Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Baldur's Gate: Enhanced Edition

axedice

Öne çıkan mesajlar

Remus said:

Hayal meyal hatırladığım bir yerlerde bilerek taktığını öğreniyorduk.

Fantastik dünyada amelyat olamacağına göre büyü ile oluyorsun trans. Muhtemelen o kemeride o amaçla yapmıştır yapan. Sonra Cursed diye yediriyorlar bize.

alakasi yok pek, kemer cok eski bir item hani, ben ekmege agu derken AD&D de varmis o kemer :P

elminster gene kac sene kadin olarak yasamis biri, gerci warriorlik yaptigi, cleric thief oldugu donemlerde var iste

neyse olay bi tarafin gene "DIVERSITY YAY" modunda cin olmadan seytan carpmaya calismasi, obur tarafin bi bok bilmeden "AD&D de LGBT YOOOHHH" diye okuzleme elestiri yapmasi

hani mantikli bakinca evet heteroseksist oyunlar, dorian gibi guzel yazilmis sevilebilir escinsel karakterler renk katiyor, da2 gibi els olmadikca biseksuel karakterlerde zaten senelerdir var filan ama trans ve interseks cinsel yonelim degil, zorlamaya gerek yok boyle

faydadan cok zarar veriyorlar insanlara havadan sjw parasi kazaniyim diye, hele baldurs gate gibi bir IPde bunu yapmalari hedef kitlelerini hic anlamamalari demek :D su boku hic yapmasalardi bir saat nefret soylemine muhattap olmiycaktim en basiti haberi okurken

zaten almam bunu lol :D
Sosyal ağlarda paylaş

Bende onu diyorum kemer bilinen bir trans itemi. Edwinde bilerek giyiyor diye hatırlıyorum.

Elministerı da ceza olsun diye kadın yapıyor Mystra. Kadınları anlasın diye...

Yeni expansionu oynamadım, yeni LGBT olayına bakmadımda, ama orjinalinde vardı ama kimsenin ruhu duymamış.
Sosyal ağlarda paylaş

Yok edwin kazara takiyo. Tam hatirlamiyorum ama belt te degildi sanirim. Belt bg1 de vardi. Elminster giciklik olsun diye kadin yapip gidiyor edwin i.

Ha elminster bi ara kadindi, kimse bisey demedi o ayri. Ama green wood kitaplari zaten bi garip ya. Hani toptan adami ciddiye almiyolar sanki.
Sosyal ağlarda paylaş

Suark said:

elminster en tatava karakter ya zaten ne kadar kotuydu kitabi.
greenwood un kendi alt ego su işte. kendi fantazilerini yaşıyor adam. yeri geldiğinde kadın oluyor, yeri geldiğinde kitabın ana karakteri annesini elminster ın kucağında buluyor... tabi bütün hatunlar, elfinden tanrısına, hasta adama...
Sosyal ağlarda paylaş

fenris said:

Suark said:

elminster en tatava karakter ya zaten ne kadar kotuydu kitabi.
greenwood un kendi alt ego su işte. kendi fantazilerini yaşıyor adam. yeri geldiğinde kadın oluyor, yeri geldiğinde kitabın ana karakteri annesini elminster ın kucağında buluyor... tabi bütün hatunlar, elfinden tanrısına, hasta adama...

Kurt kocayınca böyle oluyor :) Zamanında başkandı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...