Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Medal of Honor: Warfighter

Calevey

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • 5 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
buddy ile oynamak bayagi eglenceli bikac youtuber arkadasla oynadik, squad up gibi buddy up yapinca ezici olunuyor. tek basina meh yani.

singleplayer tam AMERICA F*** YEAH! olmus oyle boyle degil, Amerikali sayilirim ben de ama öeh yani abarti otesi 6 saat civari surdu normalde. arada black box ve criteriondan elemanlara yaptirdiklari 2 tane arabali bolum var bunlarda oyun minimize olup tekrar aciliyor falan.

multiplayer unlock sistemi ilginc her silah levelinda aciliyor bi level lmg bi level smg falan diye gidiyor mesela kore spec ops ile amerikan seal spec ops mp7 kullaniyor ve bunlari aciyor ama actiklari mp7lar farkli attachmentlarla geliyor. sonra mp7 ile daha da oynarsaniz daha fazla attachment aciyorsunuz falan. hardcore fazla hardcore olmus alismadan biraz zor cunku adam öldürünce cikan +100 puan i falan gectim direk killfeed yok. neyse 3.5 saattir falan oynuyorum araliksiz(vpn ile amerika launchta da takildim bayagi bi) yarin bayram malum el opmeye gidilicek falan yatiyim bari. oynayan ve buddy up diyen varsa "Lamberp" origin ID
Sosyal ağlarda paylaş

Multisini bilememde Single baya kötü harbi. Cidden başarısız bir CoD kopyası işte. Hani Call of Duty'de linear coridor shooter ama o en azından eğlenceli ya. Birde böle BUNLAR GERÇEK ASLINDA. VALLA BAK. ŞEREFSİZİS OLDU BUNLAR. BIN LAD.. The Cleric AYNEN BOLE OLDU. diye suraıtna vurması devamlı da gerzekçe. Sonuçta torrentlemeye bile deymezmiş.

Birde arada böle Need for Speed'e bağladığı bölümler var onlarda ayrı gereksiz olmuş.
Sosyal ağlarda paylaş

oyun iyimi kötümü bi fikrim yok ama amd sponsorluğunda The Controller: Medal of Honor Warfighter diye bi event yapmışlar. 5-10 dakikalık 13 bölüm şeklinde. 4 takım var ikişer kişilik, 1 gamer + 1 ex military. değişik challengelar var bi kısmı oyun içi bi kısmı gerçek silahlarla falan. gerçek silahlı olan kısımlarda fpsrussia var belki takip edenler vardır youtubeda.

şu ilk bölümü, devamına da videodaki linklerden vs ulaşır beğenen

http://www.youtube.com/watch?v=ZsdAavEOgKM
Sosyal ağlarda paylaş

gunplay bayagi zevkli ama alismasi cok zaman aliyor. hipfire direk rezalet, ads bile bi garip isliyor ama cok tatmin edici. grenadeler cok OP olmus, shotgun kotu otesi damage drop range 2 adim falan.

o kadar kotulendigine bakmayin pcde son derece guzel duruyor bf3teki utopik renklendirme de yok o kadar resource da istemiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...