quixef Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Ya şöyle bir modlu BG1 + 2 kurasım var ama şöyle bir bakındım, The Darkest Day, Big Picture, Trilogy vb. hepsini içeren bir build oluşturmak baştan Windows kurmaktan beter, (önce şunu kur, sonra öbürünü başlat ama bütün sorduklarına N de, sonra şu zip i şuraya bu zip i buraya aç, şunu kur aaaa) derli toplu bir arada bütün bu modların son sürümlerinin olduğu bi yerler var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Baldur's Gate Enhanced Edition steam'e eklenmiş, en başta eklemeyerek yaptıkları hatayı düzeltmişler :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Ipad de iskence olmus oyun. Aciyorum 5 dakka sonra kapatiyorum kac seferdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Mac versiyonu cikti bu gun, indiriyorum bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Class tavsiyesi olan var mı, dual class mı yapayım acaba cleric/mage gibi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Eger D&D tecruben yoksa Sorcerer kolaydir, Fighter kolaydir. Cleric zevkli olabilir. D$D biliyorsan ne seviyorsan onu oyna iste. Sorcerer actim ben, favori classim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 dokunmatike alışıyorsun da bu devirde 2nd edition d&d level 1 karaktere alışmak zor. bir de şimdi blackisle repertuarına bakar, elimizi vicdanımıza koyarsak bg1 biraz zayıf kalıyor ehueh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Epeydir 2nd oynuyorum ben, guzel sistem aslinda. En iyi D&D Pathfinder'dan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 abi d&d biliyorumda 2nd editionu unutalı bayağı olmuş, alışmışım NWN nin prestige classlarına falan bu çok değişik geldi şimdi. Fighter oynamak istemiyorum amele gibi, ne seçeyim bulamadım dual/class mı yapsam ranger/cleric bilemedim, o da ezik mi olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2013 ezik olmaz ama barbar ve berserker baya güçlü oluyor geri kalan classlara göre. bi de drizzt in scimitar ları aldın mı tamamdır. alması biraz zor ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 drizzt'in kiliclarini almak planiyla oyuna her baslandiginda helm once oluyor, sonra mezarinda ters donuyor LUT FEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 helm i bi kız uğruna bıçaklayıp, öldürdüler (gerçek). oyunda başka scimitar yok gibi bişey. başka silah seçin o zaman tavsiyem. ama düşük lvl olduğu için melee class lar ezik değil baya coşkunlar... birinci lvl da 5/2 attack la başlıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Evil partim ikinci bolumde olduruyor hep bunu, evil oynamadigimda niye oldureyim? CG gidiyorum su anda, bu tarz oyunlarda zevkli. CE ve LG yapacagim sonrakilerde de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Oyunun en iyi silahi bir katana bence. Celestial Fury! Su silahlar iyi iste, otekileri gerek yok: Celestial Fury (Katana) Crom Faeyr (Warhammer) Rune Hammer (Warhammer) Soul Reaver (2H-S) Carsomyr (2H-S) Short Sword of the Mask (SS) Staff of the Woodlands (Staff) Adjatha the Drinker (LS) Daystar (LS) Blackrazor (LS) Flail of Ages (Frail) Menzilli silahlara bakarsan en iyisi Firetooth (Crossbow). Short Bow of Gesen (Bow) disinda duzgun yay yok ama. Scimitar'lar genel olarak iyi degil, Drizzt'inkiler de iyi degil. Usuno's Blade iyi biraz Watcher's Keep'deki. Celestial Fury tabii bir de, oyunun en iyi silahi bir katana. Black Razor belki yarisabilir. Eger tek silah kullanacaksan Kensei olarak tavsiyem Celestial Fury icin Katana gitmen. Ya da Crom Faeyr alman ama o takim arkadaslarinda daha iyi bence. Sonuc olarak ama Long Sword, 2-Handed Sword ve Warhammer'lar genel olarak iyi. Bunlar tabii ikinci oyunda hep, zaten ilk oyunda adam gibi ust seviye silah yok, skilleri ikinci oyun icin hazirliyorsun. Ilk oyunda Moonblade, Dagger of Venom ve Bala's Axe disinda adam gibi silah yok iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 1'den bahsetmiyor muyduk ya? o liste de baya köyü ya... axe of unyielding, flar s bane filan yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 foebane > * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Iyi silah tabiri kisiden kisiye degisiyor iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 BG2 için, double handed celestial fury + flail of ages 10 level kensai gerisi mage sololarsın oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Bard ile sololamak gibisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 *blade ya ama çok kolay oluyo. ft/thf filan zorladığı için biraz daha zevkli. gerçi, tamamını bitirebilir mi emin değilim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 En zevklisi solo mage aslinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 solo mage quicksave quickload manyağı olursun bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 silahlar icin http://www.sorcerers.net/Games/BG2/itemguide.php solo mage guzel ama quicksave bile yetmiyor, buyuleri degistirmek filan gerekiyor duzenli. bir yerden sonra birakmistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 solo sorc ile çok sıkıntı değil. ama buffları scrolldan okumak lazım. bu arada çok tatlı patch geldi ee ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2013 solo ne yae şimdi ne bu ee olayı sadece dokunmatik mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar