SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Alp Er BJK öldi mü? tarkandakiahtapot kaldı mu? Beşiktaş hakkın yendi mu? Emdi yürek yırtılur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Engin'in oyununu beğenmeyenlerin futbol görüşünden şüphe ederim, Engin çok yetenekli çok hırslı bir adam hem de joker gibi , öyle Kazımla falan kıyas kabul etmez Adamın problemi futbolculuğunda değil kişiliğinde, daha önce Gençlerde EsEste ve Trabzonda hep bu yüzden sorun yaşadı hocayla ve futbolcularla Bjk sezon sonu bu çakma Brezilyalıları komple satmalı, sadece sorun çıkarmazsa Fernandes kalmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 halen diyorum fernandes, simao, alves dışındaki herkes satılmalı brezilya familyasından Simao kariyeri boyunca oynadığı her takım için liderlik yapmış, sorumluluk almış bir adam ve burada ise kendinden daha kalitesiz bir futbolcuya verildi o görev, Simao tek adam olarak bu takımda kalırsa harika işler yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 @tatar senin şüphelerin kimsenin umrunda değil. engin senin gibi izleyicinin gözüne oynuyor zaten. şu maçta emre çolak ile beraber takıma en az katkıda bulunan isimdi (aydın'ı saymıyorum). yetenekli olabilir hırslı olabilir, fakat önündeki adama ilk anda pas vermek yerine yana doğru iki kişiyi çalımlayıp dönüp tekrar o adama pas vermesi takıma zaman kaybettirmekten başka bir şey yapmıyor. bütün maç çalım atıcam diye yerlerde geziyor, hakemler de akıllandı artık eskisi gibi faul vermiyor sonuç top kaybı hep. öte yandan geçen haftalarda basit bir müdahale ile 15 takla atan, bugun yüzüne gelmeyen darbe için 25 kez yerde perande atan bir adamı savunarak güzel futbol anlayışını ortaya sermişsin. çok beğeniyorsan fenerbahçe alsın engin'i, ama ben galatasaray'a yakıştıramıyorum. joker moker de anlamam, melo'nun oynadığı pozisyonun hakkını asla veremedi, öyle joker olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 DarKRideR said: halen diyorum fernandes, simao, alves dışındaki herkes satılmalı brezilya familyasından Simao kariyeri boyunca oynadığı her takım için liderlik yapmış, sorumluluk almış bir adam ve burada ise kendinden daha kalitesiz bir futbolcuya verildi o görev, Simao tek adam olarak bu takımda kalırsa harika işler yapar. lakdjalkfjakldalakdal ciddi değilsin dimi, yani simao konusunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Emre b. ve engin nerdeyse aynı tip admalar sorun futbolculuklarından ziyade karakterlerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Şaka gibi geliyor bana Quaresma gönderilsin diyenler. Adam her dakika tehlike, iki gol de onun eseri. Sonra neymiş? Gönderilsin. Ya bir cam falan açın ve deriiin deriiin nefes alın bir iki dakika. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 engine bu maçta ben de çok saydırdım açıkçası. ayağına gelen her topu kaptırır mı bir insan? ama kazımla falan karşılaştırılmaz orası doğru zira adam uğraşıyor zorluyor, iktiriyor kaktırıyor. yani sırf hırsıyla sahada kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 çok iyi maçtı. 2 takımda mücadele ediyo. aklıma sürekli fener geldi nedense. bu kadar ruhsuz oynanmaz lan aklım almıyo. bjk liler hiç üzülmesin kazanabilirlerdide ki iyi mücadele etmelerine rağmen çok da iyi oynamadılar. ama bi planı şekli var 2 takımında. bi de fenere bakıyorum... neyse sövcem susiyim bari. 3. gol faul gibi sanki ama olur öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 vaperon said: Şaka gibi geliyor bana Quaresma gönderilsin diyenler. Adam her dakika tehlike, iki gol de onun eseri. Sonra neymiş? Gönderilsin. Ya bir cam falan açın ve deriiin deriiin nefes alın bir iki dakika. Kesinlikle daha ne isteniyor adamdan bilmiyorum, ya admaın oyun yapısı bu bencil, bunu biliyoruz daha iyisi kim gönderilince yerine kimi alıcaksın? almeidaya yaptığı orta hareketler tam kafasına, sol ayaklı adam atamaz bunu.Daha ne isteniyor.Sorun orta saha almeida bile diil.Fernandes harici top yapan adam yok.Ernst bi derece ama veli ve necip in bu konuda katkısı 0a yakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 guzel mac oldu ya kazanabilrdk de kaybedeblrdkde öyle oldu lakin. hani beraberlk olsa yazık olmazdi 2 takıma da.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 DarKRideR said: halen diyorum fernandes, simao, alves dışındaki herkes satılmalı brezilya familyasından Simao kariyeri boyunca oynadığı her takım için liderlik yapmış, sorumluluk almış bir adam ve burada ise kendinden daha kalitesiz bir futbolcuya verildi o görev, Simao tek adam olarak bu takımda kalırsa harika işler yapar. Hacı Simaonun yerlerde sürünmesinin nedeni Q7'nin kaptanlığıysa o kadar sorumluluk bilincinde olan bir insanın böyle afra tafra yapıp yarı performansında oynama lüksü yok bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 vaperon said: Şaka gibi geliyor bana Quaresma gönderilsin diyenler. Adam her dakika tehlike, iki gol de onun eseri. Sonra neymiş? Gönderilsin. Ya bir cam falan açın ve deriiin deriiin nefes alın bir iki dakika. aynen :) ya q7 gönderilsin diyen adamlar bana şaka gibi geliyor, adam arkasında toraman, ortasahada pas organizasyonu yapma olasılığı 0 olan veli necip ve ernst le oynuyor, simao zaten bitmiş futbolu bırakmış, bu adam ne yapsın ki? niye pas vermiyormuş adam herhangi bir ver kaç yapabiliyormu bu adamlarla? bu adamlardan herhangi bir ara pası felan alabiliyormu? en azından adam bireysel yetenekleriyle bir şeyler yapmaya çalışıyor, iki kişinin içine dalıyormuş e zaten o iki kişinin içinden çıksa gol pozisyonu oluyor, yoksa dönsün versin necip e pas ne olacakki verdiğinde görüyoruz ne olduğunu zaten. bu adam beşiktaş için büyük şanstır, fernandes ve q7 bu takımda sabit kalmalı, he orta sahaya ve forvete özellikle de sağ ve sol defansa adam gibi adam al ondan sonra görelim bakalım q7 ne yapıyor ne yapmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apranax Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 engin ne mide bulandırıcı bi adammış be, utanmadan her pozisyonda yerde böle bi pozlar fln, biton kamera çekiyo rezil etmeyin kendinizi demiyolar mı bu futbolculara anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 millet galatasaray'ı nasıl hemen şampiyon ilan etti anlamıyorum. hayır playoff zaten apayrı bir olay da, önümüzdeki maçlar sırayla sivas, gençlerbirliği, fener, trabzon. her biri birbirinden zor maçlar hani, medya yine takımı rehavete sokmaya çalışıyor muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apranax Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 quaresma mahallade top oynayan çocuk gibi paşa gönlü kızınca saçmasapan kart görüp takımını yarı yolda bırakıcaksa eksik olsun onun arada bir yarattığı tehlike (her defasında da tehlikeli değil, kaç topu eline ayağına doluyor), ernst gibi adamın emeğine saygısı olur biraz insanın. VIŞ dedirten güzel hareketleri var evet ama kefeye koydun mu kotarıyormu sizce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Fener maçının neyinden ürkücez abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 abi fener ve bjk'nin hali ortada, arkadan gelip gs'ye yetişecek takım var mı? Yok GS şampiyon, rakip olabilecek tek takımı da bugün saf dışı bıraktılar. Ha GS 3 maç üst üste kaybeder vs. o zaman konuşuruz, ama sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 beşiktaş şu an meydanda yok da elendiği vakit olacak playofflar. aradaki puan farkı da öyle kapanmayacak bir fark değil, 4 tane çok zor maç var yazdığım gibi. fener kötü diyorsunuz da şu kadrosuyla olabilecek en iyi topu oynuyorlar. gökhan gönül "bu sene şampiyon olalım da gerekirse 3 sene bir iddiamız olmasın" dedi geçen gün, bu sene ekstra bir hırs var adamlarda biz geçen sene hakkımızla yaptık olayını kanıtlama sevdasına. sahada cesaretleri kırılınca yabancılar ruhsuz oynuyor bakma, yerliler desen caner bekir gibi adamlar, ya da gg kesimal gibi sürekli sakat istikrarsızlar. iki maç üstüste yenilse gs direk dezavantajlı konuma gelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 ilk golden sonra elmanderin önünde koşan emreyi "yörü la" diyip itmesi pricelessmış sdfsdf. gif yapsın biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 DoruK said: beşiktaş şu an meydanda yok da elendiği vakit olacak playofflar. aradaki puan farkı da öyle kapanmayacak bir fark değil, 4 tane çok zor maç var yazdığım gibi. fener kötü diyorsunuz da şu kadrosuyla olabilecek en iyi topu oynuyorlar. gökhan gönül "bu sene şampiyon olalım da gerekirse 3 sene bir iddiamız olmasın" dedi geçen gün, bu sene ekstra bir hırs var adamlarda biz geçen sene hakkımızla yaptık olayını kanıtlama sevdasına. sahada cesaretleri kırılınca yabancılar ruhsuz oynuyor bakma, yerliler desen caner bekir gibi adamlar, ya da gg kesimal gibi sürekli sakat istikrarsızlar. iki maç üstüste yenilse gs direk dezavantajlı konuma gelecek. son deplasman maçlarına 5 dakka baksan nerde o hırs dersin emin ol. ben her hafta 90 dakka izliyorum ve lanet ediyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Bu play-off bu seneye özgü sadece diye biliyorum, eylülde başlayan ligde öyle. Seneye inşallah normale döneceğiz. Şu Aydınların salak salak şeylerinden kurtulacağız zaten me diye getirdiyse eylülde başlamak sanki çok işe yaradı, haftada 2-3 maç oynar hale geldik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Millet direk ters psikoloji oynuyor o da güzelmiş. "Ya GS iyi takım ondan kazanıyor, ama 2 maç kaybetsin" o zaman ben zaaaalarız falan filan. Sonradan ben demiştim demeler. Kendini garanti altına almalar. Deliğanlı olun az. O değilde, http://4.bp.blogspot.com/_J4ZdWSdVghE/SN0-sTJDEXI/AAAAAAAAAuY/mP1vc3yDZr0/s400/jose+mourinho.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 şu cenk nası milli takıma alınabiliyo anlamak çok zor valla. genç kalecidir hata yaparda adam 3 maçtan 2sini direk veriyo karşı takıma. o son gol nedir öle ya. bırak tutma kaleyi daha iyi :D o ilk golde nası bi baldır. asdasfdsa gs burdan vermez şampiyonluğu. biz olsak bu kadar kesin konuşamazdımda gs bırakmaz ya. sağlam oynuyolar gerçekten. 1 0'da olsa kazanıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2012 DoruK said: millet galatasaray'ı nasıl hemen şampiyon ilan etti anlamıyorum. hayır playoff zaten apayrı bir olay da, önümüzdeki maçlar sırayla sivas, gençlerbirliği, fener, trabzon. her biri birbirinden zor maçlar hani, medya yine takımı rehavete sokmaya çalışıyor muhtemelen. şu maçların en kolayı trabzon maçı. zor maçlar kısmına alınacak bişey değil. istanbul'da paketler gondeririz cok rahat. sivas ve gencler de ne var anlamadım. sivas belki deplasmanda zorlayabilir, bu sene formdalar falan ama yine de ikisi de ciddi rakip degil. en kotu ihtimalle birinde 2 puan kayıp yasarız. fb macı var bi tek yenilebilecegimiz. o da yılların cenabetliginden kaynaklanan bir durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar