Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 oyundayim nick laurelin gene, kurdum legion bulursunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Pff dünden beri kurmamış hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 e biz neden kurduk o zaman ? dagitayimmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 yarın indirmeyi denicem bida pff =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 dagittik tell laurelin pls kurtuldum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 17gb ve %50'de download. umarım 1-2 gb daha indirdikten sonra HÖREAA diye %100'e coşacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 %5 sonra install baslicak ve horraaaa olcak, sakin sakin bekle simdilik dostum ve elindekini yavasca yere birak.. asdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 %54 ::o:SB)-:? haııı tamam bişey indirmeden progress olmaya başladı. 64'e kadar da geldi. tamamım ben galiba tststststs ama imana getirtti olmaz olsun böyle launcher, böyle downloader. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 ulan 2 saattir falan %52'de kaldı, çatır çatır upload var download sıfır. p2p kullanma demiştim bi de ha ona rağmen yani. şimdi açtım p2p'yi bakalım düzelir belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 abi öyle donunca launcherı tamamen kapat, hatta sonra bi ctrl-alt-del yap çünkü nclauncher.exe açık kalmaya devam ediyor, onu da iptal et sonra tekrar aç. benim download bitmiş bu arada hayırlı olsun. Hangi selverdeyiz şimdi bi de hangi ırç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 ok kapatıp açayım ha tertemiz bi account alabildim sonunda lol, en azından o sorun çıktı aradan bi de şu client inse de oyuna girsem dünyayı kurtarsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 oh be oyundayım. nick aynı Xenocide neyse şimdi yatacağum yarın bakarım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 bende girdim sonunda oyuna nick Rammelas torondor'u kapmış biri meh.. özel mesaj atamıyorum arkadaş olmak gerekiyormuş galiba neyse yatıcam şimdi bende iyi oyunlar oynayanlara :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 29, 2012 Bende cdler var ama fakirler başka yerden indiriyor sanırım.Ben cdlerden kursam ,fakir acc ile oynayabiliyor muyum nasıl oluyor var mı bilen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 makianda eski kurulum varsa gereken cogu dosyayi ordan aliyor zaten oyun, benim eski kurulumun ustune cekti 1gb gibi bisi, CD leriniz duruyorsa hafifletirsiniz baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 nerden indiriyoruz bu halini, ekant filan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 http://aionfreetoplay.com/website/register burdan oynuyorlar sanirim. lan bi de uk felan var us var. kac tane varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 yokmus, sadece aion eu olmus beles, ondan baskasi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 http://board.en.aionfreetoplay.com/board5-technical-discussion/board15-tech-help-questions/80-error-e01005-after-clicking-the-launcher/ şurdaki sorunun aynısını yaşıyorum, fenalık geldi lan sokarım aion'una da. aion'un ip'sini filan verebilicek var mı? launchersız çalıştırmayı deniyorum da f2p olduktan sonraki ip lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catang Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Saeros said: http://board.en.aionfreetoplay.com/board5-technical-discussion/board15-tech-help-questions/80-error-e01005-after-clicking-the-launcher/ şurdaki sorunun aynısını yaşıyorum, fenalık geldi lan sokarım aion'una da. aion'un ip'sini filan verebilicek var mı? launchersız çalıştırmayı deniyorum da f2p olduktan sonraki ip lazım Uygulamayı güvenlik duvarı noktasına ekle veya güvenlik duvarını kaldır. Ayrıca Bilgisayarını yeniden başlatıp clienti yönetici olarak çalıştır. Bağlantı ile ilgili problem var diyor. Facebook/AION.UK said: To all players with wrong server display: Check your AION main folder for a folder named "L10N". Delete or rename the folder and restart your launcher to patch your client again. The right server "Nexus" should be shown afterwards. Bundan kaynaklanıyor olabiliteside var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 ilk dediğini ve daha fazlasını denedim zaten ikinci dediğini de şimdi denedim ama o da alakasız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Saat 9 gibi gelcem. Lvl 6 falandı karakter. Yakın aralıkta level varsa beraber gidelim iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2012 indirirken daha hızlıydı bu ya. yüklemeye geçti bir baydı. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 karakteri yarattim, sonra bi dusa girdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2012 ben lvl6 filan oldum ya ing: Creus ekleyin abiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar