Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tez konusu

barbu

Öne çıkan mesajlar

Selamlar,

Şimdi kısaca anlatırsam eğer, tez seçmem gerekiyor ve android application veya normal pc icin oyun var seceneklerim arasında. Bu ikisinden hangisini seçerdiniz? neden?

Bana göre oyun sanki daha eğlenceli olur ama biraz daha zor olur gibi. Ve iş hayatı açısından çok da işime yaramaz.

android ise daha basit, iş hayatında daha geçerli ama daha sıkıcı.

fikirleriniz neler? kısaca alırsam ikisi arasında değişiklik yapacağım bugun filan.
Sosyal ağlarda paylaş

yapacağım oyun 2d olur zaten. 6 ayda tek başıma 3d güzel bir oyun ortaya çıkartamam. Ama oyun olması daha eğlenceli her türlü. İşte zorluğu var. Android daha çok işime yarayabilir bir de ileride. Daha doğrusu mobil bir application geliştirmiş olmam.

Karar veremedim. Birazdan hocayla konuşacam. Eğer şansım varsa haftaya karar vericem.
Sosyal ağlarda paylaş

Cd- said:

tez? lisans bitirme projelerine niye tez diyosunuz anlamıyorum
Ha hakkaten master tezinden bahsediyosan tezini bu şekilde seçmen pek iyi değil.

ya proje işte. master tezi filan değil. Ben yanlış yazdım. Hep söyleye söyleye ağız alışkanlığı. Ama anlamış millet gene de. Önemli olan o.

Biraz kitap vs araştıracam haftaya kadar. Sonra kesin kararımı vericem. Oyun hafif daha fazla istiyorum ama şimdi çok dandik bir şey çıkartacağıma onu daha sonra hobi olarak yapabilirim. Güzel fikir ve düzgün takım arkadaşlarıyla.

Çok kararsızım ya.

@spark bu arada ileride android ile ilgili çalışıcam diye bir şey yok. Ama Gabe abi güzel bir iş teklifi filan yapmazsa veya diğer büüyk firmalar, Türkiye'de oyun sektöründe çalışmayı hiç düşünmüyorum. Bu tamamiyle zevk için yani. İleride gelişirse sektör düşünürüz sdf
Sosyal ağlarda paylaş

onu diyorum bende zevk için yapcaksan gidip güzelim bitirme projeni harcama.
yarın öbürgün sana bitirme projende ne yaptın dediklerinde oyun yaptim agalit demek istemiyorsan android ile bişiler yap.
hatta dümdüz bi andorid uygulaması bile bi halta yaramaz, mesela benim arkadşalar bitirmelerinde küçük bir çip ile milleti takip edebilen bi sistem yapmışlardı, takip olayının interface'ini de android ile yazmışlardı.

yok kalori hesaplama programı gibi zımbırtılar bir işine yaramaz.

ha bana kalsa daha cs'e yakın bişiler seç.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...