Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL | Galatasaray - Beşiktaş | 26.02.2012 - 19.00

valequenta

Öne çıkan mesajlar

Sow u öyle kullanırlarsa bi cacık olmaz.

Adamı aldılar da ambalajını açmadılar daha, top atan yok sfdsf

Feneri aykut bitirdi son dönemde. Son derbide de gördük zaten kilit müdahale yapamıyor. Bi müdahale gelecekse oyun içinde alex yapıyor onu da, yoksa dışarıdan taktiksel bişey yok. Aynen devam ederse sow mow dinlemez gs.
Sosyal ağlarda paylaş

necati direk topa hareketleniyor, geri kaçmak öyle olmaz, pasif ofsayt değil yani, pozisyonun içinde o yüzden o gol ofsayt,

semih ilk yarı sarı karttan sonra , simao ile bir pozisyonu var o da sarı net sarı kart, 2 sarı karttan kırmızı,

son 3 ncü gol faul, arkadan zıplayan gs futbolcunun elleri sidnei in omuzlarında, he topa çıkarken onun omzuna bastırarak çıkmıyor ama zıpladıktan sonra elleri sidnei in omuzundaysa onun yükselmesini engelliyorsa fauldür. hani ilk maç almeida nın faulü gibi:)

ama bunların hiç bir önemi yok. bir de bunlar benim anlık izlerken ki görüşlerim daha çok tekrar ve yavaşlatılmış olarak izlendiğimde farklı görebilirim dediğim gibi maç sırasında gördüklerimdi, ayrıca veli ve necip in daha önceden de sarı görmesi gerekirdi.

ligtv de bu pozisyonlar için ne dediler?
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:

1. golde top çizgiyi geçmemiş
2. gol ofsayt
3. gol faul

semihe 2. sarıdan kırmızı çıkmadı.
melo çok konuştu 2. sarıdan atılmadı.
engin hakemi aldattı 2 kere ona da kırmızı çıkmadı çift sarıdan.

haklar haklar...

hemen trolle işin bu zaten senin bak oku ne yazmışım ilk görüşüm bu izlemedim ligtv yok ve sordum genel olarak nedenmiş o pozisyonlar için diye
Sosyal ağlarda paylaş

necati'nin pozisyonu ofsayt degil.

her ne kadar sevmesemde erman toroglu'nun yorumlarini harmanliyorum o pozisyon icin:

fifanin talimatina gore hakemin bu tarz posiyonlarda gole prim vermesi gerekiyor, yani bariz bir ofsayt olmadigi surece ya da tartismali bir pozisyonsa oyunu devam etmesi yonunde karar vermesi gerekiyor. necati'yi pasif ofsayt olarak degerlendirebilmek icin; kaleye olan uzakligi, pozisyondan kacarken baska futbolculari engelleme, ustunluk saglama gibi durumlari olmadigi surece pasif ofsayt olarak degerlendirmesi yonunde aciklamasi.

necati'ninde ilk basta bir yonelmesi var refleks olarak evet bir saniyelik, fakat herhangi bir etkisi yok oyuna bu kararindan vazgecene kadar olan surede. ayrica sanirim toraman var, ekranda tam goremesekte top ayaktan ciktiktan yarim saniye sonra goruyoruz ki ayni cizgideler necatiyle, belki necatinin sac kuyrugu falan ondedir. yine de yani ofsayt verilmeme karari dogru.

faul iddialarina cok guldum.

yigidin hakkini yigide vermek lazim bazen.
Sosyal ağlarda paylaş

tinu said:

necati direk topa hareketleniyor, geri kaçmak öyle olmaz, pasif ofsayt değil yani, pozisyonun içinde o yüzden o gol ofsayt,

semih ilk yarı sarı karttan sonra , simao ile bir pozisyonu var o da sarı net sarı kart, 2 sarı karttan kırmızı,

son 3 ncü gol faul, arkadan zıplayan gs futbolcunun elleri sidnei in omuzlarında, he topa çıkarken onun omzuna bastırarak çıkmıyor ama zıpladıktan sonra elleri sidnei in omuzundaysa onun yükselmesini engelliyorsa fauldür. hani ilk maç almeida nın faulü gibi:)

ama bunların hiç bir önemi yok. bir de bunlar benim anlık izlerken ki görüşlerim daha çok tekrar ve yavaşlatılmış olarak izlendiğimde farklı görebilirim dediğim gibi maç sırasında gördüklerimdi, ayrıca veli ve necip in daha önceden de sarı görmesi gerekirdi.

ligtv de bu pozisyonlar için ne dediler?

Şunlar bayağı uçuk yahu.

1- necati topa hareketlenmiyor hatta orada bilerek yavaşlıyor sonra melo topa koştuktan sonra peşinden geliyor. hız düşürüp bekliyor farkındaysanız.

2- semihe o pozisyonda kart çıkmalıydı evet, ama ilk kartı da biraz ucuzdu.

3- topa çıkarken değmiyor, sidnei (ki o kadar ayıcık bir adam nasıl futbolcu olmuş anlamadım, bayağı göbekli falan adam) kalkamıyor. el omuzda olsa da baskı yok, serbest golü tekrar izlerken net görülüyor.
Sosyal ağlarda paylaş

tinu said:

Masquerade said:

1. golde top çizgiyi geçmemiş
2. gol ofsayt
3. gol faul

semihe 2. sarıdan kırmızı çıkmadı.
melo çok konuştu 2. sarıdan atılmadı.
engin hakemi aldattı 2 kere ona da kırmızı çıkmadı çift sarıdan.

haklar haklar...

hemen trolle işin bu zaten senin bak oku ne yazmışım ilk görüşüm bu izlemedim ligtv yok ve sordum genel olarak nedenmiş o pozisyonlar için diye

okudum.
yazdiklarin ucuk seyler, anlasamayacagimiz icin de uzun wotlara girmicem.

ciddi yazacaksam tum goller tertemiz, kirmizi kart falan alakasi yok semihin. bitti.
Sosyal ağlarda paylaş

ya yazının tamamını okusana sonunda bunlar benım ilk maçı izlediğim andaki görüşlerim diye özellikle belirtim, böyle bazı troll arkadaşlar haklar maklar diye atlamasın diye ama yeterli olmamış. bir dahaki yazının başına koyarım o kısmı.

şu ligtv bir atsa pozisyonları web'e izliycem tekrar
Sosyal ağlarda paylaş

valequenta said:

ek olarak 11 besiktasli futbolcudan bir tanesi bile hakeme faul var mi diye bakmazken burada besiktas hak savunucalarinin postlari cok talihsiz.

ahah aynen.adamların 3. golden sonra surat ifadeleri bile yeterli sanırım.

fifada bile o arka direğe aşırtma orta kesersen direk gol oluyor.selcuk öyl bi kestiki o top cıkmazdı ordan sidnei de gecikci yükselmede
Sosyal ağlarda paylaş

3. gol çok temiz bir gol, sidnei zıplayamıyor resmen, bomboş pozisyonda da rakiple alakası olmadan elmander vuruyor işte. Elleri tamamen serbest elmanderin en ufak bir baskı falan yok. Zaten beşiktaşlı oyuncular da dendiği gibi itiraz etmiyorlar.

Semihe 2. sarı kart verilebilirdi, o pozisyonda, ama ilk sarısı da fazla ağırdı.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

3. gol çok temiz bir gol, sidnei zıplayamıyor resmen, bomboş pozisyonda da rakiple alakası olmadan elmander vuruyor işte. Elleri tamamen serbest elmanderin en ufak bir baskı falan yok. Zaten beşiktaşlı oyuncular da dendiği gibi itiraz etmiyorlar.

Semihe 2. sarı kart verilebilirdi, o pozisyonda, ama ilk sarısı da fazla ağırdı.

Bir defans oyuncusunun zıplayamamasının sebebi acaba ne olabilir keyif ? hele zıplayamaması gol yedirecekse, pozisyon net faul amatörde bile kaçırmazlar.Elleri adamın omuzuna koy sonra defans zıplayamıyor hele ki baskı yok denmesi,Arkadaş baskı yoksa çek o eli ordan, baskı yapmıycaksan eli neden oraya koydun? Net faul, semihin ilk sarısı ucuz kaldı biraz ama onu verdiysen 2. sarı kartı vermiyosan zaten korkmuşsundur.Çünkü 2. sarı kart zaten tartışmasız olan kart.
Sosyal ağlarda paylaş

acunn.com da izledim şimdi tekrar da ,evet 3 ncü golde elmander sidnei gerisinden zıplayıp vuruyormuş yani elleri kafa vurmuş aşağı inerken sidnei in omuzlarına geliyor. yükselirken değilmiş,

ama 2 nci golde necati bariz topa gidiyor yani geri kaçma yok melo hızıyla alıp gidiyor, ama necatinin pozisyonu bizim defansı yanıltıcı bir durumu yok yanı onu tutarken melo alıp gitmiyor.

semihin pozisyonu için yoruma gerek yok bence, hakem vermedi.

yalnız bu sidnei stoper yerine orta sahada veli yada necip in yerine oynatsak iş yapabilir he, adamın tekniği pasları felan veli ve necip den iyi gibi :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...