ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Ameliyatla filan yapmayı başarsalar ne olucak ki? İlla birisi çıkar sırf puştluğuna Regeneration basar yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Remus said: Hayal meyal hatırladığım bir yerlerde bilerek taktığını öğreniyorduk. Fantastik dünyada amelyat olamacağına göre büyü ile oluyorsun trans. Muhtemelen o kemeride o amaçla yapmıştır yapan. Sonra Cursed diye yediriyorlar bize. alakasi yok pek, kemer cok eski bir item hani, ben ekmege agu derken AD&D de varmis o kemer :P elminster gene kac sene kadin olarak yasamis biri, gerci warriorlik yaptigi, cleric thief oldugu donemlerde var iste neyse olay bi tarafin gene "DIVERSITY YAY" modunda cin olmadan seytan carpmaya calismasi, obur tarafin bi bok bilmeden "AD&D de LGBT YOOOHHH" diye okuzleme elestiri yapmasi hani mantikli bakinca evet heteroseksist oyunlar, dorian gibi guzel yazilmis sevilebilir escinsel karakterler renk katiyor, da2 gibi els olmadikca biseksuel karakterlerde zaten senelerdir var filan ama trans ve interseks cinsel yonelim degil, zorlamaya gerek yok boyle faydadan cok zarar veriyorlar insanlara havadan sjw parasi kazaniyim diye, hele baldurs gate gibi bir IPde bunu yapmalari hedef kitlelerini hic anlamamalari demek :D su boku hic yapmasalardi bir saat nefret soylemine muhattap olmiycaktim en basiti haberi okurken zaten almam bunu lol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 enhanced editionın bug olayları düzeldi mi alınır artık mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2016 Bende onu diyorum kemer bilinen bir trans itemi. Edwinde bilerek giyiyor diye hatırlıyorum. Elministerı da ceza olsun diye kadın yapıyor Mystra. Kadınları anlasın diye... Yeni expansionu oynamadım, yeni LGBT olayına bakmadımda, ama orjinalinde vardı ama kimsenin ruhu duymamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Yok edwin kazara takiyo. Tam hatirlamiyorum ama belt te degildi sanirim. Belt bg1 de vardi. Elminster giciklik olsun diye kadin yapip gidiyor edwin i. Ha elminster bi ara kadindi, kimse bisey demedi o ayri. Ama green wood kitaplari zaten bi garip ya. Hani toptan adami ciddiye almiyolar sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 abi edwin kemerle değişmiyo ki ya nether scroll'u okuyup curse yiyor da değişiyor amaan bg1miş uyanamamışım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 elminster en tatava karakter ya zaten ne kadar kotuydu kitabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 FRin kendisi tatava :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 cok buyu buyu olmasi sikici tabi DL nin evreni gibi olsa mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Suark said: elminster en tatava karakter ya zaten ne kadar kotuydu kitabi. greenwood un kendi alt ego su işte. kendi fantazilerini yaşıyor adam. yeri geldiğinde kadın oluyor, yeri geldiğinde kitabın ana karakteri annesini elminster ın kucağında buluyor... tabi bütün hatunlar, elfinden tanrısına, hasta adama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 sorcerers.net/Games/BG2/Walkthrough2/image.php?image=images/screens/the-birth-of-edwinaL.jpg daha bisürü vardı böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Laurelin said: FRin kendisi tatava :P ergenler icin lord of the ringsmiddle earth iste FR. orta okuldayken gideri vardi ama sonra planescape`e upgrade oluyorsun sonra da gercek dunyaya. bi de tersi yonde giden arkadaslarimiz var onlara hic girmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 ShadowFury said: Ameliyatla filan yapmayı başarsalar ne olucak ki? İlla birisi çıkar sırf puştluğuna Regeneration basar yani. lol abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 fenris said: Suark said: elminster en tatava karakter ya zaten ne kadar kotuydu kitabi. greenwood un kendi alt ego su işte. kendi fantazilerini yaşıyor adam. yeri geldiğinde kadın oluyor, yeri geldiğinde kitabın ana karakteri annesini elminster ın kucağında buluyor... tabi bütün hatunlar, elfinden tanrısına, hasta adama... Kurt kocayınca böyle oluyor :) Zamanında başkandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar