Ayfon Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Bu enerji icecegi bende niye etki etmiyo? Yazin bi elimde snikers bi elimde redbull dolasirken arkadasin biri demisti "abi sen napiyosun, ben bunlari yesem gece yerimde duramam"... beni etkilemiyo ama yada ne sekilde etkiliyo ben farketmiyorum. Garip...
senko Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 etkiliyordur illa o kadar kafeinin insanı etkilememesi imkansız.
Ayfon Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 abi etkilemiyo iste yalan mi söyliycem. Bi gariplik var. Mesela aksam gec saatte kahve icmeyen arkadaslarimi da anlamiyorum. Ben kahve iciyorum gece yarisi misil misil da uyuyorum.
Qualance Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Ayfon said: abi etkilemiyo iste yalan mi söyliycem. Bi gariplik var. Mesela aksam gec saatte kahve icmeyen arkadaslarimi da anlamiyorum. Ben kahve iciyorum gece yarisi misil misil da uyuyorum. Bende bol kahve içerim, anlaşılmayacak bir durum yok bünye alışıyor başkasına göre aşırı olan kafeğine eh işte çekiyor.
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 hee aynen kafein mafein hak getire birde ayran süt falan içinde sızanlar var kova kova yoğurt yesem tınmam
fede Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 saplashaman said: Namaz kil vitirin secdesinde uyumuşluğum var. direk yalan
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 kahve yine en iyisi. redbull fiziksel enerji veriyordur ama bence zihinsel bir iş yapman gerekiyorsa pek fayda etmeyebilir. onun için en iyisi kahve
Öne çıkan mesajlar