Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 yeni model takımımız belli. Kaleciler: Cenk Gönen (Beşiktaş), Sinan Bolat (Standart Liege), Tolga Zengin (Trabzonspor) Savunma: Eren Güngör (Kayserispor), Gökhan Gönül (Fenerbahçe), Hasan Ali Kaldırım (Kayserispor), İsmail Köybaşı (Beşiktaş), Ömer Toprak (Bayer Leverkusen), Serdar Aziz (Bursaspor), Semih Kaya (Galatasaray), Serdar Kesimal (Fenerbahçe) Orta Saha: Alper Potuk (Eskişehirspor), Arda Turan (Atletico Madrid), Caner Erkin (Fenerbahçe), Mehmet Ekici (Werder Bremen), Mehmet Topal (Valencia), Necip Uysal (Beşiktaş), Nuri Şahin (Real Madrid), Olcan Adın (Trabzonspor), Olcay Şahan (Kaiserslautern), Selçuk İnan (Galatasaray), Soner Aydoğdu (Gençlerbirliği), Tunay Torun (Hertha Berlin) Forvet: Umut Bulut (Toulouse), Mevlüt Erdinç (Rennes), Mustafa Pektemek (Beşiktaş), Burak Yılmaz (Trabzonspor) Kimler kadroda yok Son Hırvatistan maçı kadrosunda yer alan Fenerbahçeli Volkan Demirel, Selçuk Şahin ve Emre Belözoğlu kadroda yer almadı. Ayrıca Trabzonsporlu Giray Kaçar ve Halil Altıntop, Galatasaraylı Sabri Sarıoğlu, Servet Çetin, Hakan Balta ve Kazım Kazım da aday kadroya çağrılmadı. Beşiktaş'tan Egemen Korkmaz ve İsmail Köybaşı, Real Madrid'den Hamit Altıntop, Hamburg'dan Gökhan Töre ve Bursaspor'dan Ozan İpek de kadroda yer alamadı. hadi bakalım. banlanmaz isek umutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 ismail kadroda gözüküyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 volkan hariç gayet iyi kadro. volkan her ne kadar biraz agrasif falan olsada onun kadar iyi ve tecrübeli bi kaleci yok. hele hele cenk falan aman yani. bi forvet sıkıntısı var o kesin ama burak pektemek 2lisi çok iyi olabilir gibime geliyo. bide hamit ve gökhan töre sanırım sakatlar. o 2side girdi mi takıma çok sağlam bi orta saha oluyo. bide tabi bu hazırlık maçı kadrosu. eleme maçı resmi kadrosu falan nası olcak o önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 burak yılmaz http://i0.kym-cdn.com/entries/icons/original/000/005/498/1300044776986.jpg?1301826641 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 iyi de adam şu an ligde gol kralı değil mi şaşılacak ne var anlamadım. neyse ben mutfağa kaçtım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 bence de bi tek egemen ve volkan alınmalıydı şu an olmayan. gökhan töre sakat diilse onu da alsa, tam müthiş olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Volkan dururken Cenk komik olmuş, ayrıca sevin sevmeyin Emre B. futbolu bırakmadığı sürece Türk statüsünde alternatifi yok, biraz futboldan anlayan bunu görür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Bence güzel kadro. Boşverin Egemen'i filan. Emre-Sabri-Balta-Kazım'ın olmaması süper. Emre takıma zarar artık, ileriyi düşüneceksek Emre'nin yeri yok artık takımda. Avcı'nın maksatı en az 2 turnuva görebilecek bir kadro oluşturmak sanırım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Sparkcaster said: burak yılmaz evet çok saçma bi seçim olmuş, çünkü avrupanın sayılı takımlarında oynayan, yetmezmiş gibi her sene kafadan 20 gol atan rahat bi 6-7 santrforumuz var. ligde iki üç gol atan her adamı çağıracaksak işimiz var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Burak Yılmaz değil de asıl Umut Bulut cidden saçmalık Milli takım görmemiş bir BRE forvet bulup vatandaş yapsınlar bari Umut Bulut nedir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Kaspar said: Sparkcaster said: burak yılmaz evet çok saçma bi seçim olmuş, çünkü avrupanın sayılı takımlarında oynayan, yetmezmiş gibi her sene kafadan 20 gol atan rahat bi 6-7 santrforumuz var. ligde iki üç gol atan her adamı çağıracaksak işimiz var. haha:) sorma. sece sece aralarindan buragi sectiler lmao. ayrica kadroyu begendim umarim teknik hocamiz basariyi yakalar. cok dinamik bi kadro gozukuo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 hay senin teknik hocana deniz. iluminati var bu isin arkasinda türk milli takimi bisi yapamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Şu Ziegler kekosunun yerine Özgür Çek ilk11 oynasa da milli takımın soluna da ilaç olsa hiç fena olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Emre B, Servet, Gökhan, Kazım, Sabri, Selçuk yok güzel. Hakan Balta ne olursa olsun kadroda olmalıydı Orta saha cidden kuvvetli duruyor. Kaleci olarak revizyona çok sıcak bakmıyorum ben, Volkan'ın beyni bazen yansa da yine de kale onundur. Volkan GG-Semih-Ömer Toprak-Hasan Ali Arda-Selçuk-Nuri-Gökhan Töre Pektemek-Burak Gibi bir 11 çıkabilir şu anki mevcut havuzdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 mokoko said: volkan hariç gayet iyi kadro. volkan her ne kadar biraz agrasif falan olsada onun kadar iyi ve tecrübeli bi kaleci yok. hele hele cenk falan aman yani.volkan artik agresif degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apranax Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 volkan ve egemen dışında olsaydı dediğim adam yok valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Zaten cenk ve sinan baya düşük bi kategoride tolga ve volkan'a kıyasla. Ben olsam en kötü ihtimalle yedek oturturdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Başlığa bakınca bir an yeni film geldi sandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 gökhan töre niye yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Volkan, emre, egemen olmalıydı diye düşünüyorum ama A.Avcı nın vardır bir bildiği... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 egemen ve emre b normal bir sonraki turnuvaya cok fazla zaman var bu adamlar iyice yaslanmıs olacak volkanın alınmamasını da normal kaleci dedigin adam cok fark ettirmiyor biri 80 biri 79 digeri 81 öyle 95lik bir kalecimiz yok haa volkan bir magara adamı o fark var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Volkan bilmiyorum, olmazsa olmaz yani benim için ama ardından gelenlerde kötü değil. Sinan, Tolga ve günündeyse Cenk Volkan'ın yerini doldurabilecek "teknik" düzeyde kaleciler, hatta bu konuda ondan iyiler. Ama Volkan'daki motivasyon falan, bilmiorum yıllardır çok az kalecide gördüm onu Egemen eninde sonunda alınır. Hani en genç fetişi takımlar bile stoperde yaşlı bir kurtun varlığına ihtiyaç duyuyorlar. Ülkemizde hem çok yaşlı olmayan, hemde stoperde güven veren tek Türk şuan Egemen ve milli takımda yedek dahi olsa olması gerekiyor. Volkan ve Egemen dışında bana kalırsa da tamamen olmuş ve harika, adil bir kadrodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 egemen ve töre de olmalıydı. caner yetersizi ne ya. ama geri kalanı beğendim açıkcası. gençleri seçmeye çalışmış hep acaba 442 mi şeklinde mi dizilicek yoksa 433 mü yapıcak en çok onu merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 mokoko said: volkan hariç gayet iyi kadro. volkan her ne kadar biraz agrasif falan olsada onun kadar iyi ve tecrübeli bi kaleci yok. hele hele cenk falan aman yani. bi forvet sıkıntısı var o kesin ama burak pektemek 2lisi çok iyi olabilir gibime geliyo. bide hamit ve gökhan töre sanırım sakatlar. o 2side girdi mi takıma çok sağlam bi orta saha oluyo. bide tabi bu hazırlık maçı kadrosu. eleme maçı resmi kadrosu falan nası olcak o önemli. Volkan demirel yer aldığı sürece şuanda milli takımın tek kalecisi bence, hele ki cenki şuanda kadroya katmak abartı olmuş ki çok hatalar yapıyor şu sıralar.Ek olarak Egemen muhakkak yer almalıydı kadroya defansa tecrübeli isim şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Emre B. gelecek turnuvada olur veya olmaz ama maalesef benzeri yetenekte, hızda ve hırsta bir adam yok henüz piyasamızda keşke olsa Ayrıca şu kadroda göbekte oynayabilecek sadece 3 adamımız var Selçuk-Topal-Nuri, bunların dışındaki Alper ve Necip henüz A milli takımı kaldıracak tecrübede değiller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar