Laurelin Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 eltnende bi quest avr arbolus haven da, repeatable 1m xp veriyor her yapinca, 18 mobmu ne kestiriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 new herion da da var yaptik onlari single instance var hafif bayiyor ama iste ona da takiliyoruz her sey gruba kaldi birde daha abysse e cikmadik :D :D :D korkudan :D heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Nasıl gidiyor oynayan var mı çok patiden? İçimde kalmıştı elyos oynayamamak zamanında bi akiyim bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Kimse oynamıyor, guildde bir tek ben online oluyorum genelde :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 pati guildinda surekli online olan 6-7 kişi vardı zaten. onlar hala online ama pati guildinda degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Ben proje aldım ya ona kasıyorum bitince gelcem :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Şu patideki mmo iktidarsızlığı hiçbiryerde yok zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 iktidarsızlık die bişi yok kaliteden anlıyoruz ve kaliteyi koruyamazlarsa bırakıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 lol , ahahaha... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 off kanuni off iki gün başını boş bıraktım neler yapmışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar