barbu Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Selamlar, Şimdi kısaca anlatırsam eğer, tez seçmem gerekiyor ve android application veya normal pc icin oyun var seceneklerim arasında. Bu ikisinden hangisini seçerdiniz? neden? Bana göre oyun sanki daha eğlenceli olur ama biraz daha zor olur gibi. Ve iş hayatı açısından çok da işime yaramaz. android ise daha basit, iş hayatında daha geçerli ama daha sıkıcı. fikirleriniz neler? kısaca alırsam ikisi arasında değişiklik yapacağım bugun filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Android iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 yapacağın oyunuda applicationuda kimse kullanmayacak zaten hangisi eğlenceliyse onu yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 oyuna, onu yaparım bunu yaparım diye girişeceksin ve skimsonik bir şey çıkacak muhtemelen ortaya (no offence). android application, şu anki emek kapasitene daha uygundur sanıyorum tek bir noktaya odaklanacağından... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 yapacağım oyun 2d olur zaten. 6 ayda tek başıma 3d güzel bir oyun ortaya çıkartamam. Ama oyun olması daha eğlenceli her türlü. İşte zorluğu var. Android daha çok işime yarayabilir bir de ileride. Daha doğrusu mobil bir application geliştirmiş olmam. Karar veremedim. Birazdan hocayla konuşacam. Eğer şansım varsa haftaya karar vericem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Roguelike yap. İyi yaparsan oynayan çok çıkar. 6 ayda yapılabilesi olan ve gerçekten kullanılacak bir şey işte sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 oyuna veriyorum oyumu bende 2d şeklinde 3d bile bişeyler cıkar bence istenirse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 oyun moyun yapıp güzelim tezini harcama bi haltına yaramaz ilerde. en azından aplikasyon yaparsan mobil yazılım firmalarına girmek için şansın olur. dediğim gibi oyun yaparak harcama vaktini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 app bence de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Android abi, geleceği var. Türkiye'de gelişen bir sektör var, ekmeğini yersin tezinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 mezun olduktan sonra memur gibi çalışcaksan android Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 @sparkcaster, neden böyle düşündüğünü anlamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 tez? lisans bitirme projelerine niye tez diyosunuz anlamıyorum Ha hakkaten master tezinden bahsediyosan tezini bu şekilde seçmen pek iyi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 gencler sevinsin diye tez diyolar turkiyede galiba, ben de anlam veremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 riglous said: @sparkcaster, neden böyle düşündüğünü anlamadım? yanlisin sparkin dusundugunu zannetmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 niye sözel bölümler tez yazmıyo mu, barbut yanlış kullanmış tabi orası öyle de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 yazsa da bi işe yaramio ha pc oyunları veya andorid ile ilgili tez nası yazıcan orayı düşünmediydim ben de, lisans bitirme projesi olarak düşündüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Cd- said: tez? lisans bitirme projelerine niye tez diyosunuz anlamıyorum Ha hakkaten master tezinden bahsediyosan tezini bu şekilde seçmen pek iyi değil. ya proje işte. master tezi filan değil. Ben yanlış yazdım. Hep söyleye söyleye ağız alışkanlığı. Ama anlamış millet gene de. Önemli olan o. Biraz kitap vs araştıracam haftaya kadar. Sonra kesin kararımı vericem. Oyun hafif daha fazla istiyorum ama şimdi çok dandik bir şey çıkartacağıma onu daha sonra hobi olarak yapabilirim. Güzel fikir ve düzgün takım arkadaşlarıyla. Çok kararsızım ya. @spark bu arada ileride android ile ilgili çalışıcam diye bir şey yok. Ama Gabe abi güzel bir iş teklifi filan yapmazsa veya diğer büüyk firmalar, Türkiye'de oyun sektöründe çalışmayı hiç düşünmüyorum. Bu tamamiyle zevk için yani. İleride gelişirse sektör düşünürüz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 onu diyorum bende zevk için yapcaksan gidip güzelim bitirme projeni harcama. yarın öbürgün sana bitirme projende ne yaptın dediklerinde oyun yaptim agalit demek istemiyorsan android ile bişiler yap. hatta dümdüz bi andorid uygulaması bile bi halta yaramaz, mesela benim arkadşalar bitirmelerinde küçük bir çip ile milleti takip edebilen bi sistem yapmışlardı, takip olayının interface'ini de android ile yazmışlardı. yok kalori hesaplama programı gibi zımbırtılar bir işine yaramaz. ha bana kalsa daha cs'e yakın bişiler seç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Cs tarzı nasıl mesela? Ya suan hocanın açıkladıkları arasında en mantıkları bunlar. Ya da kendi projemde gidicem ama aklımda bisi yok. Başka hocadan da alamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar