1-2 saat internette gezeceğine gidip hareket edeceksin kibrit kutusu peynirli diyet yerine normal -günlük aktivite dışında spor yapmayan- insan diyetinin 200 300 kcal aşağısına ineceksin 3 ana 2/3 ara öğün yapacaksın ve olaylar gelişecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2012 ShadowFury said: asıl ben nasıl zayıflıycam? önümde açtım karadutlu carte dor kutusunu, yarısı bitmiş bile. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2012 sigaraya başlayın. acıktığınızda da sigara için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Öyle çok çok kasmaya gerek yok. Kolayı kes (çok farkediyor) Fastfoodu kes, ya da en azından haftada 1'e falan indir Alkolü haftada 1 geceye indir Ekmeği kes Cipsten uzak dur Hamur işini minimumda tut Tatlıyı 2-3 haftada 1e indir (ödül olarak kullan kendine) Kuruyemişi azalt Çayını kahveni şekersiz iç Asansör kullanma, kaçıncı kat olursa olsun yürü Günde 45dk hızlı tempo yürü (45 dk koşmaya kondisyonun varsa hafif tempo koş) Sırf şunlarla kilo verirsin zaten hızlıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Ya şu yazdıklarının tamamını yapmıyorum. Haklısın vallahi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 yüzme fırsatı varsa, bence yüzme. günde yarım saat yüzmeyle bir ayda 5 kilo vermiştim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 bence de yuzme, yuzup napican. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 ya yüzme koşma önemli ama.en önemlisi boğazı kısmak ya insan gibi beslendikten sora herturlu zayıflanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 ben nasil zayiflicam diye soran biri, kendi basina zayiflayamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2012 yüzme koşuya göre daha etkisiz kilo vermekte. eğer kas yapmak iyi görünüşlü vücut istersen bir numara, ama yağ yakmakta koşu daha iyi bir tercih bana göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 yağları yakmadan direk ağırlık ya da vücut geliştirme hareketleri yaparsan 70bb memelerin olur. önce koşu-yürüyüş-diyet falan eriticeksin. Sonra istersen çalışırsın internette gördüğün abuk sabuk diyetleri de deneme. diyetisyene git imkanın varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 koşamıyorsa tempolu yürüse olur mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 koşmak yürümek değil mesele nabız %165-&185 aralığına gelsinde, isterse balık tutsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 yine havuc diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Ardeth said: eylüle kadar zayıflıyamazsın kusura bakmada ardeth çok bilmislik yapiyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar