barnacle Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 tutup çekse sarı tamam da charge yaptı işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 dedigm gibi ben cok asırı bişey görmedim, ve hani o pozisyonda sarısı olmasa 1 kisi cıkıp burda semihe sarı gerek demezdi, dermiydi ? ha hakem verir hiç bisey diyemezsn yoruma acık pozisyon yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 neyse artık, yapacak bir şey yok. biz yine kupaya talim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 hangi kupaya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 iyi oynayip da kaybettgmz sayısız mactan biri oldu yani.. orta sahada press,yada savunma guvenlgi bir yere kadar.. pozisyon bulunca atıcaksn abi bu kadar.. gs macnda kac top cıkardı cenk ? 0 kaleye 4 top geldi biri üstten cıkti 3 tanesi girdi sırf almeida tek basna 3 tane %100 gol kacrdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Ben cenki takip etmedim pek şu ana kadar da, okuduklarım dinlediklerim hep iyi yetenek süper genç fln gibiydi? Sadece bu maçlık bi olay mı bu nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 cenk iyi kaleci hoş kaleci de ikinci hakan arıkan olma yolunda ilerlemeye başladı son dönemde. umut veriyordu hep ama hiçbir zaman maç kurtaran bir genç yetenek olamadı; pişer diye bekledik daha da beter olmaya başladı @aquila: türkiye kupası. merak etme, uefa değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 ya cenk iyi kaleci, 1e1 de fln yada karsıdan toplarda refleksleri güzel ama işte asırı guveni var ve o yakıyor cogu zaman,yoksa böyle yeteneksizlgnden gol yemiyor.. aha aldm bunu diyip cıkıyor yalan oluyor fln.. yoksa azcık dogru kararlar verse 10 kat az gol yicek sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 cenk'in bir problemi de uzaktan gelen şutlarda zayıf gibi. orta ayar iyi giden uzaktan şutları hep yiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 dün yediğimiz golde rüştü olsa taç çizgisine kadar koşardı adamla ya :D her kalecinin böyle abuk hataları oluyo da, sıklık derecesi önemli işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 dün rüştü olsa 4 topun 3'ü gol olmazdı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 abi yapmayyn allah askna ya.. rüştüluk ne var gollerde ? 1.gol öyle yere gidiyorki allah olsa kalede cıkartamaz yani üst direkte patlayip iceri giriyor imkansız onu cıkartcak kaleci yok yani.. 2. gol desen savunma yok bişy yok bombos vuruyor melo istedgi yere ve sert,cok zor cıkmasi. işte 3. golde dedgm gibi alırm diye cıkti yalan oldu.. halbuki ben cenk acldgnda aha dedm aldi bu atak gecti fln bi baktm durdu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 ilk gol direkte patladı dersen olmaz, o kadar da sert değildi diye hatırlıyorum ben. melo'nun topu da o kadar köşeye gitmemiş, refleks denilen olayı orada göstermeyeceksin de nerede göstereceksin. üçüncü gol zaten direkt fiyasko. kaleye gelen üç şutun üçüne de eyvallah diyecek bir adam değil rüştü. birinden birinde bir şeyler yapardı yani diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 EmenikeNiangSow said: melo portekizce küfür etmiş diye duydum simao soylemis ama hakem sallamamış. kırmızı kart esgeçildi 10. dakikada. semihin simaoyu düşürdüğü kontrada 2. sarı çıksa kimse ses edemezdi. 2. golü ofsayt gs'nin. necati aktif oyunda. 3. gol net faul. sidneyi yükseltmemek için herşeyi yapmış gs forvetleri. gördüğüm en kötü hakem performansı olabilir. sonuca direk etki eden hatalar. bir de almeyda sen ne kabız adamsın hacı kaçar mı o gol kahrolduk orda resmen. cenk de kaleci değil. halı sahadan adam alın dikin daha iyi. resmen kaleyi boşalttı adam yazık günah bu adam milyon dolarlar kazanıyor bu kadar kolay olmamalı bjk forması giymek. simao da masallah bütün maç uyudu. yazık yani. çok kötüydü dün. keşke pektemek ile başlasaydı carvalyal o zaman daha iyi olabilirdi. bjk çok rahat alabilirdi yani yok yere 3-2 kaybetti şu maçı. yazık günah yani bu kadar kötü bir gs yakalanmaz. El-gerdek. Beşiktaş-Galatasaray maçında kahroluyorsanız artık yazık size ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 PZero said: fb gençler braga braga gs trabzon bu maçları 3 gün arayla oynayan bir takım vardı dün sahada . ne gs nede fb böyle bir fikstürü kaldırmaz türkiyeyi geçtim barcelona bile bu tempoya zor dayanırdı . ama dünkü maçta sahaya bakıyorum kafa kafaya mücadele eden bir takım . zaman zaman gs yi kendi yarı sahasına hapseden bir takım sonuna kadar saldıran bir takım vardı ki eğer almedia o golü atsaydı 3 puan biizm olurdu. hakem hatalarını hiç saymıyorum ... buna rağmen galibiyete deliler gibi sevinen gs tarafarı ve futbolcusu kimi köpek taklidi yapıyor kimi taklalar açıyor . sonuç olarak dün gs yi resmen yargıladık tabi anlayana Real maçında 3 gün önceki derbiyi hatırlatmadığınız günleri de biliriz, ayrıca köpek taklidi falan derken sen bi sakin gel, insan taklidi yap önce. Türkiye'de kimse kaldıramazmış, Barça kaldıramazmış falan geçin bunları yıllarca GS-FB 3 günde bir maçtı şampiyonlar ligi-uefa yüzünden, siz gitmediğinizden pek avrupaya bilmezsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 elmander'inkini rüştü çıkarabilirdi, melo'nunki ise baya zor, 3. golde de hatalı gibi gözüküyo ama çıkmasa ve gol yese niye çıkmadı olucak :D tek hatası çabuk dönmüyor kaleye, mal gibi yarı yolda bekliyor, ha çabuk dönse de selçuk'un o ortaya bişi yapamaz o da ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 SeaGle said: Ben cenki takip etmedim pek şu ana kadar da, okuduklarım dinlediklerim hep iyi yetenek süper genç fln gibiydi? Sadece bu maçlık bi olay mı bu nedir? cenk bu forumda fazla abartiliyor. cok genc yasta kesfedildi ve cok cok iyi refleksleri var. yasina gore de tecruveli kaleci. ama ilerisi icin cok umit verse de daha uzuun sure pismesi lazim. sik sik hata yapiyor, ara ara sacmaliyor. refleks gibi ilk goze carpan ozellikleri iyi olunca oldugundan iyi gozukuyor ilk bakista Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Khelben said: PZero said: fb gençler braga braga gs trabzon bu maçları 3 gün arayla oynayan bir takım vardı dün sahada . ne gs nede fb böyle bir fikstürü kaldırmaz türkiyeyi geçtim barcelona bile bu tempoya zor dayanırdı . ama dünkü maçta sahaya bakıyorum kafa kafaya mücadele eden bir takım . zaman zaman gs yi kendi yarı sahasına hapseden bir takım sonuna kadar saldıran bir takım vardı ki eğer almedia o golü atsaydı 3 puan biizm olurdu. hakem hatalarını hiç saymıyorum ... buna rağmen galibiyete deliler gibi sevinen gs tarafarı ve futbolcusu kimi köpek taklidi yapıyor kimi taklalar açıyor . sonuç olarak dün gs yi resmen yargıladık tabi anlayana Real maçında 3 gün önceki derbiyi hatırlatmadığınız günleri de biliriz, ayrıca köpek taklidi falan derken sen bi sakin gel, insan taklidi yap önce. Türkiye'de kimse kaldıramazmış, Barça kaldıramazmış falan geçin bunları yıllarca GS-FB 3 günde bir maçtı şampiyonlar ligi-uefa yüzünden, siz gitmediğinizden pek avrupaya bilmezsiniz. senin yorumlarında devamlı sataşma yada hakaret var . acaba baska turlu savunamıyomusun kendini ? melo taklit yapmıyosa normaldede öyle davranıyosa daha kötü değilmi ? ben taklit yapıyor sandım yanıldıysam özürde dilerim . bide avupada en cok mücadele eden türk takımı beşiktaş . fb yi hiç saymıyorum bile. gsde uefa kupasını aldığı sene 15 günde bir hafta içi maç yapıyordu dikkatini cekerim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 off iyi ki bi avrupaya gittiniz ya :D Görmemiş gibi 3 günde 1 maç yapıyoruz diyip durmayın. Fenerle Galatasaray bu yollardan geçti. siz avrupaya gittiniz diye 5 tane mi atsın adamlar size. yetmedi galiba 3 ha bencede haksızlık tabi . ama yapçak bişey yok. türkiye kupası vardı bide o noldu acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 PZero said: bide avupada en cok mücadele eden türk takımı beşiktaş . Değil? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 2 senedir öyle . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Tartismalarda hakaretten litfen kacinalim. bakin litfen diyorum lutfen de degil. edit: ne typo yapmisim ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Totalde 170 tane falan maç yapmış BJK Avrupa'da. GS 240. Gidip iki maç atıp elenip geldiklerini sayıyorsak olabilir, bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Spidee said: Totalde 170 tane falan maç yapmış BJK Avrupa'da. GS 240. Gidip iki maç atıp elenip geldiklerini sayıyorsak olabilir, bilemiyorum. bizim 170 sizin nasıl 240 oluyor bizimki fazla diyorum hala 240 diyosun ilk yarı ikinci yarı ayrı sayıyosan olur. onu geçtim en son ne zaman avrupa takımıyla oynadınız (bizim dışımızda) . stad acılışında ajaxla oda stad açılışı olmasa yapacağınız yok . biz öyle 1 kere değil uefa kupasına ambargo koycaz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2012 Ben sayı veriyorum, sen "Fazla oynadık" diyorsun. Haydi gençler okula. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar