Esh Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 fernandes yoksa queresma var, haftalardır sıkıştı adam, gs ye patlar artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 melo bildigin cig cig yer quaresma'yı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Fernandes Arena'ya çıkmaya korktu, sarı kartla yırttı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Tanju'nun omzu çıkmış fena eleman değildi yazık olmuş, İsmayil ve Hilbert'in son durumu ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Ersan fena sıvadı bu maç. Form tutması bu kadar kanlı olacaksa yandık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Masquerade said: El-Barto said: Yumruk gösterirsen sarıyı alırsın. Fernandes'in kulağını çekin. https://p.twimg.com/AmCWbxVCIAEMoQf.jpg rakibi de tokat atmayı deniyip, fiziksel temasta bulunuyor. o zaman o da kırmızı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 klasik beşiktaş maçı mesajımı atayım. -mustafadan oyuncu olmaz anca oduncu olur. -cenkten büyük takıma kaleci olmaz. Bu hafta ekremi es geçiyorum bozuk saat bile 2 kere doğruyu gösteriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 ben de arenadaki maca gitmeye cok korktum.. bütün bilet parami biraya yatirdim.. oh wai... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Cenk yeni H.Arıkan olma yolunda ilerliyor, genç genç derken 24 yaşına geldi ama hala 19-20 yaşında 3. kaleciler gibi, tek iyi yanı çevikliği başka da bir olayı yok Rüştü onun yaşındayken Fener'de sadece 14 gol yiyerek şampiyonluk yaşadı ve Euro96'da milli takımın yıldızlarındandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… aquila Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Mighty_THoR said: -cenkten büyük takıma kaleci olmaz. e besiktasta zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Robert_Poche Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 hayır gs ve fb nin maclarının toplamı kadar falan mac yapıyoruz, bir de oyuncular gereksiz ceza görüyor onu anlamıyorum. Atleticoyu bir sekilde gecerse bu takım tff haftada 4 maca cıkaracak ya da kupa finali falan ertelenecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… DoruK Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 "Tatar Ramazan" said: Cenk yeni H.Arıkan olma yolunda ilerliyor, genç genç derken 24 yaşına geldi ama hala 19-20 yaşında 3. kaleciler gibi, tek iyi yanı çevikliği başka da bir olayı yok Rüştü onun yaşındayken Fener'de sadece 14 gol yiyerek şampiyonluk yaşadı ve Euro96'da milli takımın yıldızlarındandıbeşiktaş'ın bekleri çok toy inanılmaz kademe hataları yapıyorlar defansif anlamda çok kötüler gayet doğal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 abi neredeyse hiçbiri kendi mevkiisinde oynamıyor çünkü, ismail desen sol açıktan devşirme, hilbert desen sağ açıktan devşirme, ersan'ı saysak stoperden devşirme, ibrahim desek stoperden devşirme, tanju desek, sağ bekten sola devşirme, hani aralarında yine en çok tanju göze hoş gelen bir futbol oynuyor her iki yönde de, hilbert'i saymazsak. Onun Alman handikabı var asdfds İbrahim ve Ersan beklerde oynayınca kanatlarından hücuma çıkılmıyor ve çok geride karşıladıklarından ötürü hızlı kanat oyuncularına karşı çok büyük hatalar yapıyorlar. İsmail desen biliyoruz artık, günündeyse oyunun iki tarafını da oynuyor ama 3-4 maç sıçıp, 1 maç harika oynamakla artık ben bile savunamayacağım bu adamı, Tanju yine ümit vaat ediyor. Tam bir Ümit Özat olabilir belki asdf onun aksine iki ayağını da kullanabiliyor hem, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 ismailin oyunculuk kariyerinde bırak iki tarafıda oynamayı daha tek tarafı adam gibi oynamayı becerdiği maç yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Wispy Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Açıktan devşirdiğimiz bekler en azından ofansif anlamda yeterli olsalar razıyım. Hilbert'in de Köylü'nün de yaptığı ortalar ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 Sonraki 4.sayfa (Toplam 4 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 klasik beşiktaş maçı mesajımı atayım. -mustafadan oyuncu olmaz anca oduncu olur. -cenkten büyük takıma kaleci olmaz. Bu hafta ekremi es geçiyorum bozuk saat bile 2 kere doğruyu gösteriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 ben de arenadaki maca gitmeye cok korktum.. bütün bilet parami biraya yatirdim.. oh wai... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Cenk yeni H.Arıkan olma yolunda ilerliyor, genç genç derken 24 yaşına geldi ama hala 19-20 yaşında 3. kaleciler gibi, tek iyi yanı çevikliği başka da bir olayı yok Rüştü onun yaşındayken Fener'de sadece 14 gol yiyerek şampiyonluk yaşadı ve Euro96'da milli takımın yıldızlarındandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Mighty_THoR said: -cenkten büyük takıma kaleci olmaz. e besiktasta zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 hayır gs ve fb nin maclarının toplamı kadar falan mac yapıyoruz, bir de oyuncular gereksiz ceza görüyor onu anlamıyorum. Atleticoyu bir sekilde gecerse bu takım tff haftada 4 maca cıkaracak ya da kupa finali falan ertelenecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 "Tatar Ramazan" said: Cenk yeni H.Arıkan olma yolunda ilerliyor, genç genç derken 24 yaşına geldi ama hala 19-20 yaşında 3. kaleciler gibi, tek iyi yanı çevikliği başka da bir olayı yok Rüştü onun yaşındayken Fener'de sadece 14 gol yiyerek şampiyonluk yaşadı ve Euro96'da milli takımın yıldızlarındandıbeşiktaş'ın bekleri çok toy inanılmaz kademe hataları yapıyorlar defansif anlamda çok kötüler gayet doğal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2012 abi neredeyse hiçbiri kendi mevkiisinde oynamıyor çünkü, ismail desen sol açıktan devşirme, hilbert desen sağ açıktan devşirme, ersan'ı saysak stoperden devşirme, ibrahim desek stoperden devşirme, tanju desek, sağ bekten sola devşirme, hani aralarında yine en çok tanju göze hoş gelen bir futbol oynuyor her iki yönde de, hilbert'i saymazsak. Onun Alman handikabı var asdfds İbrahim ve Ersan beklerde oynayınca kanatlarından hücuma çıkılmıyor ve çok geride karşıladıklarından ötürü hızlı kanat oyuncularına karşı çok büyük hatalar yapıyorlar. İsmail desen biliyoruz artık, günündeyse oyunun iki tarafını da oynuyor ama 3-4 maç sıçıp, 1 maç harika oynamakla artık ben bile savunamayacağım bu adamı, Tanju yine ümit vaat ediyor. Tam bir Ümit Özat olabilir belki asdf onun aksine iki ayağını da kullanabiliyor hem, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 ismailin oyunculuk kariyerinde bırak iki tarafıda oynamayı daha tek tarafı adam gibi oynamayı becerdiği maç yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2012 Açıktan devşirdiğimiz bekler en azından ofansif anlamda yeterli olsalar razıyım. Hilbert'in de Köylü'nün de yaptığı ortalar ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar