mafialifetr Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 suanlık sadece krede ile işlem görmekteyiz premium uyelik henuz aktivleştirilmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mafialifetr Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 peki banner kulanılacaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 premium u zaten çarı kastırdıktan sonra almak daha akıllıca. ben oyle yapcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mafialifetr Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 yanlız siyasi içerik olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 mafialifetr said: peki banner kulanılacaktırhay sen çok yaşa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 vay be ne kadar etkileşimli moderasyonu varmış adamların, zart diye bannerlarını değiştirdiler bizim için helal valla olacak şey değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 nasil oynaniyo bu? ok tuslariyla mi wasd la mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mafialifetr Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 oyun forum oyunu kardeşim oyun kitabı bolumunde açıkma vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 mafialifetr said: yanlız siyasi içerik olmasın dostum şöyle bişey yaptım siyasi içerigi kaldırıp biraz daha şekilli oldu http://i.imgur.com/1qqVm.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mafialifetr Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 "Tatar Ramazan" said: vay be ne kadar etkileşimli moderasyonu varmış adamların, zart diye bannerlarını değiştirdiler bizim için helal valla olacak şey değil üyelerin görüşlerine saygılıyız fakat daha değişmedi ustunde oynamalar yapılacaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 ben buldum maus ve klavye ile oynanıyor Xenocide said: mafialifetr said: yanlız siyasi içerik olmasın dostum şöyle bişey yaptım siyasi içerigi kaldırıp biraz daha şekilli oldu http://i.imgur.com/1qqVm.jpg dehşet olmuş yalnız. hedef şeyleri falan on numara kardeş. bu olsun kesin bannerımız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mafialifetr Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Xenocide said: mafialifetr said: yanlız siyasi içerik olmasın dostum şöyle bişey yaptım siyasi içerigi kaldırıp biraz daha şekilli oldu http://i.imgur.com/1qqVm.jpg bu daha iyi olmuş kardeşim fakat bu bir mafya oyunu olması dolayısıyla sadece yazısını yaz ve bn geri kalanını yaparım emeklerin için teşekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 kaç gb ekran kartı istiyor bu ? 6gb ram var yeter mi kardesim, kasıcak diye korkuyorum bu oyunu oynamak için yeni pc almak istiyorum beyler önerisi olan var mi 4bin lirayi gecmesin ucursun beni bu oyunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 arkadaşın yaptığı banner'ı bir deneseydin kardeş. güzel durarsa kalır, beğenilmezse eskis iyapardın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 site sahibi kardeş bi bakarmısın, biz göçmen İtalyanız ve ben Newyorkta tazı yarışı mafyası kurmak istiyorum senin sitende oluyor mu bu??? oluyorsa haftalığım olan 100tl yi yatıracam bu işe?? dedemin de hayali buydu hep newyorkta mafya kurmak isterdi ömrü yetmedi garibimin ama ben torunu olarak bunu yapacam and içerim ki yemin olsun ki bunu yapacam! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mafialifetr Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 applev0dka said: kaç gb ekran kartı istiyor bu ? 6gb ram var yeter mi kardesim, kasıcak diye korkuyorum bu oyunu oynamak için yeni pc almak istiyorum beyler önerisi olan var mi 4bin lirayi gecmesin ucursun beni bu oyunda saygı çercevesinde lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 artık her şy sanal ortamda tatar . netten mafyanı kur deden huzur içinde yatsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mafialifetr Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 tarkandakiahtapot said: arkadaşın yaptığı banner'ı bir deneseydin kardeş. güzel durarsa kalır, beğenilmezse eskis iyapardın not aldım denenecektır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 şu an dene en iyis. hazır herkes buradayken çok fazla yorum alma şansın olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 said: Bu büyük oluşumdan çekinen Türk Devleti bir gece operasyonu ile alemdeki bütün babaları içeri aldı ve kumarhanelerini, fabrikalarını ve mühimmat depolarını deşifre ederek yok etti. Fakat gözden kaçırdığı ufak bir ayrıntı vardı. Devletteki dengeleri bu babalar saglıyordu. Tarih 2012 Şubatını gösteriyordu. Dış güclerin desteklediği gruplar Türkiyede rant saglamaya başlamıştı ve devletin artık buna bir dur demesi lazımdı. Bir gece babaların kaldığı hapishaneye bir baskın düzenlendi ve babalar hapishaneden kaçırıldı. Artık Türkiye aldığı bu büyük riskin sonuçlarını görmek için bekliyordu . Dış ülkeler sıfırdan başlayacak olan babaların neleri düzenleyeceğini merak ediyordu ve babalar aleme girdi. EZEL VADISI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 şöyle bir banner tercih edilebilir ayrıca http://files.aag.webnode.com/200002429-132a314244/mafia%202%20banner.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 siteye girdim asagidak reklami gordum. "kendi mafya oyunu kur gercek para kazan" diyo. ben vazgectim oynamaktan. kendi mafya oyunumu kurucam. mafialife ismini kullanirsam bi problem cikmaz di mi? TRsini cikardim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 site sahibi kardeş üstte yazdım derdimi ama cevap vermedin hala, acil cevap lütfen allah rızası için dedem noolcak dedemin kemikleri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mafialifetr Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 tarkandakiahtapot said: şöyle bir banner tercih edilebilir ayrıca http://files.aag.webnode.com/200002429-132a314244/mafia%202%20banner.jpg az önceki baneruygulandı kısa sure için bakın bu bannerde iyi fakat mafiaII ayrı bir oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 saygısızlık yapma tatar.. kufur etme lan !!1birbir 2üjdört beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar