tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 beni kendini beğenmiş ve ukala buluyorlar demek ki çok çirkinim veya üstteki özelliklerim güzelliğimin önüne geçiyor
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Saeros said: bana çok tatlısın diyen bütün kızlarla otuz saat seviştim 30 saat ama, bırakmıyor kızı haha
Bella Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 erkeklerin bundan neden nefret ettiğini anlamıyorum. hiç çirkin bulduğum birine tatlı demedim, sevimli bulduysam derim, güzel birşey bu. sevimli erkek, tatlı erkek bunlar güzel şeyler.
Frantic Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Flassh said: peltek olduğum için kızın biri kızlar seni çok tatlı bulur ay yirin falan derken vermedikten sonra nabayım lafını ağzımdan kaçırdığım günden beri sapık buluyorlar ortamda ki hava birden buz gibi olmuştu :( ramsesII???
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Mortis said: ben mesela çoooooooooooook tatlıyım hueauhauauheaaeuh çok kawaiisin gökan
Ren Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 kedi yavrusu ile mi sevişmek istiyorsunuz
Nako Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Yakışıklı vardır, tatlı vardır, çirkin vardır. O yüzden devam et.
senko Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Karea said: tatlı dediğin senko işte yav wut
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 onlarca kez 'tatli' sin dendi bana. hayir hayir, ovunmek icin soyledigimi sanmayin sakin. bi erkege tatlisin demek, onun sizi her halti yedikten sonra kabul edecegini sanmaktir kizlar. bu cogu kiside de ise yarar aslinda. tatli daha cok naif adamlara kullanilan bi yafta. yafta diyorum cunku bence cok kotu bi kavram. tatli olmak bir erkek icin en boktan durumlardan biridir. yanaklarini sikmak isterler boyle. ulan yanagimi sikma, opucuk ver dersen de sapik derler. o yuzden; siz, siz olun. ama sakin tatli olmayin. bana tatlisin diyen kizlardan sadece 2si ise yaradi. devede kulak ulan! TATLI FALAN degiliz biz erkekler. Hic birimiz degiliz hatta.
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 olm üniversitede kızlar gelip yanağımı sıkıp ihihih diyip kaçıyorlardı bir kerede otobüste yanağını sıkabilir miyim diyip iki kız sıkıp otobüsten inip kaçmışlardı O.o
0ne Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Karea said: tatlı dediğin senko işte yav aha sayfabaşı hit crit olmuş asdasf yakışıklı da, ben. double crit /taunted and gone cya edit:sayfa başı too, triple crit
Nako Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Önemli olan karizma, yazın bunu bir kenara.
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 NolaxThensbane said: olm üniversitede kızlar gelip yanağımı sıkıp ihihih diyip kaçıyorlardı bir kerede otobüste yanağını sıkabilir miyim diyip iki kız sıkıp otobüsten inip kaçmışlardı O.o bir erkek ne kadar tatlı olabilir ki abi sen furby misin yoksa
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 "iyi çocuk" en kötüsü herhalde ya senin hakkında denebilecek uhehue
copry Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 ama ' çok karizmatiksin ' diye iltifat alamazsınız pek onu söyliyim. ancak arkanızdan ' falanca çok karizmatik' diye dedikodunuzu yapar kızlar. yüzünüze birşey diyeceklerse ' çok tatlısın ' derler. çünkü daha masum gelir .)
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 ne bilem lağn neyse allahtan artık dadlı değilim yaşasın makine mühendisliği! rör rör rör kadun!
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2012 bana cool yaftası yapıştırdılar bu ara. çözemedim niyedir. yazıyo mu acaba bana bu kızlar?
Öne çıkan mesajlar