aquila Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 ne zaman ucucaz yea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 hala indirmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Ya 10 oldum ben uçamıom. Postacı gibi delivery yapıp duruyorum, millet vızır vızır uçuyor, sıkılıcam bu gidişle, yardım !!11 "Aather" - Assassin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 şehirde ikinci adaya telepot ol diyorlar. orada hem görevler var. hem de toggle flight a basıp uçabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 aion un wowhead tarzı bişeyi var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draco Mortis Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Deathblade said: Ya 10 oldum ben uçamıom. Postacı gibi delivery yapıp duruyorum, millet vızır vızır uçuyor, sıkılıcam bu gidişle, yardım !!11 "Aather" - Assassin Deathblade, her yerde uçamıyosun kardeşim. Ben de uçarım-kaçarım sanmıştım ama uçma olayı çok sınırlı ve sadece 1 dk uçabiliyosun. Bazı bölgelerde ise (özellikle quest yaptığın mekanlar) hiç uçamıyosun. Uçma Mekaniği konusunu kaçırmış olabileceğinden (ki kolaylıkla gözden kaçıyor)şöyle anlatayım, Page up tuşu ile uçmaya başlıyosun, Page down ile yere konuyosun. R tuşu yükselme F tuşu alçalma. Minimapde mor kanat şeklindeysen yere düşünce ölürsün, Yeşil kanatta kurtarma şansın var. Space tuşu ile de süzülme olayına giriyosun. (Ben pek beceremedim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 space - space suzulursunuz , abyss de ucarsiniz , bazi shirlerde bir sinir icinde ucarsiniz, ucma suresi arttiran pot mot bir suru ivir zivir var. guvercinmi sandiniz kendinizi :D zirt pirt ucacaktiniz dimi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Pff evet bende az önce keşfettim, movement speed facia olduğundan başlarda uçarım giderim questler hızlı hızlı biter diyordum. Meğersem yalanmış uçma. Bugün bende hafiften lag var diye kolay olması için lag durumunda, summoner'ı da açayım dedim. Petite size (sfdsfsd) hatun açtım, sanki diğer avarage size olan assassin'e göre hızlı yürüyor gibi geldi. Böyle bir şey var mı cidden ? Çünkü millet tiny size karakter açıp duruyor. Yıkılırım böyle bir şey varsa. ( yoksa sadece tıklanması görülmesi zor olsun diye mi tiny açmışlar, bir halta benzemiyor çünkü ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 animasyon hizi yukseldigi icin daha ferahlatiyor ama kosma hizinda fark yok tabii. ayni surede variyorsun esek karakterle. tavsiyem kucuk ya da mid size.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draco Mortis Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Ben normal boyutta açmıştım karakteri, sadece atletik özellikteydi, oyuna bir girdim ki etraf hobbit kaynıyo, zannedersin ki aionda değil shireda geçiyo olaylar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 hocam gladyo falan acıosan kocaman accan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kuchiki Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 fenris said: aion un wowhead tarzı bişeyi var mı? http://www.aiondatabase.com/ http://www.aionarmory.com/ http://aion.yg.com/ http://aion.mmorpg-life.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 ok, sağol. 3. güzel gibi. ya instancelar filan nasıl eğlenceli mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kuchiki Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Gayet yeterli ve güzel bir seviyede :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 abi bu oyunda binek yok mu? uçulmayan yerlerde hep böyle ağır ağır tabanvay mı gidicez? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 hizli kosu scrollu kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 öf benden önce transfer yapıp nickimi çalan şerefsizin abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2012 Aion için geçerli http://forum.paticik.com/read.php?27,6171633 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 günler oldu inecek (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 hangi server dasınız ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2012 perento - elyos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 bu rested ne güzel hızlı doluyor yahu 2 gün şehir dışına çıkıyorum gelsin 100% rested Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 satışı koydum pati gültüne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 ohuss 42 de duvara tosladik gibi hafiften :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar