Emaleth Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 önce bu http://vimeo.com/23306389 sonra da bunlar http://vimeo.com/37230794 http://vimeo.com/37230537 http://vimeo.com/37230352 /discuss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 almayada bu tür reklamlar 15 önce vardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 reklamları da konuşuruz da aslen hangisi? neden? neden önce tt diil de öbürü? her yerde var mı? gibi konuları diskas diycektim. hangisini tavsiye edersiniz? eder misiniz filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 ne güzel kandırıyorlar insanları. 100mbit fiber 4gb kotalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creative Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 ttnet fiber en iyisi hiç kota düştüğünü görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Turkcell Superonline öneririm. Ama reklamında 0:45 'te sperm oynatmışlar çok ayıb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 kota aşımında hala 1 gb için 10 lira mı alıyorlar? çok büyük insafsızlık var ya şu 4-6gb gibi komik kotalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Kota aşımında ücret yok, hız düşüyor sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 hız da insafsız dusuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Creative said: ttnet fiber en iyisi hiç kota düştüğünü görmedim. ne ara kullandın da görmedin? daha dün çıkmış bu reklamlar, daha önce var mıydı ki fiber hizmeti ttnet'in? peki her yerde var mı? ben demin aradım, sizin orda yok dediler, nerde var söylemediler, merak ettim. bi de hız konusu kotadan diil, limitsiz paketlerde kullanım bilmem kaç GB'yi aşınca hızı düşürüyorlar. bu markaların kendi kendine yaptığı bişey diil, galiba BTK'nın bi düzenlemesindenmiş. adil kullanım bişeysi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creative Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 6 aydır kullanıyorum ttnet fiber reklamı yeni çıktı ama 2 yıldır veriyorlar hizmeti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Benim bildiğim ttnet'in fiberden kastı VDSL 2 teknolojisi. Yani adsl hizmetini verdiği aynı bakır kablo üzerinden fiber internet verdiğini zannetmesi. Superonline gibi, binaya kadar bildiğiniz fiber kabloyu getirmiyorlar. Neresine fiber diyorlar ki bunun. Hem fiber hemde 1mbit upload mı olur allasen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 uydunet 1mb hızla babalar gibi bf3 oynarken 20mb turkcell fiber ile takılmalar laglar yaşıyorum. discuss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Emaleth said: reklamları da konuşuruz da aslen hangisi? neden? neden önce tt diil de öbürü? her yerde var mı? gibi konuları diskas diycektim. hangisini tavsiye edersiniz? eder misiniz filan... reklamcı gözüyle mi soruyorsun ablacım bunları? reklamlara bakarak konuşursam ikisi de kötü. ilk reklam superonline'dan ziyade turkcell'i öne çıkaran bir reklam olmuş. evet, turkcell'in superonline'ı satın aldığını biliyorum. ama superonline'ın da dediği gibi "internet eşittir superonline". oturmuş, ismi belli bir yer etmiş bir firma. internet satın alacak kişilere yönelik yapacaksın reklamı, turkcell müşterilerine değil. ha amaç burda mevcut turkcell müşterilerine fiber internet aldırmaksa bilemiycem. ben turkcell'i beğenmiyorum. aslında belli bir yıla kadar iyi gidiyorlardı da, bu selocanlar felan başladıktan sonra çok cıvık oldu, benim açımdan güvenilirliğini yitirdi. zaten o yüzden vodafone kullanıyorum, daha kaliteli bir firma olarak geliyor bana. bu reklamlara bakarak internet seçicek olsaydım tercih etmezdim turkcell'inkini. ttnet'in reklamı daha çok hoşuma gitti. her ne kadar ceza dinlemesem de, yine de "hedef kitleyi" göstermesi hoşuma gitti. "loading" vs gibi terimler kullanarak internette takılan kişilerin aşina olduğu laflar etmiş oluyor. "fiber internet sana cezanın rapi kadar hızlı kullanım sunacaktır" mesajını veriyor. superonline "tv önünde mısır yiyen karı koca", "sokakta köpeğini taşıyarak dolaşan sosyetik kadın" gibi figürler seçip "bakın her kesime hitap ediyoruz" demiş oluyor ama bir yandan da fiber interneti alacak kullanacak esas kesimi atlamış oluyor. dediğim gibi ttnet hedef kitleye hitap edecek bir reklam hazırlamış. biraz basit, siyah ekran önünde iki tane adam izlemiş oluyoruz, ama gereken mesajı da veriyor. ayrıca "catchy tune" denilebilecek bir şarkı da koymuşlar. müşteri gözüyle bakarsam superonline da ttnet de kıl olduğum firmalar. superonline kapitalist ve müşteriyi iten bir tarza sahipti. ttnet ise müşteriden uzak duran ve sorunlarda yardımcı olmayı beceremeyen bir şirketti. özelleştirme sonucunda daha da absürt hale geldi. kablonet (sonradan uydunet oldu sanırım bu) gayet yardımcı ve kaliteli hizmet sunuyordu. o yüzden uzun süre kablo internet kullandım. fibere geçtiğim sırada sadece superonline hizmet veriyordu sanırım, o yüzden superonline kullanmaya başlamıştım. superonline itici gelse de, güven veriyor bana, zaten henüz doğru düzgün bir problem yaşamış da değilim. hızı iyi, yeterli. özellikle şu kotalı internet, "kotasız ama limitli" internet gibi şeylere acayip gıcığım. uzun süre kotasız interneti pompaladılar, şimdi de limitli internet pompalıyorlar. adam gibi sınırsız internet koysana. fiyatları onun üstünden belirle. "daha ucuz" internet isteyenler için ek olarak kotalı internet paketleri sunarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Süperonline adil kullanım kotası dışında iyi. Bir iki teknik sorun yaşadım gerçi ama çözüldü en nihayetinde. Stabil hız alma konusunda gayet iyi. 20 mbit dl den wireless ile 18 den aşağı hiç alamadım akk nedeniyle düşmesi dışında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 -Crawler- said: Benim bildiğim ttnet'in fiberden kastı VDSL 2 teknolojisi. Yani adsl hizmetini verdiği aynı bakır kablo üzerinden fiber internet verdiğini zannetmesi. Superonline gibi, binaya kadar bildiğiniz fiber kabloyu getirmiyorlar. Neresine fiber diyorlar ki bunun. Hem fiber hemde 1mbit upload mı olur allasen. hayır, yeni bu. fibernet iste adı: apartmana kadar fiber, daireye kadar cat6/cat5e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Emaleth said: Creative said: ttnet fiber en iyisi hiç kota düştüğünü görmedim. ne ara kullandın da görmedin? daha dün çıkmış bu reklamlar, daha önce var mıydı ki fiber hizmeti ttnet'in? peki her yerde var mı? ben demin aradım, sizin orda yok dediler, nerde var söylemediler, merak ettim. bi de hız konusu kotadan diil, limitsiz paketlerde kullanım bilmem kaç GB'yi aşınca hızı düşürüyorlar. bu markaların kendi kendine yaptığı bişey diil, galiba BTK'nın bi düzenlemesindenmiş. adil kullanım bişeysi.. süperonline çatır çatır düşürüyor %80 geçince uyarı mesajı atıyor telefona sonra %100 olunca mesaj atıp çat diye düşürüyor. Ama ttnet de düşmüyor düşeni duymadım hatta superonline daki elemana bağlatmadan önce sorduğumda göz kırparak btk bıkbık ama biz düşürmüyoruz dediydi şimdi çat diye bu uygulamaya geçtiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Düşmemesine güvenip aldanmayın üzülürsünüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 uydunette fiber çıkarmış galiba, geçen arayıp teklif yapmışlardı 29tl ye fiber internet diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 ttnet de fiber vermeye başladıktan sonra uygular herhalde akk'yı di mi? superonline'ın dağıtım sorunu var sanıyordum ben bi tek ama ttnet de her yere vermiyomuş ki.. al işte bugün bikaç kişi aradık sorduk reklamlar çıkınca, orda yok orda yok deyip durdular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Emaleth said: Creative said: ttnet fiber en iyisi hiç kota düştüğünü görmedim. ne ara kullandın da görmedin? daha dün çıkmış bu reklamlar, daha önce var mıydı ki fiber hizmeti ttnet'in? peki her yerde var mı? ben demin aradım, sizin orda yok dediler, nerde var söylemediler, merak ettim. bi de hız konusu kotadan diil, limitsiz paketlerde kullanım bilmem kaç GB'yi aşınca hızı düşürüyorlar. bu markaların kendi kendine yaptığı bişey diil, galiba BTK'nın bi düzenlemesindenmiş. adil kullanım bişeysi.. Bu arada TTnet FiberNet diyerek yalan söylüyor direkt. VDSL veriyo aslında. Evinin yakınına kadar ("kutuya") fiber ile geliyo, tamam ama sonrası kayıp manyağı VDSL. Gerçekten fiber interneti sadece Superonline veriyor. binanın içine fiberle girip orda cat6 kabloyla (network kablosu işte) dağıtıyolar ki bunda kayıp mayıp yok hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2012 hay sıcayım bu işe, adsl vs 3g test ettim vodafone evde direk tokatladı 3g. bune abi bune. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Acaba ttnetin birgün uploadu en azından 5mbs olup birde adil kullanım kotası olmayan bir fibernet hizmeti verdiğini görebilecekmiyiz :S lanet olsun ya 8mbit adsle 109 tl vermeye devam sırf ADK'dan dolayı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Mr_Hand said: Emaleth said: Creative said: ttnet fiber en iyisi hiç kota düştüğünü görmedim. ne ara kullandın da görmedin? daha dün çıkmış bu reklamlar, daha önce var mıydı ki fiber hizmeti ttnet'in? peki her yerde var mı? ben demin aradım, sizin orda yok dediler, nerde var söylemediler, merak ettim. bi de hız konusu kotadan diil, limitsiz paketlerde kullanım bilmem kaç GB'yi aşınca hızı düşürüyorlar. bu markaların kendi kendine yaptığı bişey diil, galiba BTK'nın bi düzenlemesindenmiş. adil kullanım bişeysi.. Bu arada TTnet FiberNet diyerek yalan söylüyor direkt. VDSL veriyo aslında. Evinin yakınına kadar ("kutuya") fiber ile geliyo, tamam ama sonrası kayıp manyağı VDSL. Gerçekten fiber interneti sadece Superonline veriyor. binanın içine fiberle girip orda cat6 kabloyla (network kablosu işte) dağıtıyolar ki bunda kayıp mayıp yok hiç. abi zaten hemen hemen tüm outdoor'lar dediğin şekilde çalışıyor şu an, dslam kartlarına optik interface veriyoruz ordan bakırla dağıtıyoruz. ama yeni gpon'larla birlikte local'e kadar optik gelicek ordan cat6 dağıtılcak node'lara. VDSL aslında istenilen değerler alındığında çok kayıplı bir teknoloji değil, özellikle outdoorlar gibi yerlerde dslamlar local'e yaklaştıkça çok güzel sonuçlar alıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 ya olm. tam yeni yetme meendiz cevabı vermişsin gidip. VDSL doğru şartlarda tabii ki kayıp vermicek de bakır kabloların tırtlığı ortada. optik ile gelip daha sonra cat6 ile dağıtma işini de superonline yapıyo işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar